Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Cwm 6.0.3.6 olmadan yuklenemiyor bende bilgisayar telefonu görmüyor fikri olan varmı?
samsung usb driverlerini yüklemen gerekiyor Odin telefonunu görmüyorsa

morki05

morki05

Üye
Teşekkür ediyorum ama yükledim

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum ama yükledim
tekrar tekrar usb portuna tak çıkar kabloyu hala görmüyorsa baska usb portuna dene illaki görecektirtüm denemelerine rağmen görmüyorsa diğer Odin versiyonlarını dene Odin3.07 Odin 3.09 Odin3v1.85 hepsini dene bendede aynı sorun olmuştu Hepsini denedim 3.07 gördüne yaptın morki05 yükledinmi hallettinmi sorunu

• Beğen
Tepkiler: morki05
morki05

morki05

Üye
tamam deneyince paylaşırım teşekkürler

NOT :download moda alıncaya kadar hiç bir sorun yok , download modda cihazı görmüyor

Son düzenleme:
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
tamam deneyince paylaşırım teşekkürler

NOT :download moda alıncaya kadar hiç bir sorun yok , download modda cihazı görmüyor
cihaz açıkken kies yükle cihazı bagla driverleri yüklesin ondan sonra dene.
cwm yüklemek için uğrasıyorsun demi?
Hocam şimdi aklıma geldi mobil odinle dene birde istersen bilmiyorum olurmu denemekte fayda var

secan325

Üye
Romu yükledim yüklemeden önce cvm flasladim . yedeklerimi ve resimlerimi rom ile birlikte hafıza kartına taşıdım . Megawipe yöntemi ile formatladîm. Ardından rom kurulup tel açılînca tekrar cvm ye girip stock kerneli flasladım. Tel tekrar açîlinca rootexplorer programı ile system apk deki gereksizleri sildim. Telefon uçuyo . Arkadaşlar megawip siz kurdugumda bilinen genel hatalar bendede olmuştu. Anlattgm gbi yapanlar için harika bir rom . Ayrica geliştirici seçeneklerinden geçiş animasyonlarını kapatın. Kendi adıma teşekkur ederim hazirlayan ve önümüze koyan arkadaşa. 4.4.2 ler gına getirmişti çünkü. Buna çok ihtiyaç vardı.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Romu yükledim yüklemeden önce cvm flasladim . yedeklerimi ve resimlerimi rom ile birlikte hafıza kartına taşıdım . Megawipe yöntemi ile formatladîm. Ardından rom kurulup tel açılînca tekrar cvm ye girip stock kerneli flasladım. Tel tekrar açîlinca rootexplorer programı ile system apk deki gereksizleri sildim. Telefon uçuyo . Arkadaşlar megawip siz kurdugumda bilinen genel hatalar bendede olmuştu. Anlattgm gbi yapanlar için harika bir rom . Ayrica geliştirici seçeneklerinden geçiş animasyonlarını kapatın. Kendi adıma teşekkur ederim hazirlayan ve önümüze koyan arkadaşa. 4.4.2 ler gına getirmişti çünkü. Buna çok ihtiyaç vardı.
eyvallah güle güle kullan kardeşim

morki05

morki05

Üye
Tekrar selam nihayet mobil odini kullanarak cwm yükledim sonrada megawipe yapıp rom'u kurdum şimdi ince ayarları yapıyorum çok güzel ve sıkıntısız gözüküyor şu ana kadar duvar kağıtları haricinde sıkıntı yok gibi gözüküyor. birde dikkatimi çeken samsung hesabı yok bunu da ekleyebilirsem çok şugar olur . tekrar teşekkür ederim incelemem devam ettikçe sizlerle paylaşırım

mole70

Üye
merhabalar ben mega danindirme yapamıyorum birçpk denememe rağman değişik %lerde kalıyor bulut sürücüsüne aldım fakat ne yaptımsa bilgisayara ve telefona indiremedim başka bir yolu varmıdır teşekkürler

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar selam nihayet mobil odini kullanarak cwm yükledim sonrada megawipe yapıp rom'u kurdum şimdi ince ayarları yapıyorum çok güzel ve sıkıntısız gözüküyor şu ana kadar duvar kağıtları haricinde sıkıntı yok gibi gözüküyor. birde dikkatimi çeken samsung hesabı yok bunu da ekleyebilirsem çok şugar olur . tekrar teşekkür ederim incelemem devam ettikçe sizlerle paylaşırım
içinden çıkarılan samsung uygulamaları için paylaşım yapacağım oradan indirip kurabilirsin.
Buyur hocam romu yapan arkadaş içinden çıkardığı samsung uygulamalarını ayrı olarak paylaşmış konuda anlattım nasıl yükleneceğini

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: morki05
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ben mega danindirme yapamıyorum birçpk denememe rağman değişik %lerde kalıyor bulut sürücüsüne aldım fakat ne yaptımsa bilgisayara ve telefona indiremedim başka bir yolu varmıdır teşekkürler
en güzel indirme sitesi megadır diğerlerinden daha hızlı indirir ve linkte sorun yok kendim defalarca denedim ve indiren birçok arkadaş var. sorun tarayıcı da olabilir başka bir tarayıcı ile dene.
Edit: Alternatif rom indirme linki eklendi Mediafire

Son düzenleme:
sonsuz_05

sonsuz_05

Üye
Öncelikle bizi bu 4.4.2 lerin sıkıntılarından kurtardığınız için çok teşekkürler. Rom çok güzel 3- 4 gündür kullanıyorum çok memnunum. Benim 2 sorum olacak. bende de ram genelde 600 lerde boeffla config benim telde çalışmıyor. uyumsuz kernel veya izin verilmedi gibi birşeyler diyor ama super su izni veriyorum. Stock romu yükleyince de şebeke gidiyor. Birde ekran kilidini açmak için tuşa bastığımda geç uyanıyor. Yardımcı olabilirmisiniz.
Not: Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Kitkat olsun diye 4.4.2 lerle telefonu öldürmeyin...

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle bizi bu 4.4.2 lerin sıkıntılarından kurtardığınız için çok teşekkürler. Rom çok güzel 3- 4 gündür kullanıyorum çok memnunum. Benim 2 sorum olacak. bende de ram genelde 600 lerde boeffla config benim telde çalışmıyor. uyumsuz kernel veya izin verilmedi gibi birşeyler diyor ama super su izni veriyorum. Stock romu yükleyince de şebeke gidiyor. Birde ekran kilidini açmak için tuşa bastığımda geç uyanıyor. Yardımcı olabilirmisiniz.
Not: Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Kitkat olsun diye 4.4.2 lerle telefonu öldürmeyin...
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. ve kesinlikle haklısın 4.4.2 uğruna hergün hata veren romlarla telefonu mahvediyorlar güzel geribildirimin için teşekkür ederim.

şimdi hocam senin sorununun çözümü kolay konuda patchlı xxygmk6 kernel ve modem paketi var onu indir. zipten çıkar kernel ve modem ikiside ayrı ayrı olsun yani. hafıza kartına at cwmden önce kernel sonra modem yükle sorunun düzelecektir ram kullanımıda düşecektir.

Şebeke sorununu halledelim ekran geç uyanmasını söylyeceğim öncelikle önemli sorunlar.

sonsuz_05 düzeldimi şebeke sorunu olumlu yada olumsuz söyle ki ona göre yardımcı olmaya çalışayım

Son düzenleme:

erkanbil

Üye
cihazim klon imei 4.3 stock rom yukleyince gec uyanma sorunu oluyor. bunu yuklesek olur mu ?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
cihazim klon imei 4.3 stock rom yukleyince gec uyanma sorunu oluyor. bunu yuklesek olur mu ?
Olur kardeş benim kendi telefonunmda klon imei. Romu yükledikten sonra konuda verdim patchlı kernel ve modem diye onları yüklersen şebeken ve imei düzelir.

sonsuz_05

sonsuz_05

Üye
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. ve kesinlikle haklısın 4.4.2 uğruna hergün hata veren romlarla telefonu mahvediyorlar güzel geribildirimin için teşekkür ederim.

şimdi hocam senin sorununun çözümü kolay konuda patchlı xxygmk6 kernel ve modem paketi var onu indir. zipten çıkar kernel ve modem ikiside ayrı ayrı olsun yani. hafıza kartına at cwmden önce kernel sonra modem yükle sorunun düzelecektir ram kullanımıda düşecektir.

Şebeke sorununu halledelim ekran geç uyanmasını söylyeceğim öncelikle önemli sorunlar.

sonsuz_05 düzeldimi şebeke sorunu olumlu yada olumsuz söyle ki ona göre yardımcı olmaya çalışayım
Hocam galiba ben yanlış anlatmışım sıkıntımı. Benim şebeke sorunum yoktu. Ram durumunu iyileştirmek için stok kerneli yükleyince şebeke gitti bende tekrar konudaki kerneli yükledim ve şebeke geldi. Şu anda şebekeyle ilgili bir sıkıntım yok ama Boeffla config çalışmadığı için de zram'i etkinleştiremiyorum. Birde geç uyanma var

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
dostum konudaki kerneli yükledim diyorsun konuda stock kernel var başka kernel yok konuda. boeffla kernel yüklü ise ve root var ise boeffla config çalışmamasi için hiçbir neden yok

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
dostum konudaki kerneli yükledim diyorsun konuda stock kernel var başka kernel yok konuda. boeffla kernel yüklü ise ve root var ise boeffla config çalışmamasi için hiçbir neden yok
ve boeffla config üstünde gelen kernel ile ise yaradığı için onda sorun olmuş olabilir. telefonundaki boeffla config kaldır. blackmarktan boeffla config yükle tekrar dene

sonsuz_05

sonsuz_05

Üye
ve boeffla config üstünde gelen kernel ile ise yaradığı için onda sorun olmuş olabilir. telefonundaki boeffla config kaldır. blackmarktan boeffla config yükle tekrar dene
Hocam konuda ki şebeke için verilen patchli kernel ve modemi yüklemiştim
boefflayı kaldırıp backmarktan indirdim yine aynı hatayı verdi. Ama şu anda ram biraz daha iyi gibi. Bu geç uyanmadan nasıl kurtulabilirim

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
hocam o senin yüklediğin kernel ve modem zaten stock kernel... boeffla config çalışmaz tabi çünkü stock kernel yüklü şu anda sende.
geç uyanma içinde ayarlar-cihaz hakkında-yapım numarasına arka arkaya 5-6 kere tıkla geliştirici seçenekleri aktif olacaktır. bir kere geri yapınca geliştirici seçeneklerini göreceksin oraya gir
pencere animasyon ayarı : animasyon kapalı
geçiş animasyonu ölçeği: 0.5x
animatör süre ölçeği: 0.5x
bu 3 seceneği dediğim gibi yap ve telefonu yeniden başlat.patchlı xxugmk6 kernel ve modem klon imeiler için şebeke ve imei sorununu gidermek için patchlenmiş stock kernel ve modemdir. yani şu an senin zram zaten aktif durumda bende aynısını kullanıyorum ram kullanımı yinede yüksekse system/app içinden gereksiz uygulamaları silmeni öneririm örnek; group play, dergim vb. gibi işinize yaramayan uygulamaları silerek ramden yer kazanmış olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: sonsuz_05