En Büyük Nokia mı Samsung mu Anketi Olsun!

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Mı Samsung Mu?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Şu telefona verdiğim her kuruş içime sindi yemin ederim Nokia Shopdan aldım ve bir çok mağazadan daha da ucuz ve güzel fiyata aldım :)
Çok iyi telefon ama o telefon bence özel bir telefon herkes kullanamaz sonra da kötüler satınca :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Sağolasın Murat Abi Nokia dan şaşamıyoruz naparsın :)

Nokia; kullanıcı dostu ve güzel tasarımlı cihazlar yapıyor. Ama düşük donanım kullanarak, yanlış açıklamalar ve kararlarla kendini mahvediyor.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla gelip benim elimde görsünler kuzum sana bişey soracam şimdi attığım resme bak bakim sence benim telefon ne renk :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

ahaha :D Dün arkadaş telefonu aldı bir on beş yirmi dakka nfs shift oynadı dedim la telefon ne renk dedi mavi kılıfı bi çıkardım simsiyah :ehe telefonun mavisini malesef ki bulamadık Türkiye de :( Siyah aldım kutuda mavi kılıf geldi kılıf öyle yapılmışki belli bile olmuyor kılıf olduğu

MasteLaa

MasteLaa

Üye

ahaha :D Dün arkadaş telefonu aldı bir on beş yirmi dakka nfs shift oynadı dedim la telefon ne renk dedi mavi kılıfı bi çıkardım simsiyah :ehe telefonun mavisini malesef ki bulamadık Türkiye de :( Siyah aldım kutuda mavi kılıf geldi kılıf öyle yapılmışki belli bile olmuyor kılıf olduğu
O kılıf mıydı :oha:

:ehe

- - - Eklendi - - -

Ben de diyordum kendi kendime bu telefonun ekranı köşelere yakındı yanlış mı hatırlıyorum diye :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kılıf kılıf ama belli olmuyor hiç :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kılıfı çizilmesin zarar gelmesin diye kullanıyorum ya bir de elimden kaymasın diye 701 de öyle bir talihsizlik yaşamıştım çünkü :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
kılıfı çizilmesin zarar gelmesin diye kullanıyorum ya bir de elimden kaymasın diye 701 de öyle bir talihsizlik yaşamıştım çünkü :)
Ben Galaxy de silikon kılıf kullanıyordum telefonun tipini bozmuştu incecik telefonun nevri dönmüştü ben de fileli aldım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu kılıf başka gayet hoş duruyor

MasteLaa

MasteLaa

Üye
bu kılıf başka gayet hoş duruyor
Evet fark edemedim zaten :ehe Ama bir gariplik sezmiştim :D Bendeki silikon bunun gibi değildi çok kalın silikondu yahu hani masaların üstüne serersin ya onun gibi..Silikondan çıkarınca telefon bir hafifliyordu incecikmiş meğer diyordum yetti artık dedim aldım fileliyi netten bugün de geldi kuzum :) Ama N9 tipi bir başka ya somuru:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Dedim sana zamanında al diye :)

avcitalip

avcitalip

Üye

Evet fark edemedim zaten :ehe Ama bir gariplik sezmiştim :D Bendeki silikon bunun gibi değildi çok kalın silikondu yahu hani masaların üstüne serersin ya onun gibi..Silikondan çıkarınca telefon bir hafifliyordu incecikmiş meğer diyordum yetti artık dedim aldım fileliyi netten bugün de geldi kuzum :) Ama N9 tipi bir başka ya somuru:

n9'un tipi güzeldi de onu kullanmak için ileri seviyede işletim sistemleriyle ilgili bilgin olması gerekiyor android yükleniyor dediler tamam yükleniyor kullananlar var hatta peki nerede kurulumu ? yok niye yok daha çalışmayan birsürü özelliği var kötü telefon demiyorum kimse yanlış anlamasın güzel ama o parayı haketmez bence yani

bizde vardı işte buyüzden sattık,alan arkadaş ne yapmıştır bilemiyecem :ehe inşallah android kurmayı falan biliyordur gerçi adam bana oyun falan oynamıyorum kırk yıl başı bir internete girerim demişti :)

- - - Eklendi - - -

Babama dedim de sen de bir karar ver dedi sonra N9 u bilmiyorum dedi s2 alacağım sana dedi :ehe

kuzum öyle deme nokia'nın malzeme kalitesi falan herzaman iyi ama meego'nun program ve oyun sıkıntısı var android yükletirsen bilemem :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
n9'un tipi güzeldi de onu kullanmak için ileri seviyede işletim sistemleriyle ilgili bilgin olması gerekiyor android yükleniyor dediler tamam yükleniyor kullananlar var hatta peki nerede kurulumu ? yok niye yok daha çalışmayan birsürü özelliği var kötü telefon demiyorum kimse yanlış anlamasın güzel ama o parayı haketmez bence yani

bizde vardı işte buyüzden sattık,alan arkadaş ne yapmıştır bilemiyecem :ehe inşallah android kurmayı falan biliyordur gerçi adam bana oyun falan oynamıyorum kırk yıl başı bir internete girerim demişti :)

- - - Eklendi - - -

kuzum öyle deme nokia'nın malzeme kalitesi falan herzaman iyi ama meego'nun program ve oyun sıkıntısı var android yükletirsen bilemem :ehe
Yok yahuseviyorum telefonumu sıkıntı yok ama kalbimin bir köşesinde duracak N9 :ehe Ama şöyle bir şey var Linux tabanlı diyoruz Android e ama asıl Linux N9 :) Özgür bir telefon bence yapacaklarının sınırı yok :ok2:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Babama dedim de sen de bir karar ver dedi sonra N9 u bilmiyorum dedi s2 alacağım sana dedi :ehe

Ben babama dedim ki telefon alacağım benden on para çıkmaz 6 ayda bir sana telefon mu alcam kerata dedi dedim o zaman ben alırım sattım 701 i aldım bi kredi kartı girdim işe aldım telefonu yanında bir de bluetooth kulaklık hediye edildi :)

- - - Eklendi - - -

valla ne uygulama ne oyun sıkıntım hiç yok fazlasıyla oyun var sildim bile bir kaç tane.. Androidin kurulumu ve dosyaları mevcut ingilizcen varsa kurabilirsin,biz cihazları riske etmemek ve sorumluluk almamak adına Türkçe leştirmiyoruz hepsi bu ben kurmayı pek düşünmüyorum açıkçası.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Ben babama dedim ki telefon alacağım benden on para çıkmaz 6 ayda bir sana telefon mu alcam kerata dedi dedim o zaman ben alırım sattım 701 i aldım bi kredi kartı girdim işe aldım telefonu yanında bir de bluetooth kulaklık hediye edildi :)

- - - Eklendi - - -

valla ne uygulama ne oyun sıkıntım hiç yok fazlasıyla oyun var sildim bile bir kaç tane.. Androidin kurulumu ve dosyaları mevcut ingilizcen varsa kurabilirsin,biz cihazları riske etmemek ve sorumluluk almamak adına Türkçe leştirmiyoruz hepsi bu ben kurmayı pek düşünmüyorum açıkçası.
Boşver yahu ne yapacaksın MeeGo nun keyfini çıkar derim.Her şey oyun değil.Ayrıca izlenimlerin MeeGo nun marketinde çok uygulama olmasa da işlevsel uygulamalar var :hmmm Bu arada Bluetooth kulaklık bende de var da hiç denemedim kuzum nasıl bir şey acaba senin gönderdiğin resimdekinin beyazı samsung olanı :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
o swipe ui varken gidipte nitroid yüklemek :vur şahsen ben olsam bende yüklemem :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bende ki kulaklık mavi :) Nokia shopdaki abi bana mavi n9 getirdim diye söz vermişti kutudan siyah çıkınca kulaklıkla affettirdi kendini kutuda etiketi var söylemesi ayıp 139,90 TL :ehe Markette işlevsel çok uygulama var işini gören herşey var instagram falan filan yok diyorlar da ben instagram falan kullanan birisi değilim markette iki gündür geziyorum ve işimi görecek bir çok şey indirdim oyunlarım da var şuanda da real football 2011 indiriyorum gayet memnunum cihazımdan,çok şükür.

- - - Eklendi - - -

o swipe ui varken gidipte nitroid yüklemek :vur şahsen ben olsam bende yüklemem :D

şahsen şahsına katılıyorum Yunus :D

Üst Alt