Bu orijinal arayüz müNature UX ayni touchwiz 5.0

Evet o paraya en iyisianlamamış olduğum konu şu? burda samsung fazla çıksa nolur nokia fazla çıksa nolur. hayır neyin peşindeyiz onu anlamadım. durduk yere kavga yahu. bırak adamlar yapıyo satıyo paraları çebe atıyo bize girmiyo niye kavga ediyoz ki. saçmalık ya. hem nokia samsung ikiside iyi bence ihtiyaçına ve durumuna göre değişiyo. nokianın tek + sı ucuz paraya kalite bişey alabılırsin. ama paran varsa gider samsung alırım ama benim durumum pek iyi değil gidip 603 alıcam o paraya en iyi telefon o bence.
bunu çok kez tartıştık 
rom yanmaz öyle kolay kolay yaksaydı şimdiye kurtuluş abi yakardı kaç kere flashlamıştır allah bilir
Sendeki sürüm nedir acaba
- - - Eklendi - - -
Romu yakıyordun kardişim az daha alıp verdiğin oluyordu![]()

benim orjinal arayüzde diğer icslere portlamışlar diye gördüm
Bu orijinal arayüz mü
- - - Eklendi - - -
Evet o paraya en iyisibunu çok kez tartıştık
![]()
Haha
rom yanmaz öyle kolay kolay yaksaydı şimdiye kurtuluş abi yakardı kaç kere flashlamıştır allah bilir![]()

Romlar ile portlanır kolay ama benimki Rootsuz iştebenim orjinal arayüzde diğer icslere portlamışlar diye gördüm
Unutmayın,Hiçbir dokunmatik akıllı telefon yokken o vardı.

Hatta ilk çıktığında chip dergisi iphoneden daha iyi demişti.
ahahahahaahaha oruç oruç iyi güldürdün kardeşim
Birde bazen denk geliyorum adamlar s3 kullanıyor gelip bu telefonu kıyaslama yapıyor. Yok takoz vari diye.
Samsung s2- 3 kıyaslama yapılacaksa rakibi N9 dur. Oda her türlü kapısır. Hatta üstün bile gelir.

ahahaDün arkadaş telefonu aldı bir on beş yirmi dakka nfs shift oynadı dedim la telefon ne renk dedi mavi kılıfı bi çıkardım simsiyah
telefonun mavisini malesef ki bulamadık Türkiye de
Siyah aldım kutuda mavi kılıf geldi kılıf öyle yapılmışki belli bile olmuyor kılıf olduğu
Aynen
Ben E7 den önce beyaz renkli 64 gb N9 a vurulmuştum. Beyaz renk harika duruyor.

ahahahahaahaha oruç oruç iyi güldürdün kardeşim![]()

Birde bazen denk geliyorum adamlar s3 kullanıyor gelip bu telefonu kıyaslama yapıyor. Yok takoz vari diye.
Samsung s2- 3 kıyaslama yapılacaksa rakibi N9 dur. Oda her türlü kapısır. Hatta üstün bile gelir.

takoz vari olması iyidir. En azından damacana plastiği kullanmıyor
Buda gülmek için ikinci bahane olur kardeşim.