En Büyük Nokia mı Samsung mu Anketi Olsun!

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Mı Samsung Mu?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .
sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi
En Büyük Nokia mı Samsung mu Anketi Olsun!
Arkadaşlar Nokia Mı Samsung Mu? Forumun Bu Konudaki En Büyük Anketi OLsun Olmazsada Amacımız Eniyisini Bulmak?sizce Hangisi?

Bu Konu Açılmıştı Ama O Konu Eskiydi Ve Ben Bu Yılın Favori Markasını Arıyorum!!?

franzliszt

franzliszt

Üye
bu sene içinse samsung diyorum çünkü nokia durumunu düzeltemedi ama belli olmaz

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia diyorum. Nokia Lumia 900'ün sade elegant görünüşü ve bana sağladığı özellikler, Nokia N9 ve özellikle N950 Geliştirici Cihazının sağladığı özgürlük, Nokia 808 PureView'in sağladığı multimedya yetenekleri hiçbir Samsung cihazda mevcut değil.

Galaxy S 3 benim çok hoşuma gitti, ancak yalnızca zekası. Sosyal toplum tarafından akıllı telefonla konuşmak kabul edilmediği sürece, sokakta rezil olmak istediğimi sanmıyorum. Zaten, düzgün Türkçe konuşamıyor bile.

• Beğen
Tepkiler: sharke2010
doctorrr

doctorrr

Üye
yalnız bu konuda fanlar arası çok fena kavgalar olacaktır eminim şöyleki efenim samsung uçtu gidiyor androidle ileride tizen nokia batıştaydı birkaç atılım yaptı microsoft la anlaşıp wp ye geçti falan şimdilik samsung ama ileride marketplace zanginleşirse wp ünlenirse nokia eski şanını tekrar kazanır ve şöyle bir durup bakılırsa nokia daki değişim ve gelişim farkedilir derecededir microsoft un yazılımı nokia nın donanım, kalite ve sağlamlığıyla birleşti şu nokia işleri rayına oturtsun hele bi ufukta nokia için güzel günler görülüyor...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu sitede Nokia kazanır, bende Nokia'ya oy verdim :gul:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Direkt nokia diyecem

random1

random1

Üye
Nokia :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia'nın hakkını yemem. Tek başına bütün firmalara rakip :gul:

• Beğen
sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi
Ama Samsung Telefonları Nokiadan Daha Çok Satıyor :P: ama nokia windows işletim sistemine sahip olucağına göre ileride bu durum da değişebilir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bence bu anket su almaya başladı yakında batar demedi demeyin :hmmm

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben samsung diyorum son yıllardaki atakları ile.Ama nokia nın da Lumialar ile ne yapacağını çok merak ediyorum..Ama Lumia ların gs3 den daha iyi olacağını da düşünmüyorum.. ;)

- - - Eklendi - - -

nokia gelirken öğretildi bize samsungun 1 numara oynamak için nokiadan olduğunu.biz de onu için izinden giderken sonradan geldik nokianın iphone olmaktan samsunga geldiğini..dışarı çıkınca ısınmak samsungun olduktan bazen sana geliyor..onun için samsung diyorum

Kardeş bir sorunun mu var ?

sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4795989' Alıntı:
bence bu anket su almaya başladı yakında batar demedi demeyin :hmmm

Bi problem mi Var engin kardeşim ? neden batıyormuş bir söylermisin

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
Kesinlikle Samsung ;) gerek yazılım gerek donanım olarak . Zaten bunu lider olmasıyla da ilişkilendirirsek rahatlıkla söyleyebiliriz.

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
Bana da gidiyor yapmadan bilgisayar aldım samsungun nokia daha iyi gibi gelirken oyun oyndım dışarıda futbol kaleye şut attım dönerken samsung daha iyi haklısın..

ne diyosun sen arkadaşım hiçbirşey anlaşılmıyor dediklerinden :nono: muhalif olacaksan da düzgün cümlelerle anlat derdini lütfen :nono:

sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi
Bana da gidiyor yapmadan bilgisayar aldım samsungun nokia daha iyi gibi gelirken oyun oyndım dışarıda futbol kaleye şut attım dönerken samsung daha iyi haklısın..

doğru düzgün cümleler kullanırmısın arkadaşım yoksa mesajlarını şikayet edeceğim.

- - - Eklendi - - -

8-3 nokia üstündü bi anda 8-6 oldu.samsung :good:yükseliyor

- - - Eklendi - - -

samsung un da androidi var nokianında hangi markada android işletim sistemi daha güzel çalışıyor ?

franzliszt

franzliszt

Üye
işte böyle konularda insanların birbirine sinir olup saygı çerçevesini aşmamaya çalışırken illaki aşmamızı sağlayıp sonrada kilitlenen konulardan :) bu konun cevabı şu konulardada gizli bknz;
-aslanmı kaplanı döver , kaplanmı aslanı
-tuğgeneralmi döver orgeneralmi
-kızlarmı daha zeki erkeklermi
-fenerbahçemi daha iyi galatasaraymı
-messimi-ronaldomu
-elmamı armutmu
bunlar tartışma çıkarır :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Süleyman T.
sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi
tamam,yanlış anlamışım

enes-1907

enes-1907

Üye
ne diyosun sen arkadaşım hiçbirşey anlaşılmıyor dediklerinden :nono: muhalif olacaksan da düzgün cümlelerle anlat derdini lütfen :nono:
zannedersem bu adam yabancı herhalde kendi cümlelerini translate ile çeviriyo ve ortaya bu çıkıo assadafdsgvsdf baska yerdede böle sacma sapan bişi yazmıstı

doctorrr

doctorrr

Üye
bu tip konular çok çocuksu...azıcık düşünün kafa yorun daha iyi malzemeler bulup o yaratıcı zekanızla daha bilgi edinilebilecek konular açın...azıcık düşünün kafanız acımaz :nono:

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt