En Büyük Nokia mı Samsung mu Anketi Olsun!

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Mı Samsung Mu?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .
MasteLaa

MasteLaa

Üye
harbi ya :) Nokia'nın bu huyu güzel zaten nokia telefonları ucuzlayınca 200-250 TL falan olunca birtane c7 veya n8 almayı düşünüyorum s2 yi heryere götüremiyorum demin arkadaşlarla oturduk herkez bakıyımmı falan demeye başladı

birde bu acelerde flash player nasıl yok anlamadım ya arkadaş var benim video izleniyor diyor internetten bende flash player yok nasıl oluyor diyorum facebook'tan falan izleyebiliyormusun diyorum youtube'dan 6260 ta izliyor zaten ayıptır söylemesi :) neyse izleniyor diyor sizce wonder'mı alsın kardeşim yoksa ace mi ?
Ace deki Flash Player değil Flash Lite. :) Bu arada o bende de oluyor herkes bakmak istiyor sıkıntıya giriyorsun :ehe

TransformerS34

Üye

Ace deki Flash Player değil Flash Lite. :) Bu arada o bende de oluyor herkes bakmak istiyor sıkıntıya giriyorsun :ehe

Verme hacı .bir de söyle maşallah felan desinler nazar etmesinler telefonu :)

avcitalip

avcitalip

Üye

Verme hacı .bir de söyle maşallah felan desinler nazar etmesinler telefonu :)

bilmemnemi benim telefon diyip vermiyorum zaten :ehe yok abicim birde faceye falan giriyim mi falan diyorlar acayip gıcık oluyorum hele menüden bir oyun açıp oynamaya başlamaları ayrı bir gıcık ediyor beni sanki biz telefonları hava atmak için aldık tövbe tövbe :D

- - - Eklendi - - -

ace'de video falan izleniyormuş ama ? öyle duydum yani wi-fi olsaydı çocuğun telefonundan açıp bakacaktım ama wi-fi yoktu :(

phasan

phasan

Üye
bence nokıa flas playır olmadıgından pek satıs yapamadı

mahmut4545

mahmut4545

Üye
samsung

incitemfm

incitemfm

Üye
saçma bir konu samsung şuan pazarın lideri nokia ise huawei seviyesinde

incitemfm

incitemfm

Üye

Haklısın :D

Video izlenir de Flash sitelerden video izlenmez.Açsın bir haxball bakalım giriyor mu ? :ehe Flash Player ile Flash Lite'ı karıştırmamak gerekiyor :ok2:
ace , gio ve mini için flash player var bizzat kullandım

TheMadness

TheMadness

Üye
Samaung

MasteLaa

MasteLaa

Üye
KArdeşim anlamıyorsun sanırım sen telefonu aldığında eline orijinal Flash Player gelmiyor..Flash Lite geliyor bu da Flash Player gibi değil kısıtlı olanı.

incitemfm

incitemfm

Üye

KArdeşim anlamıyorsun sanırım sen telefonu aldığında eline orijinal Flash Player gelmiyor..Flash Lite geliyor bu da Flash Player gibi değil kısıtlı olanı.
onu biliyorumda orjinal tarayıcıda flash player çalıştırıyolar t10da bile

MasteLaa

MasteLaa

Üye
onu biliyorumda orjinal tarayıcıda flash player çalıştırıyolar t10da bile
Yüklersen çalışır elbet Android destekliyor sonuçta..Ama burada önemli olan orijinal gelen Flash Player ve sonradan yüklenenin performansı ile bir değil umarım anlatabildim.

incitemfm

incitemfm

Üye

Yüklersen çalışır elbet Android destekliyor sonuçta..Ama burada önemli olan orijinal gelen Flash Player ve sonradan yüklenenin performansı ile bir değil umarım anlatabildim.
o fiyata o kadar :D

cardanadam

cardanadam

Üye
sırf ankete oy vermek için bilgisayar görünümüne geçtim ve nokia dan daha çabuk ve hızlı bir şekilde oyumu kullandım nokia varken uyuz oluyordum sayfayı açacak diye. şimdi gelelim konuya samsung android işletim sistemine gecene kadar nokia süperdi ne zamanki samsung bada işletim sistemiyle nokia ile baş edemeyeceğini anlayıp androide geçene kadar şimdi aynı durum nokia için geçerli nokia da samsung ve ipone la bu işletim sistemiyle baş edemeyeceğini anladı ve wp ye geçmeye karar verdi ben müşteriyim hangisi iyiyse hangisi performanslıysa ve hangisi hoşuma giderse onu kullanırım.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
sırf ankete oy vermek için bilgisayar görünümüne geçtim ve nokia dan daha çabuk ve hızlı bir şekilde oyumu kullandım nokia varken uyuz oluyordum sayfayı açacak diye. şimdi gelelim konuya samsung android işletim sistemine gecene kadar nokia süperdi ne zamanki samsung bada işletim sistemiyle nokia ile baş edemeyeceğini anlayıp androide geçene kadar şimdi aynı durum nokia için geçerli nokia da samsung ve ipone la bu işletim sistemiyle baş edemeyeceğini anladı ve wp ye geçmeye karar verdi ben müşteriyim hangisi iyiyse hangisi performanslıysa ve hangisi hoşuma giderse onu kullanırım.
Wp ye güveniyordum hâlâ da güveniyorum ama bu güvenim gittikçe azalıyor nedense :hmmm

sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi
fikir değiştiriyorum ve samsung diyorum yaşasın kralım.

Üst Alt