Evet dahili depolama alanı silinir rom dahil cihaz belleği silinir. hafıza kart aynı kalır hafıza kartına dokunmaz.teşekkürler kardeşim romu daha yüklemedim ama güzel gözüküyorMegawipe yapılması durumunda dahili depolama alanı da silinir mi ?
hocam apk yi system/app içine atıp üstüne uzun bastığında açılan pencere çıkacaktır oradan permissions tıkla oradan orta kısımdaki alttan ikisinin tikini kaldır yani sol yukarıdan aşağı 3ü işaretli olacak birde ortadan en üstteki işaretli olacak bunu yaptıktan sonra telefonunu yeniden başlat system uygulaması olarak görüp telefon açılışında yükleyecektir.Kaldırılmış samsung uygulamalarını sytem app içine atamıyorum direk yüklediğimde ise samsung hesabı oluşmuyor, hesabıma ulaşırsam rehberdeki numaraları almak istiyorum . root exp yüklü ne yapabilirim . teşekkürler
teşekkürler indirip deneyeceyimen güzel indirme sitesi megadır diğerlerinden daha hızlı indirir ve linkte sorun yok kendim defalarca denedim ve indiren birçok arkadaş var. sorun tarayıcı da olabilir başka bir tarayıcı ile dene.
Edit: Alternatif rom indirme linki eklendi Mediafire
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sytem app içine atilmiyor taşıma yapamıyorumhocam apk yi system/app içine atıp üstüne uzun bastığında açılan pencere çıkacaktır oradan permissions tıkla oradan orta kısımdaki alttan ikisinin tikini kaldır yani sol yukarıdan aşağı 3ü işaretli olacak birde ortadan en üstteki işaretli olacak bunu yaptıktan sonra telefonunu yeniden başlat system uygulaması olarak görüp telefon açılışında yükleyecektir.
Hocam ilginiz için teşekkürler. Telefonu kullandıkça bazı şeyleri fark ediyorum bir sorum daha olacak play stora girdiğimde resimler görünmüyor veya çok geç açılıyor. Bu konuda bir bilginiz var mı?hocam o senin yüklediğin kernel ve modem zaten stock kernel... boeffla config çalışmaz tabi çünkü stock kernel yüklü şu anda sende.
geç uyanma içinde ayarlar-cihaz hakkında-yapım numarasına arka arkaya 5-6 kere tıkla geliştirici seçenekleri aktif olacaktır. bir kere geri yapınca geliştirici seçeneklerini göreceksin oraya gir
pencere animasyon ayarı : animasyon kapalı
geçiş animasyonu ölçeği: 0.5x
animatör süre ölçeği: 0.5x
bu 3 seceneği dediğim gibi yap ve telefonu yeniden başlat.patchlı xxugmk6 kernel ve modem klon imeiler için şebeke ve imei sorununu gidermek için patchlenmiş stock kernel ve modemdir. yani şu an senin zram zaten aktif durumda bende aynısını kullanıyorum ram kullanımı yinede yüksekse system/app içinden gereksiz uygulamaları silmeni öneririm örnek; group play, dergim vb. gibi işinize yaramayan uygulamaları silerek ramden yer kazanmış olursunuz.
google play sorunu rom ile alakalı değil hocam. mobil internet ile görünüyor wifi ile görünmüyor tamamen ttnet ile alakalı. ama resimleri görmek isterseniz dns ayarlarını değiştirin 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yapın resimler görünür.Hocam ilginiz için teşekkürler. Telefonu kullandıkça bazı şeyleri fark ediyorum bir sorum daha olacak play stora girdiğimde resimler görünmüyor veya çok geç açılıyor. Bu konuda bir bilginiz var mı?
hocam root explorer de yukarıda mount R/W yazar onun üstüne tıklayıp mount R/O yapmalısın system dosyalarına yazabilmek için.Sytem app içine atilmiyor taşıma yapamıyorum
hocam merhabalar bende yeni indirdim kullanıyorum da orjinal browser dosyasını paylaşır mısınız lütfen![]()
valla hocam imkansız birşey root varmı kesin olarak. root gerektiren bir program indirip deneyin belki root ta soruın olmuş olabilir eğer öyle ise telefonu yeniden rootlamanız gerekir@serdar431 valla ne yaptıysam bir türlü tasiyamadim![]()
yükle kardeşim eleştirilere açığız. sonuçta romu yapan ben değilim ama diğer 4.4.2 lerden iyi olacağı kesinyüklüyorum serdar eleştrilere hazır ol..))) rom konusunda hata yapa yapa uzmanlaştım..))) Bak onbaşı oldum bile..)))