Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

SheFy

SheFy

Üye
pm bakar mısın

Invoke

Invoke

Üye

cok sacmaymis ya :) adamlar ilk defa dotayi online mi oynuyor ney :) bot of elvenskin aldim niye hizlanmiyo ha, oda guzel :)

O steamde değil ya, benim arkadaş yapmıştı, dota1de lan üzerinden atıyorduk kendi aramızda :D

- - - Eklendi - - -

Ya indiremedim. İnglizce birşeyler diyor. İndirmeyi e mail yoluyla bilgilendireceğiz vs bişeyler diyor :(

Sıraya aldınız demiş olabilir, sıran geldiğinde mail atacaklarmış sana. Arkadaş denemişti indirmeyi öyle olmuştu. Şu aralar çok indiren var herhalde direk indirmiyor. Ama uzun sürmüyor 1gün içinde gelmişti sırası. Ya da ingilizce ne dediyse yaz buraya da bakalım :D

SheFy

SheFy

Üye

O steamde değil ya, benim arkadaş yapmıştı, dota1de lan üzerinden atıyorduk kendi aramızda :D

- - - Eklendi - - -

Sıraya aldınız demiş olabilir, sıran geldiğinde mail atacaklarmış sana. Arkadaş denemişti indirmeyi öyle olmuştu. Şu aralar çok indiren var herhalde direk indirmiyor. Ama uzun sürmüyor 1gün içinde gelmişti sırası. Ya da ingilizce ne dediyse yaz buraya da bakalım :D

evet evet öyle 75bin küsür Sıradayım :( :D

ilcarnefice

Üye
Hastasıyız nyx assassinin :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
valla bende weplada oynuyordum şu 2-3 gün öncesine kadar ama dota2 ye geçtim niye geçtim bilmiyorum arkadaşlar çağırırsa atarım oyun tabi :D wepla her gece 2-3 gibi çökmesi , sürekli küfür yemek(hele laf yetiştirmek için ölen kamiller sonra sana yazarken öldüm diyip daha çok sövmesi :D ), keyif almak için girdiğin oyuna sinirle çıkabiliyosun ,saçma rat sistemi ve mh olayı :D en azından dota 2 de böyle değil sürekli konuşan yok :D dedikleirm +4k 5k oyunlar için geçerli

dogru soyluyon wepla tam bir kufur yuvasi ya.adami deli ediyorlar,alti ustu bi oyun ya.gece 2 3 gibi girmiyorum hic ya yurtta oldugumdan :) mh cok az rastladim ben.benm rat 1500 kusurlarda bi yukseliyom bi dusuyom :)

- - - Eklendi - - -

Hastasıyız nyx assassinin :)

nerub asassin guzel hero :)

- - - Eklendi - - -

bana acilen dota 2 davetiye yollar mısınız?id : paradox07_

Invoke

Invoke

Üye
Key mi istiyon? Artık yok öyle olaylar direk indireceksin :D

- - - Eklendi - - -

Beta bitti bitti. Beleş oldu. :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
tamam gerek kalmamış :) indirme butonunu görmemşim :)

ilcarnefice

Üye
OMG !!! paradox oyuna geliyo :)

ilcarnefice

Üye
Ya beyler bişey diyecem bu konuyu görenler bi ara beraber 1 2 oyun atalım aramızda bi tarih saat belirleyelim o zaman 1 2 el atalım ne dersiniz?

Invoke

Invoke

Üye
Olur :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

ilcarnefice

Üye

tolga o ne biçim id öyle :D ilk gördüğümde bayağı bi güldüm :) güzelmiş ama :) davetye iç,n teşekkür ettim :) sadece merak ettim dota2 yi :) hoşuma giderse denerim bi :)

Yaa işte işsizlik başa bela napcan öyle nickler yazdırıyo :) denerim i falan yok artık sende dota 2 nin bir ferdisin :)

Invoke

Invoke

Üye
Bir iki denersin beğenmez, alışamaz sonra bir iki daha denersin dota1den daha iyi olduğunu görürsün, çok hoşuna gider sonra oynamaya başlarsın. Sonra eski dotayı beğenmezsin :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
bakacagiz artik :) begenirsek oynarim :) bi alismam lazim :)

Puck

Puck

Üye
çağıran yok ki atalım :D pub gamelerde takılıyoz :D

Invoke

Invoke

Üye
He ya önceden warkey açardık... Noob Game..

Üst Alt