1oyun
Üye
Versiyon güncellemeni tavsiye ederim fakat f480i çok farklı.samsung sgh480i telefonum var.
yazılım güncelleme nasıl oluyor?
özellikle video playerde sorun var. bir tülü video izleyemedim.
sorunu nasıl çözerim
Rar Kodu Yok Sanırım Varsa Bile 1oyun yaz Tam hatırlamıyorum.yaw haci bu ranın rar kodu ney indirdim rar kodu dior
Benim bi sorunum var. Ne yaptıysam telefonu xp yüklü dizüstüne tanıtamadım. Samsungun sitesinden driver ile pc studioyu da yükledim. Fakat telefon şarj oluyor hatta bilgisayar resmi de çıkıyor. Bilgisayarda da yeni donanım bulundu, yüklenirken hata oluştu doğru çalışmayabilir diyor. Yani kabloda sorun yok. Ne denediysem bir türlü tanıtamadım bilgisayara. Ayrıca forumda bununla ilgili önerileri de okuyup denedim yine çözüm yok
Bi tanıtsam fw atacağım ama başlangıç aşamasında takıldım kaldım
Yardım ve çözüm önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Ama boş bir zamanım olursa format yolunu da deneyeceğim. Olmadı bi internet kafeye gidip deneyeceğim şu telefonun yazılım güncellemesini
Sorun benim telefondaki donanımsal, yazılımsal (mevcut yazılımım XXHF7) ya da tüm F480 lere mi özel bilmiyorum ama diğer telefonumla (SE w810i) aynı hatla, aynı koşullarda karşı tarafı çok net ve sorunsuz duyabiliyorum. Yazılımı da bu sorunun çözülme ihtimali nedeniyle atmak istiyorum