En Büyük Nokia mı Samsung mu Anketi Olsun!

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Mı Samsung Mu?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .
cardanadam

cardanadam

Üye

Wp ye güveniyordum hâlâ da güveniyorum ama bu güvenim gittikçe azalıyor nedense :hmmm
nasıl android işletim sistemine geçerken beklediysem wp işletim sistemine geçecek olursam tabi önce nokianın başından o elop mudur nedir o kişinin gitmesi lazım gitmiyeceğine göre beddua edelim gebersin gitsin p... nokia yı ne hale düşürdü ne güzel güncellemede çıkıyordu uygulamada bir geldi neyse daha fazla yamıyayım aklıma kötü şeyler geliyor durduk yere ban yemiyeyim

sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi
bu konu daha geçen gün 4 sayfaydı ne çabuk büyüdü :)

avcitalip

avcitalip

Üye

nasıl android işletim sistemine geçerken beklediysem wp işletim sistemine geçecek olursam tabi önce nokianın başından o elop mudur nedir o kişinin gitmesi lazım gitmiyeceğine göre beddua edelim gebersin gitsin p... nokia yı ne hale düşürdü ne güzel güncellemede çıkıyordu uygulamada bir geldi neyse daha fazla yamıyayım aklıma kötü şeyler geliyor durduk yere ban yemiyeyim

suikast mı düzenlesek ? :eller: bütün maxicep adama dalsın linç girişiminde bulunalım :ehe: şaka bir yana üniversitede inşallah nokia alacağım baktım ki nokia düzelmemiş sırf beats audio'su yüzünden hTC alacağım...

cardanadam

cardanadam

Üye
suikast mı düzenlesek ? :eller: bütün maxicep adama dalsın linç girişiminde bulunalım :ehe: şaka bir yana üniversitede inşallah nokia alacağım baktım ki nokia düzelmemiş sırf beats audio'su yüzünden hTC alacağım...

desinlerki elop nokiayı bıraktı gitti yinede geçmem çünkü o nokiayı boşu boşuna bırakmaz kesin altında bir şey vardır bir müddet beklerim

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Çok çabuk bıkıyorsun telefonlardan ben de üniversitede en yeni iPhone hangisi ise onu alacağım o zamana kadar iOS müthiş olur herhalde :ehe

TransformerS34

Üye

Haklısın :D

Video izlenir de Flash sitelerden video izlenmez.Açsın bir haxball bakalım giriyor mu ? :ehe Flash Player ile Flash Lite'ı karıştırmamak gerekiyor :ok2:

Senin galaxyde ne kadar kaldığın belli 10 dk :hih:

avcitalip

avcitalip

Üye

Çok çabuk bıkıyorsun telefonlardan ben de üniversitede en yeni iPhone hangisi ise onu alacağım o zamana kadar iOS müthiş olur herhalde :ehe

yok ben bıkmadım ya bıkılacak bir yanı yok bundan iyisi can sağlığı bende senin gibi düşünüyorum üniversitede wp yada ios lu birşeyler alacağım inşallah şu müzik olayı birazda canımı sıkıyor samsung'un sitesinde samsung ses çözümü diyor bumu ses çözümü şimdi telefonu rootlayıp beats audio'yu yüklemeyi planlıyorum :eller: 5800'ın bile ses kalitesi daha iyi :ağlarım:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Abim N9 nasıl iyi mi selamlarımı ilet :ehe

Canavar gibi canavar ya bu kadar mı rahat kullanılır bir telefon :ehe Onunla uğraşıyorum şimdi terminal falan kurcalıyorum çok iyi ya :D Avatarda ki benim cihazım işte 808 le çekti eleman Nokia shopda 5 mp modunda çekti ama çok büyük olmasın diye :ehe

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Canavar gibi canavar ya bu kadar mı rahat kullanılır bir telefon :ehe Onunla uğraşıyorum şimdi terminal falan kurcalıyorum çok iyi ya :D Avatarda ki benim cihazım işte 808 le çekti eleman Nokia shopda 5 mp modunda çekti ama çok büyük olmasın diye :ehe
Ahaha 5 mp he :ehe Multitasking i yeter o telefonun yahu harika bir multitaskingi var geçişler aşırı kolay hele ki uygulama ekranına pusulayı attığında ekrana gelince pusula çalıştı ya bittim :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

Ahaha 5 mp he :ehe Multitasking i yeter o telefonun yahu harika bir multitaskingi var geçişler aşırı kolay hele ki uygulama ekranına pusulayı attığında ekrana gelince pusula çalıştı ya bittim :ehe

geçişlerin hastasıyım mesela oyun falan açıyorum ya da nete giriyorum mesaj geliyo ya da yeni birşey açmak istiyorum tek bi parmak hareketi yetiyor yahu :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye

- - - Eklendi - - -

geçişlerin hastasıyım mesela oyun falan açıyorum ya da nete giriyorum mesaj geliyo ya da yeni birşey açmak istiyorum tek bi parmak hareketi yetiyor yahu :ehe
Söyleme içim gitti :ehe Bende çıkıyorum mesaja bakıyorum çıkıyorum oyuna giriyorum :D O parmak hareketleri çok güzel :)

Şu videodaki geçişlere varya :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Şu telefona verdiğim her kuruş içime sindi yemin ederim Nokia Shopdan aldım ve bir çok mağazadan daha da ucuz ve güzel fiyata aldım :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
necati kardeşim hayırlı uğurlu olsun. n9 iyi bir seçim :oke:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

Üst Alt