En Büyük Nokia mı Samsung mu Anketi Olsun!

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Mı Samsung Mu?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .
doctorrr

doctorrr

Üye
bende ki kulaklık mavi :) Nokia shopdaki abi bana mavi n9 getirdim diye söz vermişti kutudan siyah çıkınca kulaklıkla affettirdi kendini kutuda etiketi var söylemesi ayıp 139,90 TL :ehe Markette işlevsel çok uygulama var işini gören herşey var instagram falan filan yok diyorlar da ben instagram falan kullanan birisi değilim markette iki gündür geziyorum ve işimi görecek bir çok şey indirdim oyunlarım da var şuanda da real football 2011 indiriyorum gayet memnunum cihazımdan,çok şükür.

- - - Eklendi - - -

şahsen şahsına katılıyorum Yunus :D
:P: :sirit:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
bende ki kulaklık mavi :) Nokia shopdaki abi bana mavi n9 getirdim diye söz vermişti kutudan siyah çıkınca kulaklıkla affettirdi kendini kutuda etiketi var söylemesi ayıp 139,90 TL :ehe Markette işlevsel çok uygulama var işini gören herşey var instagram falan filan yok diyorlar da ben instagram falan kullanan birisi değilim markette iki gündür geziyorum ve işimi görecek bir çok şey indirdim oyunlarım da var şuanda da real football 2011 indiriyorum gayet memnunum cihazımdan,çok şükür.

- - - Eklendi - - -

şahsen şahsına katılıyorum Yunus :D
Önemli olan senin memnun olman kuzum memnunsan zaten o senin için dünyanın en iyisidir :) Bu arada benim de Bluetooth kulaklığın fiyatı aynı :d: Ama sana hediye etmişler helal olsun :oha: Ben hiç kutudan çıkarmadım ama çok işlevsel mi bu kulaklık :allalla:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla çok güzel ya ses harika hem kablolu hem kablosuz :D Kumandası da çok işlevsel ve rahat ben çok memnunum

MasteLaa

MasteLaa

Üye
valla çok güzel ya ses harika hem kablolu hem kablosuz :D Kumandası da çok işlevsel ve rahat ben çok memnunum
Babama C3 aldığımızda bir bluetooth kulaklık vermişlerdi kulaklık yoktu kulağa sokuyordun ama tam oturmuyordu :D Kablolu derken ? :D

avcitalip

avcitalip

Üye

Yok yahuseviyorum telefonumu sıkıntı yok ama kalbimin bir köşesinde duracak N9 :ehe Ama şöyle bir şey var Linux tabanlı diyoruz Android e ama asıl Linux N9 :) Özgür bir telefon bence yapacaklarının sınırı yok :ok2:

zaten android çakma linux gibi birşey :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

yağ gibidir o şimdi :züü: kaç aplikasyon açabildin sınır ne :hmmm

hiç zorlamadım henüz baba ama 15 tane falan açmıştım dün bana mısın demedi jilet gibiydi..

Fatih kablolu derken kulaklığı kumandasına kabloyla takıyorsun telefona kablo takmıyorsun :)

incitemfm

incitemfm

Üye
n9 da kötü bi telefon ha

MasteLaa

MasteLaa

Üye

hiç zorlamadım henüz baba ama 15 tane falan açmıştım dün bana mısın demedi jilet gibiydi..

Fatih kablolu derken kulaklığı kumandasına kabloyla takıyorsun telefona kablo takmıyorsun :)
Tamamdır kuzum bir şey soracam şu tema nasıl bir bakar mısın :kıskıs:

doctorrr

doctorrr

Üye

valla babacım hayırlı olsun ne diyeyim darısı bize inşallah :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
amin baba inşallah

incitemfm

incitemfm

Üye

Root lu değil ama zaten S3 de Touchwiz kullanıyor :D

- - - Eklendi - - -

Pek temalardan hoşlanmam ama dikkatimi çekti :ehe
touchwiz sürümü farkı var . diğer rootlu ics ler için tw 5 diye birşey görmüştüm

Üst Alt