MasteLaa
Üye
Çok iyi telefon ama o telefon bence özel bir telefon herkes kullanamaz sonra da kötüler satıncaŞu telefona verdiğim her kuruş içime sindi yemin ederim Nokia Shopdan aldım ve bir çok mağazadan daha da ucuz ve güzel fiyata aldım![]()

Çok iyi telefon ama o telefon bence özel bir telefon herkes kullanamaz sonra da kötüler satıncaŞu telefona verdiğim her kuruş içime sindi yemin ederim Nokia Shopdan aldım ve bir çok mağazadan daha da ucuz ve güzel fiyata aldım![]()

Sağolasın Murat Abi Nokia dan şaşamıyoruz naparsın![]()
Cam göbeğivalla gelip benim elimde görsünler kuzum sana bişey soracam şimdi attığım resme bak bakim sence benim telefon ne renk![]()

Cam göbeği![]()
Dün arkadaş telefonu aldı bir on beş yirmi dakka nfs shift oynadı dedim la telefon ne renk dedi mavi kılıfı bi çıkardım simsiyah
telefonun mavisini malesef ki bulamadık Türkiye de
Siyah aldım kutuda mavi kılıf geldi kılıf öyle yapılmışki belli bile olmuyor kılıf olduğuO kılıf mıydı
ahahaDün arkadaş telefonu aldı bir on beş yirmi dakka nfs shift oynadı dedim la telefon ne renk dedi mavi kılıfı bi çıkardım simsiyah
telefonun mavisini malesef ki bulamadık Türkiye de
Siyah aldım kutuda mavi kılıf geldi kılıf öyle yapılmışki belli bile olmuyor kılıf olduğu

Aynen ama ben olsam kılıf kullanmazdım bence siyahı daha hoşkılıf kılıf ama belli olmuyor hiç![]()

Ben Galaxy de silikon kılıf kullanıyordum telefonun tipini bozmuştu incecik telefonun nevri dönmüştü ben de fileli aldımkılıfı çizilmesin zarar gelmesin diye kullanıyorum ya bir de elimden kaymasın diye 701 de öyle bir talihsizlik yaşamıştım çünkü![]()

Evet fark edemedim zatenbu kılıf başka gayet hoş duruyor
Ama bir gariplik sezmiştim
Bendeki silikon bunun gibi değildi çok kalın silikondu yahu hani masaların üstüne serersin ya onun gibi..Silikondan çıkarınca telefon bir hafifliyordu incecikmiş meğer diyordum yetti artık dedim aldım fileliyi netten bugün de geldi kuzum
Ama N9 tipi bir başka ya 
Babama dedim de sen de bir karar ver dedi sonra N9 u bilmiyorum dedi s2 alacağım sana dediDedim sana zamanında al diye![]()

Evet fark edemedim zatenAma bir gariplik sezmiştim
Bendeki silikon bunun gibi değildi çok kalın silikondu yahu hani masaların üstüne serersin ya onun gibi..Silikondan çıkarınca telefon bir hafifliyordu incecikmiş meğer diyordum yetti artık dedim aldım fileliyi netten bugün de geldi kuzum
Ama N9 tipi bir başka ya
![]()
inşallah android kurmayı falan biliyordur gerçi adam bana oyun falan oynamıyorum kırk yıl başı bir internete girerim demişti 
Babama dedim de sen de bir karar ver dedi sonra N9 u bilmiyorum dedi s2 alacağım sana dedi![]()

Yok yahuseviyorum telefonumu sıkıntı yok ama kalbimin bir köşesinde duracak N9n9'un tipi güzeldi de onu kullanmak için ileri seviyede işletim sistemleriyle ilgili bilgin olması gerekiyor android yükleniyor dediler tamam yükleniyor kullananlar var hatta peki nerede kurulumu ? yok niye yok daha çalışmayan birsürü özelliği var kötü telefon demiyorum kimse yanlış anlamasın güzel ama o parayı haketmez bence yani
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bizde vardı işte buyüzden sattık,alan arkadaş ne yapmıştır bilemiyeceminşallah android kurmayı falan biliyordur gerçi adam bana oyun falan oynamıyorum kırk yıl başı bir internete girerim demişti
- - - Eklendi - - -
kuzum öyle deme nokia'nın malzeme kalitesi falan herzaman iyi ama meego'nun program ve oyun sıkıntısı var android yükletirsen bilemem![]()
Ama şöyle bir şey var Linux tabanlı diyoruz Android e ama asıl Linux N9
Özgür bir telefon bence yapacaklarının sınırı yok 
Babama dedim de sen de bir karar ver dedi sonra N9 u bilmiyorum dedi s2 alacağım sana dedi![]()
Boşver yahu ne yapacaksın MeeGo nun keyfini çıkar derim.Her şey oyun değil.Ayrıca izlenimlerin MeeGo nun marketinde çok uygulama olmasa da işlevsel uygulamalar var
Ben babama dedim ki telefon alacağım benden on para çıkmaz 6 ayda bir sana telefon mu alcam kerata dedi dedim o zaman ben alırım sattım 701 i aldım bi kredi kartı girdim işe aldım telefonu yanında bir de bluetooth kulaklık hediye edildi![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
valla ne uygulama ne oyun sıkıntım hiç yok fazlasıyla oyun var sildim bile bir kaç tane.. Androidin kurulumu ve dosyaları mevcut ingilizcen varsa kurabilirsin,biz cihazları riske etmemek ve sorumluluk almamak adına Türkçe leştirmiyoruz hepsi bu ben kurmayı pek düşünmüyorum açıkçası.
Bu arada Bluetooth kulaklık bende de var da hiç denemedim kuzum nasıl bir şey acaba senin gönderdiğin resimdekinin beyazı samsung olanı 
Nokia shopdaki abi bana mavi n9 getirdim diye söz vermişti kutudan siyah çıkınca kulaklıkla affettirdi kendini kutuda etiketi var söylemesi ayıp 139,90 TL
Markette işlevsel çok uygulama var işini gören herşey var instagram falan filan yok diyorlar da ben instagram falan kullanan birisi değilim markette iki gündür geziyorum ve işimi görecek bir çok şey indirdim oyunlarım da var şuanda da real football 2011 indiriyorum gayet memnunum cihazımdan,çok şükür.o swipe ui varken gidipte nitroid yüklemekşahsen ben olsam bende yüklemem
![]()