arkadaşlar bi yardım lütfen..flash hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hoppala hoppalaa :) :) :) halloldu vallahi : amanın amanın...flash attım ben :) :) ...

gelelim yaptığım eşekliğe :) ...flash atarken usb bağlantı ek (ara)kablo çıkar demişlerdi...bende hem ara kablo vardı hem çoğaltıcı..ben usb çoğaltıcıyı çıkarıyordum ama ara kabloyu hep unutuyormuşum :) :) ...bunu farkedip direk usb ye bağladım teli ve oldu :) :) ..

ve KENDİ EŞEKLİĞİM YÜZÜNDEN FORUMDA Kİ ARKADAŞLARI MEŞGUL ETTİĞİM İÇİN SİZLERDEN ÇOK ÇOK ÖZÜRDİLİYORUM.. rizENGİN

OttomaN TigeR
,
nsekiz
E çok çok teşekkür ediyor ve ayrıca bu arkadaşlardan özürdiliyorum...

yav bu flash amma kolaymış haa..
:d: :aha: :ah

---------- Eklendi @ 13:56:28 ---------- Yazıldı @ 13:54:57 ----------

konu başlığğını değiştiremedim sorun çözüldü diye.. :)

yazılım yuklerken ara kablo kullanma demiştim ama neyse sorunun hallolduğuna göre bi çifte telli oynarsın artık:)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçmiş olsun hallolduğuna bende sevindim, her ne kadar Hüseyin abimizin dediği gibi boş boş mesaj yazmış olsak da.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o mesaja bende kızdım arkadaş ne demek boş boş konuşmak kibir iyi bişey değildir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
insanın yardımlaşma şevkini kırıyorlar bu kadar omaz :(

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
hepinize tekrar teşekkür ediyorum.evet üstad zaten sen demiştim ara kablo işini ama ben birini çıkarıp diğerini unutmuşum.sonuç olarak çok güzel oldu.ve bu flash işinin ne kadar kolay olduğunu öğrenmiş oldum sayenizde.tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah sağol.geçmış olsun:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt