F480 Versiyon Güncelleme (F480XXHJ4) DENENMİŞTİR

Sponsorlu Bağlantılar

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
samsung sgh480i telefonum var.
yazılım güncelleme nasıl oluyor?
özellikle video playerde sorun var. bir tülü video izleyemedim.
sorunu nasıl çözerim
Versiyon güncellemeni tavsiye ederim fakat f480i çok farklı.

yaw haci bu ranın rar kodu ney indirdim rar kodu dior
Rar Kodu Yok Sanırım Varsa Bile 1oyun yaz Tam hatırlamıyorum.

mahmutsan

Üye
1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Versiyon güncellemesi nasıl oluyor.
F480i için Daha farklı elimde dosyalar mevcut fakat f480i telefonum olmadığı için deneme imkanım olmadı.

Schöntürk

Üye
1oyun öncelikle yapmış olduğun bu müthiş paylaşım için çok teşekkürler :oke: Benim bi sorunum var. Ne yaptıysam telefonu xp yüklü dizüstüne tanıtamadım. Samsungun sitesinden driver ile pc studioyu da yükledim. Fakat telefon şarj oluyor hatta bilgisayar resmi de çıkıyor. Bilgisayarda da yeni donanım bulundu, yüklenirken hata oluştu doğru çalışmayabilir diyor. Yani kabloda sorun yok. Ne denediysem bir türlü tanıtamadım bilgisayara. Ayrıca forumda bununla ilgili önerileri de okuyup denedim yine çözüm yok :hmmm Bi tanıtsam fw atacağım ama başlangıç aşamasında takıldım kaldım :ağlarım: Yardım ve çözüm önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
1oyun öncelikle yapmış olduğun bu müthiş paylaşım için çok teşekkürler :oke: Benim bi sorunum var. Ne yaptıysam telefonu xp yüklü dizüstüne tanıtamadım. Samsungun sitesinden driver ile pc studioyu da yükledim. Fakat telefon şarj oluyor hatta bilgisayar resmi de çıkıyor. Bilgisayarda da yeni donanım bulundu, yüklenirken hata oluştu doğru çalışmayabilir diyor. Yani kabloda sorun yok. Ne denediysem bir türlü tanıtamadım bilgisayara. Ayrıca forumda bununla ilgili önerileri de okuyup denedim yine çözüm yok :hmmm Bi tanıtsam fw atacağım ama başlangıç aşamasında takıldım kaldım :ağlarım: Yardım ve çözüm önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Dediğin olay benim başımada gelmişti ve çözüm yolunu yaklaşık 2-3 günde bulmuştum.
1. çözüm : Format attıktan sonra samsung usb driver yükleyip düzeltebilirsin.
2. çözüm : samsung usb driver'i güncellemek ( Senin İçin Upload Yaptım Alttaki linkten indirebilirsin.)

3: EĞER HALA HATA VERİYORSA (Uniblue Firmasının driverscanner Programını indir ve USB driveri güncelle )

delimanyak_

delimanyak_

Üye
Fake imei sorununu nasıl çözeriz peki???

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Fake imei sorununu nasıl çözeriz peki???
Versiyonu atarsan i-mei değişmez aynı kalır

İ-mei atmak istiyorsan telefoncularda atarlar 5 tl karşığı

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
Beyler Telefonun İçini Dışını Her Şeyini Biliyonuz Bari Pink Versiyonunu Türkçe Yapmayı Deneyin :D

Merakım Yüzünden telefon yine bi sorunla karşı karşıya arkadas kamera kodu vermiş girdim :D sonra 2 dedim deyiş o deyiş :D kamera hatası çıktı versiyon yeniden attım hala var :D ne olacak :D

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Telefonun İçini Dışını Her Şeyini Biliyonuz Bari Pink Versiyonunu Türkçe Yapmayı Deneyin :D

Merakım Yüzünden telefon yine bi sorunla karşı karşıya arkadas kamera kodu vermiş girdim :D sonra 2 dedim deyiş o deyiş :D kamera hatası çıktı versiyon yeniden attım hala var :D ne olacak :D
Pink Versiyonunu türkçeleştirmek aklımdan geçmedi değil :D fakat versiyonu değiştirmek çok zor bazı yerlerinde değişme yapmaya çalıştım fakat telefon kilitlendi :D

Kamera sorununa gelirse kameranda problem mi vardı'da kodu girdin :D

--------------- Ekleme ---------------

kamerayı güncelle düzelebilir Kodu verim:
1. Girin * # 36 # 287
2.​
Seçmek Madde 2 (ISS yazmak firmware)
3.​
süreç kadar bekleyin tamamlandığında (başarılı)

(ALINTIDIR DENEMEDİM)

Schöntürk

Üye
Dediğin olay benim başımada gelmişti ve çözüm yolunu yaklaşık 2-3 günde bulmuştum.
1. çözüm : Format attıktan sonra samsung usb driver yükleyip düzeltebilirsin.
2. çözüm : samsung usb driver'i güncellemek ( Senin İçin Upload Yaptım Alttaki linkten indirebilirsin.)

3: EĞER HALA HATA VERİYORSA (Uniblue Firmasının driverscanner Programını indir ve USB driveri güncelle )

Öncelikle cevap için teşekkürler 1oyun.

1. çözüm önerinde formattan kastın sanırım bilgisayarı formatlamak. Bunu yapmak yemedi çünkü yaklaşık 1 hafta önce daha yeni format atmıştım :ehe
2. çözüm önerinde (yapmış olduğun upload için teşekkürler) indirip kurdum. Sonuç yine olumsuz :bilmm
3. çözüm önerinde ise bahsettiğin programı bulup kurdum fakat usb driver ile ilgili bir güncelleme bulmadı, bunun yanında cam, ses ve wireless güncellemelerini buldu indirip kurdu, neye niyet neye kısmet misali :ah
Sonuç maalesef olumsuz :allalla: Ama boş bir zamanım olursa format yolunu da deneyeceğim. Olmadı bi internet kafeye gidip deneyeceğim şu telefonun yazılım güncellemesini :naughty:

Bu arada belirtmek istedim. F480 ile konuşurken karşı tarafın sesi sürekli gidip geliyor, karşı tarafa ne dediğini sürekli tekrarlatma mecburiyetinde kalıyorum :megafon: Sorun benim telefondaki donanımsal, yazılımsal (mevcut yazılımım XXHF7) ya da tüm F480 lere mi özel bilmiyorum ama diğer telefonumla (SE w810i) aynı hatla, aynı koşullarda karşı tarafı çok net ve sorunsuz duyabiliyorum. Yazılımı da bu sorunun çözülme ihtimali nedeniyle atmak istiyorum :hmmm

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Sonuç maalesef olumsuz :allalla: Ama boş bir zamanım olursa format yolunu da deneyeceğim. Olmadı bi internet kafeye gidip deneyeceğim şu telefonun yazılım güncellemesini
En güzel çözüm başka bilgisayarda denemek :)

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
bakayim diye girdim o kodu giriş o giriş bi daha olmadı 2 ye basıyorum please wait diyo sonra succes diyo sonra kameraya dönüyorum bi 10 sn bekliyo kamera başarısız diyo kapanıyo

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
bakayim diye girdim o kodu giriş o giriş bi daha olmadı 2 ye basıyorum please wait diyo sonra succes diyo sonra kameraya dönüyorum bi 10 sn bekliyo kamera başarısız diyo kapanıyo
Meraktan başına gelmiş :)
Bu durum ile karşılaşmadım ama tavsiye verebilirim versiyonu tekrar yükle eğer hala kamera düzelmediyse o kodu gir ve kamerayı açmadan telefonu kapat aç sonra kamerayı açmayı dene

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
Hepsini Denedim Versiyon Yeniden Attım Kodu Girdim Açtım Kapadım Kodu Girdim Direk Kamerayı Açtım Kodu Girdim 3 4 defa Yok :D

Farklı Bir Versiyon Atsam ? HugoBoss Örneğin Düzelebilir mi ?

Onuda Denedim Hugoboss u oda olmadı :/ Bi Bak Ya

mahmutsan

Üye
Hocam
sghf480i nolu telefon ile ilgili dosyaları rica etsem buraya yüklermisiniz?
F480i için Daha farklı elimde dosyalar mevcut fakat f480i telefonum olmadığı için deneme imkanım olmadı.

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Hepsini Denedim Versiyon Yeniden Attım Kodu Girdim Açtım Kapadım Kodu Girdim Direk Kamerayı Açtım Kodu Girdim 3 4 defa Yok :D

Farklı Bir Versiyon Atsam ? HugoBoss Örneğin Düzelebilir mi ?

Onuda Denedim Hugoboss u oda olmadı :/ Bi Bak Ya
arkadaşlar forumda bi süre bulunamayacağım 1-2 hafta başka şehirdeyim fırsat bulamıyorum

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye

wetin3458

Üye
Peki F480+XX+HF7 Versiyonunada uygulanıyormu bu ?

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Peki F480+XX+HF7 Versiyonunada uygulanıyormu bu ?
Telefonunun Şuanki versiyonu farketmez f480 için verdiğim versiyonu rahatlıkla yükleyebilirsin.

Üst Alt