Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Kitkat tan tek eksigi şu renkli emoji olayi.bunun bir hal caresi yok mu arkadaslar ya.twitterda falan siyah beyaz gormesek ifadeleri al sana s5 :D
malesef hocam emojiler renkli olarak sadece 4.4.2 romlarda oluyor 4.3 te renksiz oluyor yapacak birşey yok :D
Ben mesela Touchpalx klavye kullanıyorum 3x3 alfasayısal tuş takımını sevdiğim için onda renkli emojiler var ama yazdığında karsı tarafa yine siyah beyaz olarak gidiyor :D yani 4.3 te renkli emoji olmuyor malesef

REDSHAMAN

Üye
Paylaşımın için teşekkürler arkadaşım. Romu dün gece yükledim benim telefon da klon imei kernel ve modem patchlerini yaptım ama ram hala 600-650 lerde geziyor ayrıca oyunlarda takılma oluyor gibi fifa 12 oynadım birz takıldı oyun bir de gece romu yükledikten sonra şarjım 65 ti şarja koydum yatarken 70 oldu fakat gündüz uyandığımda şarj 68 gösteriyordu ve dolmuyordu acaba bu neden olabilir? genel itibari ile hatasız güzel bir rom bunlar haricinde sıkıntı çıkarmadı şimdilik şarj olayını tm olarak deneyemedim henüz ama yorumlara göre onda sıkıntı yokmuş. tavsiye ederim.tekrar teşekkürler hocam

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
şu anda patchlı kernelden sonra boeffla kernel yükledinmi. o patchlı kernel ve modemi yaptıktan sonra ram olayının düşmesi lazım. her yükleyen önce bu sorunu diyor gereksiz uygulamaları silmeni öneririm. takılma kasma ben yaşamadım zaten çok büyük önemli oyunlar oynamam. şarj konusunda birşey diyemem rom ile alakalı değil. bataryanda olabilir kablonda olabilir. şarjını %100 yaptıktan sonra fişi çekmeden data/system batterystats.bin dosyasını sil sonra fişten ayır

• Beğen
Tepkiler: REDSHAMAN

REDSHAMAN

Üye
Şuan patchli kernel var boeffla kerneli yüklemedim yüklemelimiyim yoksa patcli kernel kalsın mı? gereksiz uygulamaları sildim ram şimdi 550-600 civarında,şarj sorunu düzeldi %100 şarj oldu oyunları tekrar deneyecem belki romun oturması gerekiyordur sonuçta 1 gün bile olmadı yükleyeli. geriye kalan herşey sorunsuz. yardımın için teşekkürler arkadaşım.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam boeffla yüklemene gerek yok ram durumu patchli kernel de daha iyi. ram olayı kişiden kişiye değişir ya telefondaki yüklü tek bir uygulama bile farkeder. oda zamanla düzelecek bir günde belli olmaz daha dediğin gibi oturması lazım

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
birde romu yükleyen arkadaşlar için bir öneride bulunayım romu en iyi en temiz şekilde kullanmak için günde bir kere yeniden başlatın bu sistem için iyi olacaktır. hergun bir kere yeniden başlatma zor değil 10 saniye sürer

REDSHAMAN

Üye
tekrar teşekkür ederim hocam.ram i kafaya takmıyorum zaten, tel de 100 tane uygulama + oyun var o kadar da kullansın artık:gul: zamanla daha iyi performans alırım rom güzel.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın hocam. normalde başka romlarda o değerlerde kasmaya başlar ama bunda yüksek olsa bile öyle sıkıntı olmuyor güle güle kullan kardeşim

ofurkan

Üye
Kullandığım en iyi romlardan biri diyebilirim. Emeğine sağlık. Şu ana kadar bir sorun göremedim.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığım en iyi romlardan biri diyebilirim. Emeğine sağlık. Şu ana kadar bir sorun göremedim.
güle güle kullan kardeşim. stock romdan bile iyi bana göre ilk yüklediğimden beri kullanıyorum.2 hafta oldu en uzun kullanan benimdir ben görmedim sorun

ofurkan

Üye
Hocam Ram i rahatlatmak için silmemi önerebileceğiniz programlar hangileri ? Yanlış bişey silmek istemiyorum.Ram 600 ün üzerinde geziyorda şuan.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Ram i rahatlatmak için silmemi önerebileceğiniz programlar hangileri ? Yanlış bişey silmek istemiyorum.
valla hocam o kişiseldir benim sildiğimi sen kullanıyor olabilirsin. ben sildiklerimi yazayım ona göre siz karar verin.
dergim
accuweather
googlecontactsyncadapter
radio
canlı wallpaper
gmail
Group play
yahoo
email
exchange
velvet yani google arama
sFinder
listesini tutmadım ama aklıma gelen bunlar. yani kullanmayacağım şeyleri sildim. herkesin kullanımı farklı o yüzden kişiseldir diyorum.benim bu sildiklerimi sen kullanıyor olabilirsin.

Furbey40

Furbey40

Üye
Yüklediğim romların içerisinde en iyisi bu. Ram kullanımı gayet ideal. Batarya performansı çok iyi. Telefon arama seçeneklerinde otomatik ve manuel görüşme kaydı entegre edilmiş. Geçişler ve arayüz gayet iyi. İki gündür kullanıyorum, şu ana kadar hatayla karşılaşmadım. Bu arada yakında V3 çıkacakmış.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Yüklediğim romların içerisinde en iyisi bu. Ram kullanımı gayet ideal. Batarya performansı çok iyi. Telefon arama seçeneklerinde otomatik ve manuel görüşme kaydı entegre edilmiş. Geçişler ve arayüz gayet iyi. İki gündür kullanıyorum, şu ana kadar hatayla karşılaşmadım. Bu arada yakında V3 çıkacakmış.
evet hocam xda daki konusunu takip ediyorum ya v3 çıkacak yada v2 için bir fix paketi çıkacak. inşallah yeni güncelleme ile bozmaz romu

Furbey40

Furbey40

Üye
evet hocam xda daki konusunu takip ediyorum ya v3 çıkacak yada v2 için bir fix paketi çıkacak. inşallah yeni güncelleme ile bozmaz romu

Aynen, ben de xda dan takipteyim. Yeni güncelleme sıkıntılı olursa V2.0 devam.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Aynen, ben de xda dan takipteyim. Yeni güncelleme sıkıntılı olursa V2.0 devam.
yani hocam yeni versiyonu iyi olmazsa buna devam adam harika rom yapmış inşallah bozmaz. ekstra özellikler değişiklikler eklemeye kalkarsa bozar. ama sadece bunun üzerine hata düzeltmesi yaparsa çok güzel olur. bekliyoruz bakalım.

ofurkan

Üye
valla hocam o kişiseldir benim sildiğimi sen kullanıyor olabilirsin. ben sildiklerimi yazayım ona göre siz karar verin.
dergim
accuweather
googlecontactsyncadapter
radio
canlı wallpaper
gmail
Group play
yahoo
email
exchange
velvet yani google arama
sFinder
listesini tutmadım ama aklıma gelen bunlar. yani kullanmayacağım şeyleri sildim. herkesin kullanımı farklı o yüzden kişiseldir diyorum.benim bu sildiklerimi sen kullanıyor olabilirsin.
Çoğunu bilmediğim için bişey silmek istemedim.Yardımlarınız için teşekkürler.

sonsuz_05

sonsuz_05

Üye
Romu Yükleme konusunda düşünceleri olan arkadaşlara...
Ben 2 haftadır romu kullanıyorum ilk yüklediğim zamanlarda bende ramin yüksekliğinden sıkılıyordum. Ama son zamanlarda 450 - 550 arasında dolaşıyor. Kamera deklanşör sesi kapalı duruma gelmiyor ama bu benim için hiç önemli değil. Modern Combat 4 - GT Racing - Real Racing gibi oyunları çok rahat çalıştırıyor. Daha önce Hypermax v3- V8 - V9 'u kullandım. Ama Sorun çıkarmama ve stabil kullanım yönünden en iyisi bu. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Kontrol

Kontrol

Üye
v3 ne zaman çıkacak. duruma göre v2 yi indireyim.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
v3 ne zaman çıkacak. duruma göre v2 yi indireyim.
ne zaman çıkacağı bilinmez rom yapımcısı ne zaman çıkarırsa artık. bizde takipteyiz siz yinede indirin belki 1 ay sonra çıkar belki 2 ay belki bir hafta net bilgi yok maalesef.