Samsung F480 Version Güncelleme hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akif_inal

akif_inal

Üye
    Konu Sahibi
Samsung F480 Version Güncelleme hakkında
Arkadaşlar selamlar , telefonuma bugün tocco versionunu yükleyecektim , bir sitede okudugum konuda şöyle bir anlatım vardı ;


multiloader downloaderda önemli olan ilk bölümdeki ikinci seçeneği msm6275/msm6280
olan seçeneği işaretliyoruz. önceden indirmiş olduğumuz versiyon dosyalarını bir klasöre çıkartıyoruz.
downloader'dan download a tik attıktan sonra "boot , amss, rsc1, rsc2 ve factoryFS olan butonlara tıklayıp versiyonu unzip yaptığımız klasörden tek tek seçiyoruz. bu işlemleri yaptıktan sonra telefonuzu bilgisayara bağlayarak "ses kısma-kamera ve açma/kapama" tuşlarına birlikte basın.
telefon açılacak alışık olmadığınız bir biçimde...

unzip yapıp tek tek seçme kısmına kadar herşey tamam ; ama ses kısma ve kamera tuşuna birlikte bastığımda boot ekranının gelmesi gerekirken hiç birşey olmuyor ? sebebi nedir acaba ? alternatif tuş kombinasyonları varmıdır ?

 

Samsun55-

Üye
Ben Samsung F480 ne dün yaptım telefon kapalı iken ses açma tuşuna telefonu açma tuşuna ve kamera tuşuna birlikte bascaksın telefonun download kısmı böyle açılcak sen açıkken basıyosun galiba.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt