MAERKEK
Moderator
Nokia Telefon Bataryaları
Arkadaşlar merhaba , forumda üyelerimizin bir kısmı ben dahil olmak üzere Nokia'nın üretmiş olduğu artık maziden kalma telefonlara ilgi ve alakası var .
Uzun zamandır adam akıllı batarya pil arıyorum fakat adam akıllı bir ürün bulamadım . Yaklaşık 10 adet eski telefonum var . 6 tanesi bl-4d ile çalışıyor.
Bugün bir araştırma yapmak istedim ve Rovimex batarya'ya denk geldim .
Nokia batarya konusunda çok geniş yelpazede ürünleri mevcut. Linkini bırakıyorum
@DarkredBlue61 @PALA. @gonyalı @XXXturi01 @DeV/AsA toplayan içimizi açan arkadaş sana da selam olsun. Daha önce BL-4D Başlığı ile açtım fakat bu sefer üretilen modeller çok fazla olduğu için buraya yeni konu açtım . @Admin arkadaşlar isterlerse birleştirme yapabilirler .
Uzun zamandır adam akıllı batarya pil arıyorum fakat adam akıllı bir ürün bulamadım . Yaklaşık 10 adet eski telefonum var . 6 tanesi bl-4d ile çalışıyor.
Bugün bir araştırma yapmak istedim ve Rovimex batarya'ya denk geldim .
Nokia batarya konusunda çok geniş yelpazede ürünleri mevcut. Linkini bırakıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sizinde ihtiyacınız varsa alın yorumlarınızı belirtin . Sorun şu ki BL-4D batarya yok . Forumdan iyi bir talep olursa belki üretebilirler .@DarkredBlue61 @PALA. @gonyalı @XXXturi01 @DeV/AsA toplayan içimizi açan arkadaş sana da selam olsun. Daha önce BL-4D Başlığı ile açtım fakat bu sefer üretilen modeller çok fazla olduğu için buraya yeni konu açtım . @Admin arkadaşlar isterlerse birleştirme yapabilirler .