Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

morki05

morki05

Üye
Serdar431 hocam buna benzer önerileri niz varmı tavsiye edermisiniz

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Serdar431 hocam buna benzer önerileri niz varmı tavsiye edermisiniz
valla yok hocam olsa konu açarım zaten. birde android revolution hd 52 var onu tavsiye ederim ama onda görünüm stock görünüm hatta stock romu optimize etmişler batarya ve performans acısından. şarj ve performans güzel ama diğer herşey stock

• Beğen
Tepkiler: morki05
morki05

morki05

Üye
Tamam tekrar teşekkür artık uzun süre kullanmaya devam edelim

against_34

against_34

Üye
yükle kardeşim eleştirilere açığız. sonuçta romu yapan ben değilim ama diğer 4.4.2 lerden iyi olacağı kesin
Evet yükleidm ve ilk gözüme çarpan bi kaç eksiğini yazıyorum.. belki geliştirmenize yardımcı olurum.. ilk gözüme çarpan radyosu oldu.. bazı s5 uygulamalarında s5 radyo gayet güzel çalışıyor.. eğer bu romun içine s5 radyosu port edebilirseniz bence bir çok rom dan çok daha iyi ve kullanışlı.. kamera konusu ise beklediğim gibi bi kaç ekstra eklentiler gelmiş.. s3 değil note 2 kamerası galiba görüntü olarak aynı ama özellik olarak bi kaç fark var.. ve ayarlar menüsü s5 menüsü değil bu iki farkı kapatırsan serdar kardeşim bence 10 numara rom olur.. gayet akıcı ve hızlı şimdilik bu rom kalacak ama dediğim gibi radyo ve ayarlar menüsü değişirse haberim olsun hemen yenilerim.. eline sağlık..

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Evet yükleidm ve ilk gözüme çarpan bi kaç eksiğini yazıyorum.. belki geliştirmenize yardımcı olurum.. ilk gözüme çarpan radyosu oldu.. bazı s5 uygulamalarında s5 radyo gayet güzel çalışıyor.. eğer bu romun içine s5 radyosu port edebilirseniz bence bir çok rom dan çok daha iyi ve kullanışlı.. kamera konusu ise beklediğim gibi bi kaç ekstra eklentiler gelmiş.. s3 değil note 2 kamerası galiba görüntü olarak aynı ama özellik olarak bi kaç fark var.. ve ayarlar menüsü s5 menüsü değil bu iki farkı kapatırsan serdar kardeşim bence 10 numara rom olur.. gayet akıcı ve hızlı şimdilik bu rom kalacak ama dediğim gibi radyo ve ayarlar menüsü değişirse haberim olsun hemen yenilerim.. eline sağlık..
evet kamera note2 kamerası. hocam s5 ayar menüsüne heves etme bence kasıyor ve aradığın birseyi bulmak daha zor emin ol bu ayarlar kısmı daha iyi. o kadar takma bence o konulara sonuçta biraz s3 tarafı kalsın [emoji1]diğer romlardaki gibi ikide bir touchwiz durduruldu hatası almayacaksin şarj kullanımı on numara performansta güzel akıcı. içinde radyo uygulaması var ama çalışmıyormu demek. ben kullanmadığım için direk silerim. bir kaç gün kullan diğer romlardan farklı olduğunu göreceksin. onu port et bunu port et derken telefon doluyor bu sefer kasmaya başlıyor.

against_34

against_34

Üye
evet kamera note2 kamerası. hocam s5 ayar menüsüne heves etme bence kasıyor ve aradığın birseyi bulmak daha zor emin ol bu ayarlar kısmı daha iyi. o kadar takma bence o konulara sonuçta biraz s3 tarafı kalsın [emoji1]diğer romlardaki gibi ikide bir touchwiz durduruldu hatası almayacaksin şarj kullanımı on numara performansta güzel akıcı. içinde radyo uygulaması var ama çalışmıyormu demek. ben kullanmadığım için direk silerim. bir kaç gün kullan diğer romlardan farklı olduğunu göreceksin. onu port et bunu port et derken telefon doluyor bu sefer kasmaya başlıyor.
Hayır radyo var.. ama s3 radyosu duruyor.. diğer rom lara bakarsan s5 radyosu var.. sen daha iyi bilirsin tabi.. sadece fikirlerimi söyledim.. ama s5 radyosu gerçekten görünüm olarak çok güzel.. bu rom içine eğer o radyo port edilirse bence pek kasma yapacağını sanmıyorum.. yapabilme şansımız var mı..??

morki05

morki05

Üye
Serdar'a katılıyorum ben de bu zamana kadar çok rom denedim tek seferde beğendim hem kullanım da hemde hataları minumum seviyesinde ısrar la tavsiye ederim

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
radyoyu bir araştırayım bulursam bir çözüm dönerim sana. morki doğru söylüyor ne kadar ekstra eklenirse o kadar hata çoğalır.

against_34

against_34

Üye
Serdar dostum s5 radyosunu eklersen eğer on numara olur.. radyonun görseline göz atarsan dediğimi anlarsın.. ayarlar menüsü çok önemli değil ama radyo görsel olarak çok farklı ve göze hitabı da güzel.. eğer bir çözüm bulursan haberim olsun direk yüklerim.. bak resim bu ( )

morki05

morki05

Üye
Bu arada ben hala apk tasiyamadim cihaza root check yaptım root var acaba root exp. Sorun var başka benzer program varmı yoksa konu mu açayım

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada ben hala apk tasiyamadim cihaza root check yaptım root var acaba root exp. Sorun var başka benzer program varmı yoksa konu mu açayım
root explorerin hangi versiyonu var hocam?
root explorer tarzı x-plore dosya yöneticisi var hocam playde ücretsiz birde onunla dene
Serdar dostum s5 radyosunu eklersen eğer on numara olur.. radyonun görseline göz atarsan dediğimi anlarsın.. ayarlar menüsü çok önemli değil ama radyo görsel olarak çok farklı ve göze hitabı da güzel.. eğer bir çözüm bulursan haberim olsun direk yüklerim.. bak resim bu ( )
valla hocam şimdi bir göz attım ama radio yok ya ama aramaktayım bulursam mesaj yazarım sana

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Radyo benim için olmazsa olmazlar arasında illa olacak bide uygulamaları kaldırıken tel kendini yeniden başlatmazsa tadından yenmez bu rom :D

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Radyo benim için olmazsa olmazlar arasında illa olacak bide uygulamaları kaldırıken tel kendini yeniden başlatmazsa tadından yenmez bu rom :D
ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım uygulamaları kaldırırken yeniden başlatma gibi. temiz kurulum yaptınızmı tüm wipeler+megawipe ve mümkünse uygulamaları falan yedekten yükleyerek yapmamaya çalışın. sorun çıkarıyor

against_34

against_34

Üye
Serdar dostum bak hani kamera hatası veren bir rom da bana yardımcı olmuştun ya işte o romun içinde radyo var onu alıp bu romun içine atma şansımız var mı.. resmini attım..

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Mega link 999 Mb Mediafire linki 998.98 mb acaba sorun linlklerdemi

against_34

against_34

Üye
ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım uygulamaları kaldırırken yeniden başlatma gibi. temiz kurulum yaptınızmı tüm wipeler+megawipe ve mümkünse uygulamaları falan yedekten yükleyerek yapmamaya çalışın. sorun çıkarıyor
Bende öyle bir hata ile karşılaşmadım.. kaç kere uygulama kaldırıp yükledim hiç öyle bir hata almadım.. yanlış anlaşılmasın radyo var ama S3 radyosu var.. benim kastettigim radyo başka bir radyo..

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Mega link 999 Mb Mediafire linki 998.98 mb acaba sorun linlklerdemi
yok hocam linklerde sorun yok ikiside çalışıyor. birisi küsürünü yazmamış yuvarlamış 999mb diye birisi 998.98 diye detaylı boyut vermiş
Serdar dostum bak hani kamera hatası veren bir rom da bana yardımcı olmuştun ya işte o romun içinde radyo var onu alıp bu romun içine atma şansımız var mı.. resmini attım..
hangi romdaydı hocam o romu söylersen bir deneriz

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
o rom 4.4.2 ama 4.4.2 uygulamaları genelde 4.3 e uyum sağlamıyor ama yinede bir deneyelim. sende halihazırda o rom varmı ? bende yok indirmedim o romu.

against_34

against_34

Üye
o rom 4.4.2 ama 4.4.2 uygulamaları genelde 4.3 e uyum sağlamıyor ama yinede bir deneyelim. sende halihazırda o rom varmı ? bende yok indirmedim o romu.
Evet var ama işyeri bilgisayarında şu anda cepten yazıyorum.. onun içinden radyosunu alıp bu romun içine port edersek olur mu acaba..