SeniGördüm
Üye
Sumsang
- - - Eklendi - - -
sumsang

Sumsang
- - - Eklendi - - -

tamam tamam nokia daha iyi olacak ama benden söylemesi

nokia toparlanamaz artık işi bitti bence , facebook nokiayı satın alıcak diye soylentiler var. Bence samsung gerek yükselişi gerek satışı gerek kalitesiyle![]()
ama sağlam 

samsungun artık mobil sektörün açık ara lideri, en çok satanı ( vb. terimer) olduğunu kabullenmeniz lazım.
750 TL ye plastik parçası aldık işte bir tane 2,3 yıl beni idare edecek 
çok haklısınBu sitede Nokia kazanır

ben nokia unutuldu sanıyordum yahuDemekki daha ölmemiş ve ölmeyecekte.
Plastik parçası sen ve benim sahip olduğumuz telefon mu acaba Talipşuanda öyle ama uyuyan dev her an uyanabilir ki 2016'da inşallah uyanacak nokia telefonlarını özledim vallaha gidip bir tane 5800,c6-01 falan alasım geliyor750 TL ye plastik parçası aldık işte bir tane 2,3 yıl beni idare edecek
![]()

Plastik parçası sen ve benim sahip olduğumuz telefon mu acaba Talip![]()
evet,ta kendisi en az %75 i plastik bence 
İncecik bir şey kuzum zatenevet,ta kendisi en az %75 i plastik bence
![]()

Hadi hayırlı olsun kuzum PM bekliyorum sendenBugün N9 u aldıktan sonra anladım ki en büyük hala Nokia işteyim ilk izlenimleri yarın paylaşırım..![]()

Hayirli olsun.Bugün N9 u aldıktan sonra anladım ki en büyük hala Nokia işteyim ilk izlenimleri yarın paylaşırım..![]()
İncecik bir şey kuzum zaten![]()
Nokia'nın bu huyu güzel zaten nokia telefonları ucuzlayınca 200-250 TL falan olunca birtane c7 veya n8 almayı düşünüyorum s2 yi heryere götüremiyorum demin arkadaşlarla oturduk herkez bakıyımmı falan demeye başladı
neyse izleniyor diyor sizce wonder'mı alsın kardeşim yoksa ace mi ?hayırlı olsun yaa yarın bi inceleme videosu paylaşıverirsin artıkBugün N9 u aldıktan sonra anladım ki en büyük hala Nokia işteyim ilk izlenimleri yarın paylaşırım..![]()