En Büyük Nokia mı Samsung mu Anketi Olsun!

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Mı Samsung Mu?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .

avcitalip

avcitalip

Üye
tamam tamam nokia daha iyi olacak ama benden söylemesi

evet nokia daha iyi olacak ben kötü olacak demedim ki ama belki kurtaramayabilir 2016 yı bekliyorum büyük ihtimalle yeni telefonum nokia olacak ama şuan lider samsung bende sümüklü samsunga hayran diyilim ama şuanda lider wp daha gelişecek falan uzun hikaye :oke:

- - - Eklendi - - -

nokia toparlanamaz artık işi bitti bence , facebook nokiayı satın alıcak diye soylentiler var. Bence samsung gerek yükselişi gerek satışı gerek kalitesiyle :oke:

kalite mi ? her tarafı plastik :zuhaha:ama sağlam :)

- - - Eklendi - - -

@samsung (Sumsang) :D

incitemfm

incitemfm

Üye
samsungun artık mobil sektörün açık ara lideri, en çok satanı ( vb. terimer) olduğunu kabullenmeniz lazım.

avcitalip

avcitalip

Üye
samsungun artık mobil sektörün açık ara lideri, en çok satanı ( vb. terimer) olduğunu kabullenmeniz lazım.

şuanda öyle ama uyuyan dev her an uyanabilir ki 2016'da inşallah uyanacak nokia telefonlarını özledim vallaha gidip bir tane 5800,c6-01 falan alasım geliyor :ağlarım: 750 TL ye plastik parçası aldık işte bir tane 2,3 yıl beni idare edecek :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
nokia

Twüt

Twüt

Üye
Pazar paylarını alt üst ettiler.

Tabi ki de Samsung :ok2:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Nokia.

MrTech

MrTech

Üye
Tartışmasız Nokia.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ben nokia unutuldu sanıyordum yahu :) Demekki daha ölmemiş ve ölmeyecekte.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
şuanda öyle ama uyuyan dev her an uyanabilir ki 2016'da inşallah uyanacak nokia telefonlarını özledim vallaha gidip bir tane 5800,c6-01 falan alasım geliyor :ağlarım: 750 TL ye plastik parçası aldık işte bir tane 2,3 yıl beni idare edecek :)
Plastik parçası sen ve benim sahip olduğumuz telefon mu acaba Talip :hmmm

PixelWolf

Üye
nokia

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bugün N9 u aldıktan sonra anladım ki en büyük hala Nokia işteyim ilk izlenimleri yarın paylaşırım.. :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr, Nokiafanboy ve MasteLaa
avcitalip

avcitalip

Üye

İncecik bir şey kuzum zaten :d:

harbi ya :) Nokia'nın bu huyu güzel zaten nokia telefonları ucuzlayınca 200-250 TL falan olunca birtane c7 veya n8 almayı düşünüyorum s2 yi heryere götüremiyorum demin arkadaşlarla oturduk herkez bakıyımmı falan demeye başladı

birde bu acelerde flash player nasıl yok anlamadım ya arkadaş var benim video izleniyor diyor internetten bende flash player yok nasıl oluyor diyorum facebook'tan falan izleyebiliyormusun diyorum youtube'dan 6260 ta izliyor zaten ayıptır söylemesi :) neyse izleniyor diyor sizce wonder'mı alsın kardeşim yoksa ace mi ?

Üst Alt