Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Evet var ama işyeri bilgisayarında şu anda cepten yazıyorum.. onun içinden radyosunu alıp bu romun içine port edersek olur mu acaba..
bende onu diyecektim şuan ben indiremem adil kullanım hakkını doldurduğum için internet çok yavaş :D sen o bilgisayara geçince romu aç winrarla mta-inf system falan var system/app içinden radyoyu çıkar sonra telefonuna port et bakalım olacakmı tek çözüm bu olursa olur olmazsa yapacak birşey yok denemekte fayda var. yalnız s5 radyosunu port etmeden önce normal radyoyu yedekle.

against_34

against_34

Üye
bende onu diyecektim şuan ben indiremem adil kullanım hakkını doldurduğum için internet çok yavaş :D sen o bilgisayara geçince romu aç winrarla mta-inf system falan var system/app içinden radyoyu çıkar sonra telefonuna port et bakalım olacakmı tek çözüm bu olursa olur olmazsa yapacak birşey yok denemekte fayda var. yalnız s5 radyosunu port etmeden önce normal radyoyu yedekle.
Port işinden pek anlamam demek istediğin radyo dosyasını alıp cwm üzerinden flashlamak oluyor galiba..

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Port işinden pek anlamam demek istediğin radyo dosyasını alıp cwm üzerinden flashlamak oluyor galiba..
cwm den flaslamaya gerek yok diger uygulamaları yaptığımız gibi system/app içine atıp permissions ları rw-r-r yapacaksın

against_34

against_34

Üye
cwm den flaslamaya gerek yok diger uygulamaları yaptığımız gibi system/app içine atıp permissions ları rw-r-r yapacaksın
Ha gayret kardeşim..)) dediğini yarın yaparız artık sen anlatırsan yaparım..

against_34

against_34

Üye
ben öğlene kadar olmam nette öğleden sonra yardımcı olabilirim ancak
Bende aynı şekilde.. akşam 5 gibi işlerim bitmiş oluyor o zaman musait olurum.. seni de yordum kardeş kusura bakma allah razı olsun senden..

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Bende aynı şekilde.. akşam 5 gibi işlerim bitmiş oluyor o zaman musait olurum.. seni de yordum kardeş kusura bakma allah razı olsun senden..
Önemli değil kardeşim önemli olan birbirimize yardımcı olabilmek. Amin Allah cümlemizden razı olsun.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
against_34 şu radyo nasıl senin istediğine benziyor. yoksa orjinal radyosumu bu :D
hiç radyo kullanmadığım için bilmiyorum direk silerim bakmadan :D

Son düzenleme:
against_34

against_34

Üye
against_34 şu radyo nasıl senin istediğine benziyor. yoksa orjinal radyosumu bu :D
hiç radyo kullanmadığım için bilmiyorum direk silerim bakmadan :D
Slm serdar.. bu radyo eski versiyonu.. sana yeni versiyonun resmin attım ama görmedin.. dur bi daha atayım..
alttaki linke tıkla görürsün.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Slm serdar.. bu radyo eski versiyonu.. sana yeni versiyonun resmin attım ama görmedin.. dur bi daha atayım..
alttaki linke tıkla görürsün.
gördüm dostum gördümde bunu buldum iste dediğini bulamadım ama bakmaya devam ediyorum bulursam haber ederim

GreaTH

GreaTH

Üye
Bumu iyi yoksa hypermax mi hocam ?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
bence bu iyi. hypermax ta hata çok bunda hata yok

Furbey40

Furbey40

Üye
Bu romda hava durumu ve diğer widgetler yok mu? Yoksa tavsiye ettiğiniz hava durumu widgeti hangisi?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
var dostum kim dedi olmadığını. s5 havadurumu widgeti var

GreaTH

GreaTH

Üye
Bi arkadas hatalari yazmis onlari okuduktan sonra caydim :D

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Rom yükledim şu anda bir sıkıntı yok Ram 550mb civarında gelişmeleri yazmaya devam edeceğim

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Bi arkadas hatalari yazmis onlari okuduktan sonra caydim :D
Valla kardeşim cayarsan sen kaybedersin 4.4.2 hatalı romlarla uğraşıp durursun touchwiz durduruldu anasayfa durduruldu kamera hatası şu bu hatası diye uğraşıp durursun. Tamamen tercih meselesi ama denesen seversin romu. o hataları yazan arkadas dikkat ettiysen çok büyük hatalar değil ufak tefek sorunlar stock romlarda bile oluyor o kadar sorunlar.
Vede yorumları takip ettiysen romdaki tüm hataların çözümünü söyledim. Yükleyip yüklememek yine sana kalmış ama denemeni tavsiye ederim beğenmezsen gecersin baska roma.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: morki05

taner.ia

Üye
Kitkat tan tek eksigi şu renkli emoji olayi.bunun bir hal caresi yok mu arkadaslar ya.twitterda falan siyah beyaz gormesek ifadeleri al sana s5 :D