F480 Versiyon Güncelleme (F480XXHJ4) DENENMİŞTİR

Sponsorlu Bağlantılar

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Dostum, bende de tam olarak aynı sorun var. Dediğini yaptım umarım çözülür :hmmm, seninki hala problemsiz çalışıyor mu?
Benimde öyle bi problemim vardı bi ara kodu girdikten sonra sorun kalmadı

--------------- Ekleme ---------------

öncelikle herkese slm lar bende f480 tel var hugo boss sürümü yükledim süper hızlı ve güzel bir sürüm burdan indirip yükleyin sonra bana teşekkür edersiniz gerçekten güzel bi sürüm ayrıca verdiğim sitede f480 bütün sürümleri mevcuttur...
1.si Dns Adresini Değiştirmeden Site AÇılmıyor
2.si Orada Bulunan Versiyonların En Son olanlarını Türkçe olarak paylaştım.

ahmt_0

Üye
f480 şebeke sorunu var 1 oyun lütfen yardım et

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
f480 şebeke sorunu var 1 oyun lütfen yardım et
Devre dışı bırakır Ağ kilit: # 7465625 * 638 * Code #
Bunu Denedin mi Eğer Olmazsa Bi Telefoncuya gitmeni yada servise vermeni öneririm.

ahmt_0

Üye
sağol un amanetwork lock passport uncorrect diyor

kenant

Üye
1oyun arkadaşım ben f480 türkçe olan versiyonunu indirmeye çalışıyorum rapid sayfası boş çıkıyo indirmem için ne yapmam gerek istediğim versiyon F480XXHJ4 dur

ayrıca benim sorunum gelen mesajlarda türkçe harfler görünmüyor F480XXHJ4 bu versiyonu yüklediğimde sorunum düzelirmi acaba şimdiden teşekkürler

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca benim sorunum gelen mesajlarda türkçe harfler görünmüyor F480XXHJ4 bu versiyonu yüklediğimde sorunum düzelirmi acaba şimdiden teşekkürler
Büyük İhtimalle Düzelir

1oyun arkadaşım ben f480 türkçe olan versiyonunu indirmeye çalışıyorum rapid sayfası boş çıkıyo indirmem için ne yapmam gerek istediğim versiyon F480XXHJ4 dur
Linki Düzelttim Kırık Linki Bildirdiğin İçin Teşekkürler :oke:
Ama Sana Tavsiyem Tocco Versiyonu Çünkü Daha Güncel.

albayunus71

Üye
teşekürlerrr...:)

kenant

Üye
1oyun arkadaşım ben gene indiremiyorum rapid çalışmıyormu acaba birinci sayfadaki versiyonların hiç birini indiremiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

bulutttttt

Üye
slm bende güncelleme yapacam indiriyorum şuanda ama tema ile bi sorunum yok.
umuyorum uygulamalı programları kolayca yukleye bilirim yada internete girdiğimde en azında bi video izliye bilirim
tek sorunum internete video izleyememek

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
slm bende güncelleme yapacam indiriyorum şuanda ama tema ile bi sorunum yok.
umuyorum uygulamalı programları kolayca yukleye bilirim yada internete girdiğimde en azında bi video izliye bilirim
tek sorunum internete video izleyememek
Bolt Browser Tarayıcısını İndirerek Youtube Videolarını İzleyebilirsin.

1oyun arkadaşım ben gene indiremiyorum rapid çalışmıyormu acaba birinci sayfadaki versiyonların hiç birini indiremiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Linkler Düzgün Çalışıyor Rapid'ten indirmeyi bilmiyorsan anlatayım.
1:Linke Tıkla
2: Sağ tarafta bulunan Slow Download ' a tıkla
3: Biraz beklemeni isteyecek 1-2 dakika süre sayacak bitmesini bekle.
3: Çıkan Linke Tıkla
Eğer İndiremiyorsan Premium falan yazarsa Modeme Reset at Dediklerimi Öyle Uygula

bulutttttt

Üye
1oyun online isen bilgi verebilirmisin
şimdi güncelemyi yaptım iyi sol taraftaki kısa yol menülerine bişeyler eklendi
güzel kısa yollar ama internet kısa yolarıda var linkler var yani onlar kısa yolda iken internete girmiş farzediliyormu yanı kısa yolken bile kullanılıyormu. yanı faturaya extra eklenmesin maksat :) girmediğim halde
2 ise bu telefona msn sonra flash player gibi programlar yukleyemıyorum hangi uzandıta program yuklıye bilirim telefona
yardımcı olursan .ok sevinirim :)

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
1oyun online isen bilgi verebilirmisin
şimdi güncelemyi yaptım iyi sol taraftaki kısa yol menülerine bişeyler eklendi
güzel kısa yollar ama internet kısa yolarıda var linkler var yani onlar kısa yolda iken internete girmiş farzediliyormu yanı kısa yolken bile kullanılıyormu. yanı faturaya extra eklenmesin maksat :) girmediğim halde
Evet internet bağlantısını sağladığı için Data Ücreti olarak ücret alınıyor.
Tavsiyem İnternet Paketi alman.

2 ise bu telefona msn sonra flash player gibi programlar yukleyemıyorum hangi uzandıta program yuklıye bilirim telefona
yardımcı olursan .ok sevinirim :)
Msn Yükleyebilirsin ama flash player yüklenmiyor uzantılar ise jar ve bu şekilde yükleniyor.
http://www.maxicep.com/samsung-uygu...cbiryerde-yok-garanti-verebilirmm-240819.html
Msn için Ebuddy kullanabilirsin facebook hesabındaki sohbet'e bile giriş yapabiliyorsun.
İşte Sitesi: www.ebuddy.com
Ebuddy'i cep telefonundan girip indirirsen senin için uygun olanı otomatik olarak indirecektir.

berbatovski

Üye
Arkadaşlar bu güncellemeyi yükleyince q klavye seçeneği oluyor mu? ya da şöyle sorayım bu telefonda mesajları q klavye şeklinde yazmak için program ya da başka bir yol var mıdır?

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu güncellemeyi yükleyince q klavye seçeneği oluyor mu? ya da şöyle sorayım bu telefonda mesajları q klavye şeklinde yazmak için program ya da başka bir yol var mıdır?

Malesef bulunmamakta

caqpa

Üye
bunu pc den ındırıp tlefona mı atıyoruz arkadaslar ?

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
bunu pc den ındırıp tlefona mı atıyoruz arkadaslar ?

İlk Sayfada Videolu Anlatımda Herşey Anlatılıyor.

DJ_KURSAT

Üye
dowloader da ort search basınca ready dıyor daha sonra dowloand a basınca ****** port open error diye hata veriyor ne yapmam lazım

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
dowloader da ort search basınca ready dıyor daha sonra dowloand a basınca port open error diye hata veriyor ne yapmam lazım
Yanlış Yapmadığından emin ol videoya bakarak yükle sorun olmayacaktır.

newer32

Üye
bunların en iyisi hangisi bende zaten su an tavsiye ettiğin yüklü ama ben ekran görüntüsünün değişmesini istiyorum hugo brosu yüklesem gene aynımı olur?

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
bunların en iyisi hangisi bende zaten su an tavsiye ettiğin yüklü ama ben ekran görüntüsünün değişmesini istiyorum hugo brosu yüklesem gene aynımı olur?
Menü Ekranı Siyah Olacak..

Üst Alt