Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Kontrol

Kontrol

Üye
ne zaman çıkacağı bilinmez rom yapımcısı ne zaman çıkarırsa artık. bizde takipteyiz siz yinede indirin belki 1 ay sonra çıkar belki 2 ay belki bir hafta net bilgi yok maalesef.
Anladım. Bu gece denerim.

Kontrol

Kontrol

Üye
Kamera sesine çözüm de benden gelsin. rom gayet akıcı. tavsiye ederim.

ekran görüntüsü ekliyorum. root Explorer ile işaretli yere girip işaretli dosyanın uzantısını değiştirin yeter.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Kamera sesine çözüm de benden gelsin. rom gayet akıcı. tavsiye ederim.

ekran görüntüsü ekliyorum. root Explorer ile işaretli yere girip işaretli dosyanın uzantısını değiştirin yeter.

teşekkürler hocam soran veya şikayet eden olmayınca paylaşmamistim.
bu arada sesi çok yüksek diye şikayet eden varsa onun çözümüde kolay şikayeti olan yazsın her daim yardımcı olurum. konuya ekleyeceğim hocam bu senin resmi kamera sesi kapatmayı ve yüksek sesten şikayetçi olanlar için orjinal ses ayarlarına dönmeyi

Kontrol

Kontrol

Üye
rica ederim hocam. sesi kökten kapatıyor. bence gereksiz zaten. konuya eklersiniz, isteyen olursa uygular.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim hocam. sesi kökten kapatıyor. bence gereksiz zaten. konuya eklersiniz, isteyen olursa uygular.
bncede gereksiz ama cogu kişi kapatmayı gerek görmüyor soran olursa söylerim diye yapmamıştım ama sen dahil varmış :D sesi sevmeyen o açıdan konuya ekleyeceğim.
Ayrıca dediğim gibi telefonun sesi çok yüksek diyenler için onun çözümünüde ekleyeceğim

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
Yüksek ses için romun içinde boeffla kernel var. kernel config programından ses ayarlarını yaparlar. zaten program türkçe. Bundan basit çözüm yok. :)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Yüksek ses için romun içinde boeffla kernel var. kernel config programından ses ayarlarını yaparlar. zaten program türkçe. Bundan basit çözüm yok. :)
öyle hocamda rom içinde ses modifiyeli olarak geliyor bazı arkadaşlarımız stock kernel kullanıyor o yüzden gerek görüyorum. romu yapan adam zaten iki dosyayıda koymuş hem orjinali koymuş hemde modifiyeli dosyayı koymuş isteyen değiştirsin diye.

Kontrol

Kontrol

Üye
Sesi yüksek diye şikayet eden varsa ekle en azından sürekli mesaj yazmak zorunda kalmazsin :) ben üstelik boeffla ile sesi yükseltiyorum :)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Sesi yüksek diye şikayet eden varsa ekle en azından sürekli mesaj yazmak zorunda kalmazsin :) ben üstelik boeffla ile sesi yükseltiyorum :)
var hocam şikayet eden özelden yazan oldu :D şahsen bende yüksek sesten şikatçiyim ve stock ses ayarlarını kullanıyorum. En iyisi herşeyi konuya ekleyelim okuyan şikayeti varsa sorarak zaman keybetmeden halletsin :D

GreaTH

GreaTH

Üye
Bi deniyelim . hyper den sogudum 2 de bir yeniden baslatiyor :)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
morki05

morki05

Üye
aynen valla şunu itiraf edeyim araya bir kaç başka romlar yükledim en fazla 2 -3 saat katlandım tekrar dönüş yaptım ve ilk yayınlandığından beri takip ediyorum şu ana kadar beni rahatsız eden hiçbir sorunla karşılaşmadım hiç düşünmeyin ve bence yükleyin arkadaşlar. Tekrar eline sağlık serdar hocam ;)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
aynen valla şunu itiraf edeyim araya bir kaç başka romlar yükledim en fazla 2 -3 saat katlandım tekrar dönüş yaptım ve ilk yayınlandığından beri takip ediyorum şu ana kadar beni rahatsız eden hiçbir sorunla karşılaşmadım hiç düşünmeyin ve bence yükleyin arkadaşlar. Tekrar eline sağlık serdar hocam ;)
eyvallah kardeşim Allah razı olsun güle güle kullanRomu yükleyip sonra bir teşekkür bile etmeden bir yorum yazmadan kaçan arkadaşlara söylüyorum, bir teşekkür etmek zor değil eminimki yüzlerce kişi romu yükledi ve kullanıyor ama konuda sabit 5-6 kişi dışında tek yorum yapan yok. Bizim insanımız neden bu kadar hazırcı neden bukadar bedavacı, sonuçta biz burada emek veriyoruz karşılığında hiçbirşey talep etmeden size iyi birşeyler verebilmek adına, ama yaptığınız gerçekten ayıp 2500 okunma sayısı var 130 mesaj var oda zaten belli kişiler arasında.

Herkes üstüne alınmasın sadece hazırcılık yapıp bizleri enayi yerine koyan insanlara bu sitemim......:megafon:

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve ofurkan

sivasli_581994

Üye
kardeşim ellerinize sağlık hem donanimhaber hem burdaki konunuzu takip ediyorum. yaa şu yukarıdaki s finder ve quick connect kısmını nasıl kaldırıyorduk sanırım daha önce yazmıştın ama şimdi baktım göremedim zahmet olacak ama bi daha yazarsan sevinirim hayırlı akşamlar

GreaTH

GreaTH

Üye
Bi kac gün deniyim dedim Başarili :D Teşekkürler .Aynen su bildirimdeki s finderleri nasil kaldırcaz

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ellerinize sağlık hem donanimhaber hem burdaki konunuzu takip ediyorum. yaa şu yukarıdaki s finder ve quick connect kısmını nasıl kaldırıyorduk sanırım daha önce yazmıştın ama şimdi baktım göremedim zahmet olacak ama bi daha yazarsan sevinirim hayırlı akşamlar
oradaki Sfinder ve quick connect malesef kalkmıyor sadece sfinder uygulamasını kaldırabilirsiniz ama oradaki görünümü kalkmıyor malesef yöntem çok aradım ben sevmiorum onu ama malesef kalkmıyor anca rom yapımcısı kaldırabilir onu :D belki v3.0 da orayı seçmeli yapabilir. ama kaldırma gibi birşey söz konusu değil en azından bizim açımızdan. belki bir rom yapımcısı bu rom üzerinde çalışsa kaldırabilir. onun haricinde yapacak birşey yok.

Kontrol

Kontrol

Üye
oradaki Sfinder ve quick connect malesef kalkmıyor sadece sfinder uygulamasını kaldırabilirsiniz ama oradaki görünümü kalkmıyor malesef yöntem çok aradım ben sevmiorum onu ama malesef kalkmıyor anca rom yapımcısı kaldırabilir onu :D belki v3.0 da orayı seçmeli yapabilir. ama kaldırma gibi birşey söz konusu değil en azından bizim açımızdan. belki bir rom yapımcısı bu rom üzerinde çalışsa kaldırabilir. onun haricinde yapacak birşey yok.

Bende o konuyu inceledim. Malesef kaldıramadım.:birak::sahan2::stres:

sivasli_581994

Üye
he yaa yani neden koymuş oraya ya çok garip :)) neyse artık beklicez onu . bi arada o hariç rom cidden çok güzel ;)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan kardeşim