Mobilator
Emekli Yönetici
sana yalanci muamelesi yapmak istemedim ama oyle anlasildiysam kusura bakma
tamam hassas biyeri diyosunda bu telefonun en hassa yeri ekrani onunda her milimetrekaresi homojen uretiliyo yani ekran caminin heryeri hassas
tamam civi cakiyoda caktigi tahtanin yumusakligini falan biliyomuyuz bilmiyoruz bu nedenle bana mantikli gelmiyo ama belkide dayaniyodur bilemiyorum
benchmarka ne bakıyorsun ki performans ortadabende one x alıcam ama s3 ün iyi olduğu ortada ama benim için müzik,kamera,tasarım önemli bundada one x iyi zaten diğer bütün yönlerle s3 iyidir.
Her türlü Galaxy S III geçer derim
Ah evde pc yok yoksa çoktan birilerine kapak olsun diye paylasirdim
HTC One X zaten şuan alınacak bi telefon değil bunu her OneX konusunda yazıyorum.. Arkadaşlar telefon 4 çekirdeğinin hakkını veremiyor..
Nasıl N8 ilk çıktığında sorundan geçilmiyordu mayın tarlası gibi heryerden patlak veriyordu zamanla adam oldu.. One X te öyle adamlar resmen aceleye getirmiş...
Samsung Galaxy S3 varken One X e para verene yazık..
yalnız ben reklam yapmıyorum sadece duyduklarımı doğrulamak için soruyorum hem de galaxy s3'ün (düşün ki daha hiç güncelleme almadı) çok çok hızlı olduğunu söylüyorlar ve s3'ün işlemcisinin tegra 3'ten %20 kadar daha iyi olduğunu duydum.Tamam belki galaxy s3'ün tasarımı berbat olabilir ama bana göre önemli olan performans hızı, oyun hızı.Bir de galaxy s3 teki s-voice, pop-up play, s beam,göz algılayıcı çok hoşuma gidiyor.Bir de bütün testlerde hem internet hızında olsun hem şarj dayanaklılığında olsun normal hızında olsun çok hızlı.Bir de corning gorilla glass 2 kullanılınca dağıtıyor etrafı telefon.
one x bence iyidir sence s3 iyidir bu sürekli tartışılıyor. Elinizdeki cihazların heosi birbirinden farklı benim one x im ile arkadaşımkn one x i aynı olamaz mutlaka fark olacaktır ki siz birbirinden tamamen farklı işlemcilere sahip telefonlardan bahsediyorsunuz burada. S3 ün işlemcisi ve gpu su n
benchmarklarda puan kasmak üzere yapılmışcasına bu çok belli. Ayriyetten ben dd beynimin tamamını kullansam ben de herkeze fark atarım işte sorun da burda. İşlemci mimarileri farklı. Lumia ile çekiç çakma videosundan beri herkez çekiçe başvuruyor. Ayriyetten gidin bi youruba falan birin gorilla camın gefçek testleri var başkalarının testleri var. Sadece cam ile olan testlere bakmalısınız o zaman borilla camı gerçekten tanırsınız. Çekiç çakması çok normal olduğu gibi yere düşünce kırılması da çok normal dikiyle merkezi aradında çok fark var. Herkez atıp tutuyor. Ayriyetten one x in kasası polikarbonat ki bu darbelere en çok dayanıklı kasa şu anda ve camı da kavisli. Camını kubbe gibi düşünün çekiç olarak kullanılması çok çok doğal. Siz chainfire ile oynamaya devam edin bakalım. Arkadaşımda s2 var shadowgun ı oynuyordu da uzaktan baksan bile one x in thd shadowu ile karşılaştıramazsın. Arkadaşlar hiçbirinizin( kullananlar hariç) eline almadığı çok belli. Herkez atmış da tutmuş ta. Sgs3 de gorilla 2 var da ne olmuş? Sadece dahz ince ve parmak .zi bırakmıyor kir tutmuyor. Peki kasa? O kir ve oarmak izi tutuyor ve camı kadar kaliteli değil. Çok komikone x ise kasası zaten polikarbonat sonrasına gerek yok camk ise 2.0 olmasa bile kir tutmuyor yağ ve parmak izi de tutmuyor. Ben de sanırım htc nin sitesinde görmüştüm veya balka birherde 2.5d yazıyordu. 2.5 olmasa bile d si vardı eminim. Mesajım dağınık oldu ama herkeze cevabını anca böyle verebilirdim. Umarım uyduranlar anlamıştır birşeyleri. O kadar hırsa geldim ki telefondan yardırarak yazdım. Uydurmalarz dayanamam.
Yaşını bilmiyorum hocam ama Htc One X le ilgili iddaa ettiğin herşeyi cevaplayabilirim. İlk önce şu Gorilla Glass hakkında ki bilgisizliğinizi gidermek istiyorum yanlış anlamayın ama; S3 te Gorilla Glass 2 var evet ve One X te Gorilla Glass 2.5D var zahmet edip biraz araştırma yapsaydınız bunun ne demek olduğunu anlardınız. Gorilla Glass 2.5D, 2 ye göre daha rahat bir zemin sağlıyor camda. Bu dokunmatiği kullanırken elinizi üstünüze sürmenize gerek kalmadan rahatlıkla kullanabileceğin manasına gelmekte. Ve bu cam büklümlü olup daha güzel imaj yaratılmak istenmiştir. Çivi olayına inanmıyorsunuz da açıklama yapabilir misiniz adam ekrana ne yapabilir orda merak ettimsana yalanci muamelesi yapmak istemedim ama oyle anlasildiysam kusura bakma
tamam hassas biyeri diyosunda bu telefonun en hassa yeri ekrani onunda her milimetrekaresi homojen uretiliyo yani ekran caminin heryeri hassas
tamam civi cakiyoda caktigi tahtanin yumusakligini falan biliyomuyuz bilmiyoruz bu nedenle bana mantikli gelmiyo ama belkide dayaniyodur bilemiyorum
Size cevap yazmayı pek düşünmüyordum ancak One X e para verene yazık lafınızı görünce yazma gereği duydumHTC One X zaten şuan alınacak bi telefon değil bunu her OneX konusunda yazıyorum.. Arkadaşlar telefon 4 çekirdeğinin hakkını veremiyor..
Nasıl N8 ilk çıktığında sorundan geçilmiyordu mayın tarlası gibi heryerden patlak veriyordu zamanla adam oldu.. One X te öyle adamlar resmen aceleye getirmiş...
Samsung Galaxy S3 varken One X e para verene yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?