F480 Versiyon Güncelleme (F480XXHJ4) DENENMİŞTİR

Sponsorlu Bağlantılar

merveycl

Üye
ya ben en baştaki F480JVIC2 versiyonunu f480 telefonuma yüklemeye çalıştım ama ready çıkması lazım dediğiniz yerde ready çıkmadı ve işlemi tamamlayamadım ne yapmalıyım?

--------------- Ekleme ---------------

ben f480 kullanıyorum ve F480JVIC2 versiyonunu denedim ready çıkması lazım dediğiniz yerde ready çıkmadı ve işlemi tamamlayamadım ne yapmalıyım?

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
ben f480 kullanıyorum ve F480JVIC2 versiyonunu denedim ready çıkması lazım dediğiniz yerde ready çıkmadı ve işlemi tamamlayamadım ne yapmalıyım?
Yanlış Yöntemde Yapmışsındır Hatasız Yapman İçin Videoyu İzlemeni Tavsiye ederim.

casio055

Üye
ßu akşam deniyecem usb kablosunu alıyım inş. bir sorun yaşamam :))

ßu ne ya 10 tane telefoncu gezdim hiçbirinde usb data kablosu yok..toptancıyı bekle dedile onu bekledim o da onların usb data kabloları bulunmamakta diyo..tel ile beraber gelen usb kablosyla bağlıyorum onda da pc görmüyo teli sarj fln almıyo. ne yapacam ben :(

mavı golge

Üye
Bu yukarıda anlattıgın olaylar f480i icinde olurmu arkadasım

ozcan6767

Üye
benim f480 de çakma imei var silinirmi güncelleme yaparsam..:hmmm

burakist94

Üye
samsun f480 diğer telefonların dokunmatiğyle kıyaslanınca birazdaha farklı örneğin rehberde dolaşırker aşağıya inerken parmağımızı aşağıya doğru sürüyoruz ama diğer dokunmatik telefonlarda ise tam aksi yöne sürüyoruz sanki sayfayı kaydırıyormuş hissi verio bu güncelleştirmeyi yapınca aynı hisse f480 de de kapılcakmıyız :D ??

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Bu yukarıda anlattıgın olaylar f480i icinde olurmu arkadasım
Hayır Olmaz Onun İçin farklı yöntem var

benim f480 de çakma imei var silinirmi güncelleme yaparsam.
hayır imei değişmez rahatlıkla yükleyebilirsin.

Samsun f480 diğer telefonların dokunmatiğyle kıyaslanınca birazdaha farklı örneğin rehberde dolaşırker aşağıya inerken parmağımızı aşağıya doğru sürüyoruz ama diğer dokunmatik telefonlarda ise tam aksi yöne sürüyoruz sanki sayfayı kaydırıyormuş hissi verio bu güncelleştirmeyi yapınca aynı hisse f480 de de kapılcakmıyız

Hayır Aksine daha güzel çalışacak ben kullanıyrum bu versiyonu çok iyi hatasız

ßu ne ya 10 tane telefoncu gezdim hiçbirinde usb data kablosu yok..toptancıyı bekle dedile onu bekledim o da onların usb data kabloları bulunmamakta diyo..tel ile beraber gelen usb kablosyla bağlıyorum onda da pc görmüyo teli sarj fln almıyo. ne yapacam ben

Usb Kablon bozuk Yenisini Alman lazım eğer bulamadıysan internetten almanı tavsiye ederim gittigidiyorda vardır.

ozcan6767

Üye
Hayır Olmaz Onun İçin farklı yöntem var

hayır imei değişmez rahatlıkla yükleyebilirsin.

Hayır Aksine daha güzel çalışacak ben kullanıyrum bu versiyonu çok iyi hatasız

Usb Kablon bozuk Yenisini Alman lazım eğer bulamadıysan internetten almanı tavsiye ederim gittigidiyorda vardır.

TEşekkür ederim.

mavı golge

Üye
f480i ıcın olan faklı yontemı bılıyormusun kardes dılıyorsan anlatırmısın

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
f480i ıcın olan faklı yontemı bılıyormusun kardes dılıyorsan anlatırmısın
aslında biliyorum fakat f480i telefonum olmadığı için denemedim.

mehmet_274

Üye
selam ark bende f480 kullanıyom bende ise mesaj harflerin bazı okumuyor ve usb kablom yok ne yapmam gerekir teşekkürler simdiden

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
selam ark bende f480 kullanıyom bende ise mesaj harflerin bazı okumuyor ve usb kablom yok ne yapmam gerekir teşekkürler simdiden

usb olmadan yapamazsın

fatihyelmen

Üye
selam herkese..
benim (eşimin)makinam sıkıntılı lütfen yardım bekliyorum..
aldığımda sıkıntı yoktu ama batarya kısa gidiyordu birde bazen kapanıyordu çaktırmadan,2 hafta felan sonra müzik yada kamera gibi fonksiyonları çalıştırmaya bastığımda kapanıp açılmaya başladı çalıştırmadı müzik ve fotoyu.bir aydır yatıyo du makina...yeni batarya aldım ama orjinal deil iyisi..avea bayisinden aldım..ilkide orjinal deildir zaten muhtemelen..yeni bataryayla da eski bataryayla da açamadım makinayı..açılırken bi yükleme kutucuğu dolduruyo dolunca kalıyo öyle inme iniyo galiba..şarja taktım pil işareti ve kutucuk çıkıyo kutucuk yükleme doluyo gene ve kalıyo öölece..pil boş görüntüyle duruyo şarj oluyo görüntüsü vermiyo..naabcam ben yaa hatun ev telefonuna dayanmış aramış cepleri felan fatura tren olmuş...acize bi yardım lütfen.......

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
selam herkese..
benim (eşimin)makinam sıkıntılı lütfen yardım bekliyorum..
aldığımda sıkıntı yoktu ama batarya kısa gidiyordu birde bazen kapanıyordu çaktırmadan,2 hafta felan sonra müzik yada kamera gibi fonksiyonları çalıştırmaya bastığımda kapanıp açılmaya başladı çalıştırmadı müzik ve fotoyu.bir aydır yatıyo du makina...yeni batarya aldım ama orjinal deil iyisi..avea bayisinden aldım..ilkide orjinal deildir zaten muhtemelen..yeni bataryayla da eski bataryayla da açamadım makinayı..açılırken bi yükleme kutucuğu dolduruyo dolunca kalıyo öyle inme iniyo galiba..şarja taktım pil işareti ve kutucuk çıkıyo kutucuk yükleme doluyo gene ve kalıyo öölece..pil boş görüntüyle duruyo şarj oluyo görüntüsü vermiyo..naabcam ben yaa hatun ev telefonuna dayanmış aramış cepleri felan fatura tren olmuş...acize bi yardım lütfen.......

slm Spot ürünü almışsın galiba f480ler'de spot ürünlerrin bazılarının boar'ı çatlak oluyor ve hatalar veriyor eğer telefonun sağlamsa sorun batarya ise kendine hızlı şarj al (şoklama cihazıda) deniyor onlarla şarja tak bataryanı 4-5 saat beklet öyle tak telefona eğer sorun aynıysa telefonun bozuktur yenisini alman yada iyi bir tamirciye götürmen lazım.

fatihyelmen

Üye
teşekkürler 1oyun.. acaba güncelleme felan yapsam noolur gelirmi ki kendine..bu versiyonlardan felan yüklesem. boar dediğin board galiba yanlışmı anladım..telefon spot galiba..fatura garanti vs yok zaten hediye gibi bişiydi bu. Ankarada iyi bi tamirci bilen varmı bu arada? masraf ne çıkarki boardda varsa

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler 1oyun.. acaba güncelleme felan yapsam noolur gelirmi ki kendine..bu versiyonlardan felan yüklesem. boar dediğin board galiba yanlışmı anladım..telefon spot galiba..fatura garanti vs yok zaten hediye gibi bişiydi bu. Ankarada iyi bi tamirci bilen varmı bu arada? masraf ne çıkarki boardda varsa
evet doğru yanlız yazdım board diyecektim. versiyonu yükleyip denemende bi zarar olmaz en azından denemiş olursun.

tanersexen4

Üye
deniyorum bakalım noolacak :)))

valla harikasınız süper oldu :) büyük emek büyük saygı ister... eywallah arkadaşalar tşk..

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
valla harikasınız süper oldu :) büyük emek büyük saygı ister... eywallah arkadaşalar tşk..
Teşekkür ederim :)

casio055

Üye
sonunda yükledm teşekkürler

Üst Alt