En Büyük Nokia mı Samsung mu Anketi Olsun!

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Mı Samsung Mu?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .
incitemfm

incitemfm

Üye
Nature UX ayni touchwiz 5.0

andezitt

andezitt

Üye
anlamamış olduğum konu şu? burda samsung fazla çıksa nolur nokia fazla çıksa nolur. hayır neyin peşindeyiz onu anlamadım. durduk yere kavga yahu. bırak adamlar yapıyo satıyo paraları çebe atıyo bize girmiyo niye kavga ediyoz ki. saçmalık ya. hem nokia samsung ikiside iyi bence ihtiyaçına ve durumuna göre değişiyo. nokianın tek + sı ucuz paraya kalite bişey alabılırsin. ama paran varsa gider samsung alırım ama benim durumum pek iyi değil gidip 603 alıcam o paraya en iyi telefon o bence.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Nature UX ayni touchwiz 5.0
Bu orijinal arayüz mü :hmmm

- - - Eklendi - - -

anlamamış olduğum konu şu? burda samsung fazla çıksa nolur nokia fazla çıksa nolur. hayır neyin peşindeyiz onu anlamadım. durduk yere kavga yahu. bırak adamlar yapıyo satıyo paraları çebe atıyo bize girmiyo niye kavga ediyoz ki. saçmalık ya. hem nokia samsung ikiside iyi bence ihtiyaçına ve durumuna göre değişiyo. nokianın tek + sı ucuz paraya kalite bişey alabılırsin. ama paran varsa gider samsung alırım ama benim durumum pek iyi değil gidip 603 alıcam o paraya en iyi telefon o bence.
Evet o paraya en iyisi :ok2: bunu çok kez tartıştık :s

doctorrr

doctorrr

Üye

Sendeki sürüm nedir acaba ;)

- - - Eklendi - - -

Romu yakıyordun kardişim az daha alıp verdiğin oluyordu :D
rom yanmaz öyle kolay kolay yaksaydı şimdiye kurtuluş abi yakardı kaç kere flashlamıştır allah bilir :p

onur671996

Üye
nokia

Kupa Beyi

Kupa Beyi

Üye
Bu yılı baz alarak samsung dedim ! Ama genel olarak bakarsan Nokia ! Teşekkürler...

sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi

Unutmayın,Hiçbir dokunmatik akıllı telefon yokken o vardı.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Samsung deyim ben :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Hatta ilk çıktığında chip dergisi iphoneden daha iyi demişti.
Birde bazen denk geliyorum adamlar s3 kullanıyor gelip bu telefonu kıyaslama yapıyor. Yok takoz vari diye.
Samsung s2- 3 kıyaslama yapılacaksa rakibi N9 dur. Oda her türlü kapısır. Hatta üstün bile gelir.

famemonster16

famemonster16

Üye

Aynen 5800 Symbian işletim sistemli bir akıllı telefon. Nokia bunu çıkardıktan sonra Samsung Corby, Genoa, Star gibi dandik java telefonlar çıkarıyordu.
Günümüze gelirsek sağlamlık, kalite ve kullanışlılık yine Nokia'da var. Mesela Galaxy s2 gibi plastik bir telefona para vereceğinize Nokia Lumia 800 - 900 gibi gerçekten "sağlam" telefonlar alabilirsiniz. Bu benim kişisel görüşüm. Kesinlikle Nokia diyorum

Konuyla alakasız ama bilenler bilir Nokia çok bonkördür ;)

incitemfm

incitemfm

Üye

Birde bazen denk geliyorum adamlar s3 kullanıyor gelip bu telefonu kıyaslama yapıyor. Yok takoz vari diye.
Samsung s2- 3 kıyaslama yapılacaksa rakibi N9 dur. Oda her türlü kapısır. Hatta üstün bile gelir.
ahahahahaahaha oruç oruç iyi güldürdün kardeşim :D

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

ahaha :D Dün arkadaş telefonu aldı bir on beş yirmi dakka nfs shift oynadı dedim la telefon ne renk dedi mavi kılıfı bi çıkardım simsiyah :ehe telefonun mavisini malesef ki bulamadık Türkiye de :( Siyah aldım kutuda mavi kılıf geldi kılıf öyle yapılmışki belli bile olmuyor kılıf olduğu

Ben E7 den önce beyaz renkli 64 gb N9 a vurulmuştum. Beyaz renk harika duruyor.

MaxipmaN

Üye
nokia

avcitalip

avcitalip

Üye

iyide n9 un donanımı okadar güçlü değil ki ? stabil oraya birşey diyemem android yüklendiğinde de stabil oluyor niye custom rom çünkü ama eğer kullanmayı biliyorsan n9 iyidir :oke:

5800 herzaman bir efsane olacak bence iphone kadar iyi değil ama yinede çok iyi bence iphone uygulamayla geçiyor ah nokia ah dön şu eski günlerine...

- - - Eklendi - - -

takoz vari olması iyidir. En azından damacana plastiği kullanmıyor :)
Buda gülmek için ikinci bahane olur kardeşim.

damacana plastiğini kim kullanıyor :zuhaha:

Üst Alt