F480 Versiyon Güncelleme (F480XXHJ4) DENENMİŞTİR

Sponsorlu Bağlantılar

Ahsen_1878

Üye
slm arkadaşlar ben rerdemin verdiği versiyonu yükledim ancak bu sefer telefonum internete girmiyo acab aorjinal versiyonu yokmu yada biri yardımcı olsun orjinal versiyonu varken internete girebiliyodum

qinqbaris

Üye
abi ya error veriyo yüklerken

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar ben rerdemin verdiği versiyonu yükledim ancak bu sefer telefonum internete girmiyo acab aorjinal versiyonu yokmu yada biri yardımcı olsun orjinal versiyonu varken internete girebiliyodum
Versiyonda sorun yoktur orjinaldir versiyonu yükledikten sonra internet ayarını yap yoksa nasıl gireceksin.

abi ya error veriyo yüklerken
Videolu anlatıma göre yap düzgün yüklenir hata olmaz sen yanlış yüklüyorsundur.

NoCHeNKa42

Üye
1oyun ve rerdem, ikinize de sonsuz teşekkürler. spot f480 almıştım eşim için ancak bir çok eksik vardı menüde. 1oyunun anlatımı, rerdemin verdiği versiyonu ile telefon kendine geldi. :)

emeğinize sağlık. çok teşekkür ederim...

--------------- Ekleme ---------------

F480JVIC2

bundan yeni başka bir versiyon var mı acaba? bilgisi olan var mı arkadaşlar?

safran_yusuf

Üye
selam arkadaşlar bende f480 var bunun menüsünü değiştirebilirmiyim acaba yardımcı olabilirmisiniz

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
emeğinize sağlık. çok teşekkür ederim...

F480JVIC2

bundan yeni başka bir versiyon var mı acaba? bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Rica ederiz. En son versiyonu bu galiba henüz bi üst versiyonunu bulamadım.

selam arkadaşlar bende f480 var bunun menüsünü değiştirebilirmiyim acaba yardımcı olabilirmisiniz
Menüsünü Değiştirebilirsin HUGO BOSS versiyonunda tema değiştirilmiştir. Ayrıca Pink Versiyonunada göz atmanı tavsiye ederim ingilizce problem olmayacaksa pink versiyonda yazı tipi ve mavi olan kısımlar pembe rengine dönüştürebilirsin.

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
4Shared Kapandı MultiLoader Ben Acınca Senin videodaki Gibi Gözükmüyor Tekrar Upload Edersen İyi Olur..Programlar Farklı telefona bişi olur diye yüklemedim... Bunu Yaparken Telefona Bişi Olma Olasılığı Var mı ?

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
4Shared Kapandı MultiLoader Ben Acınca Senin videodaki Gibi Gözükmüyor Tekrar Upload Edersen İyi Olur..Programlar Farklı telefona bişi olur diye yüklemedim... Bunu Yaparken Telefona Bişi Olma Olasılığı Var mı ?
İyiki Yüklemedin Ben kapanan 4shared' linkini düzeltiyorum oradan indirirsin.
Telefona bişi olma olasılığı çok az olsada her ihtimali gözden geçirebilimek lazım videodaki anlatım gibi yaparsan emin ol telefonuna bişi olmaz düzgünce çalışır fakat yükleme esnasında usb kablosunu çekmeyin. normal olarak yüklensin bi problem olmaz.

...linkler yenilendi...

bursa1616

bursa1616

Üye
türkçe ii olmus

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
İyiki Yüklemedin Ben kapanan 4shared' linkini düzeltiyorum oradan indirirsin.
Telefona bişi olma olasılığı çok az olsada her ihtimali gözden geçirebilimek lazım videodaki anlatım gibi yaparsan emin ol telefonuna bişi olmaz düzgünce çalışır fakat yükleme esnasında usb kablosunu çekmeyin. normal olarak yüklensin bi problem olmaz.

...linkler yenilendi...
Şuan Yüklüyorm İçimde de Bi Heyecan :D

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Saol Süper Oldu Telefon Bir Sürüde Oyun Yükledim Artık Otobüslerde Canım Sıkılmaz :D
Rica ederim Beğendiğine sevindim.

mahmutsan

Üye
samsung sgh480i telefonum var.
yazılım güncelleme nasıl oluyor?
özellikle video playerde sorun var. bir tülü video izleyemedim.
sorunu nasıl çözerim

safran_yusuf

Üye
selam arkadaşlar bende f480 var bunun menüsünü degiştirebilirmiyim acaba yardımcı olabilirmisiniz

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar bende f480 var bunun menüsünü degiştirebilirmiyim acaba yardımcı olabilirmisiniz
Hugo Boss versiyonunda tema değişiyor. yada ingilizce sorun olmayacaksa Pink Versiyonu Öneririm fotoğraflardan bakabilirsin nasıl göründüğünü.

buraq1711

Üye
slm arkadaşlar bendede f480 var bende verdiğinis link i indirdim bu nu telime nasıl yüklicem yardımcı olurmusunuz. Video izlemiom malum kota sorunu var :D resimli olursa sevinirim.

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar bendede f480 var bende verdiğinis link i indirdim bu nu telime nasıl yüklicem yardımcı olurmusunuz. Video izlemiom malum kota sorunu var :D resimli olursa sevinirim.
Resimli Anlatımı Daha yapmadım ama yazılı olarak yapabilirsin dikkatlice okursan yükleyebilirsin.

anne1234

anne1234

Üye
ben yaptım butun dediklerinizi ama com 34 port open error hatası veriyor o prgramda o portu açmak için ne yapmak lazım beyler yardım .. !

kopterboy

Üye
yaw haci bu ranın rar sifresi ney indirdim rar sifresi dior

Üst Alt