Kontrol
Üye
Anladım. Bu gece denerim.ne zaman çıkacağı bilinmez rom yapımcısı ne zaman çıkarırsa artık. bizde takipteyiz siz yinede indirin belki 1 ay sonra çıkar belki 2 ay belki bir hafta net bilgi yok maalesef.
Anladım. Bu gece denerim.ne zaman çıkacağı bilinmez rom yapımcısı ne zaman çıkarırsa artık. bizde takipteyiz siz yinede indirin belki 1 ay sonra çıkar belki 2 ay belki bir hafta net bilgi yok maalesef.
teşekkürler hocam soran veya şikayet eden olmayınca paylaşmamistim.Kamera sesine çözüm de benden gelsin. rom gayet akıcı. tavsiye ederim.
ekran görüntüsü ekliyorum. root Explorer ile işaretli yere girip işaretli dosyanın uzantısını değiştirin yeter.
bncede gereksiz ama cogu kişi kapatmayı gerek görmüyor soran olursa söylerim diye yapmamıştım ama sen dahil varmışrica ederim hocam. sesi kökten kapatıyor. bence gereksiz zaten. konuya eklersiniz, isteyen olursa uygular.
sesi sevmeyen o açıdan konuya ekleyeceğim.öyle hocamda rom içinde ses modifiyeli olarak geliyor bazı arkadaşlarımız stock kernel kullanıyor o yüzden gerek görüyorum. romu yapan adam zaten iki dosyayıda koymuş hem orjinali koymuş hemde modifiyeli dosyayı koymuş isteyen değiştirsin diye.Yüksek ses için romun içinde boeffla kernel var. kernel config programından ses ayarlarını yaparlar. zaten program türkçe. Bundan basit çözüm yok.![]()
var hocam şikayet eden özelden yazan olduSesi yüksek diye şikayet eden varsa ekle en azından sürekli mesaj yazmak zorunda kalmazsinben üstelik boeffla ile sesi yükseltiyorum
![]()
şahsen bende yüksek sesten şikatçiyim ve stock ses ayarlarını kullanıyorum. En iyisi herşeyi konuya ekleyelim okuyan şikayeti varsa sorarak zaman keybetmeden halletsin 
ben sana 2-3 gün önce dedim kardeşim [emoji1] dene şu romu başkasına geçmek istemeyeceksinBi deniyelim . hyper den sogudum 2 de bir yeniden baslatiyor![]()
eyvallah kardeşim Allah razı olsun güle güle kullanRomu yükleyip sonra bir teşekkür bile etmeden bir yorum yazmadan kaçan arkadaşlara söylüyorum, bir teşekkür etmek zor değil eminimki yüzlerce kişi romu yükledi ve kullanıyor ama konuda sabit 5-6 kişi dışında tek yorum yapan yok. Bizim insanımız neden bu kadar hazırcı neden bukadar bedavacı, sonuçta biz burada emek veriyoruz karşılığında hiçbirşey talep etmeden size iyi birşeyler verebilmek adına, ama yaptığınız gerçekten ayıp 2500 okunma sayısı var 130 mesaj var oda zaten belli kişiler arasında.aynen valla şunu itiraf edeyim araya bir kaç başka romlar yükledim en fazla 2 -3 saat katlandım tekrar dönüş yaptım ve ilk yayınlandığından beri takip ediyorum şu ana kadar beni rahatsız eden hiçbir sorunla karşılaşmadım hiç düşünmeyin ve bence yükleyin arkadaşlar. Tekrar eline sağlık serdar hocam![]()

oradaki Sfinder ve quick connect malesef kalkmıyor sadece sfinder uygulamasını kaldırabilirsiniz ama oradaki görünümü kalkmıyor malesef yöntem çok aradım ben sevmiorum onu ama malesef kalkmıyor anca rom yapımcısı kaldırabilir onukardeşim ellerinize sağlık hem donanimhaber hem burdaki konunuzu takip ediyorum. yaa şu yukarıdaki s finder ve quick connect kısmını nasıl kaldırıyorduk sanırım daha önce yazmıştın ama şimdi baktım göremedim zahmet olacak ama bi daha yazarsan sevinirim hayırlı akşamlar
belki v3.0 da orayı seçmeli yapabilir. ama kaldırma gibi birşey söz konusu değil en azından bizim açımızdan. belki bir rom yapımcısı bu rom üzerinde çalışsa kaldırabilir. onun haricinde yapacak birşey yok.oradaki Sfinder ve quick connect malesef kalkmıyor sadece sfinder uygulamasını kaldırabilirsiniz ama oradaki görünümü kalkmıyor malesef yöntem çok aradım ben sevmiorum onu ama malesef kalkmıyor anca rom yapımcısı kaldırabilir onubelki v3.0 da orayı seçmeli yapabilir. ama kaldırma gibi birşey söz konusu değil en azından bizim açımızdan. belki bir rom yapımcısı bu rom üzerinde çalışsa kaldırabilir. onun haricinde yapacak birşey yok.

aynen hocam bende çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım onuda öyle kullanacağız artık.Bende o konuyu inceledim. Malesef kaldıramadım.![]()