hangi sunucuyu kullanıyorsun?
ha ben wepla dan giriyorum da onu sordum )

Ya dota 1 nedir 2 den sonra katiyen oynayamam qwer skillerine alıştım birkere![]()

Ben ilk dota 2 de skill atamıyordum hiç. Anti mageim mesela b ye basardım sürekli blink için
QWER baş da zor olmuştu![]()

aynen dota 1
Hmm. Dota 1 yani hala
- - - Eklendi - - -
Wepla hiç kullanmadım garena takılırdık bir zamanlar o da rezillikti leaver dolu.
alışması zor olacak gibi 
aynen dota2 nin qwer güzelliği var ama grafikler çok pastel ya lol gibi aynı görselleriYa dota 1 nedir 2 den sonra katiyen oynayamam qwer skillerine alıştım birkere![]()
aynen dota 1dota2 ban açok karışık geliyor
alışması zor olacak gibi
- - - Eklendi - - -
aynen dota2 nin qwer güzelliği var ama grafikler çok pastel ya lol gibi aynı görselleri
aynen dota 1dota2 ban açok karışık geliyor
alışması zor olacak gibi
- - - Eklendi - - -
aynen dota2 nin qwer güzelliği var ama grafikler çok pastel ya lol gibi aynı görselleri

Yapma, dota 2 çok daha iyi, bence. Eğer keyin yoksa ben de var. Gönderebilirim?
Bak o konuda haklısın çok ağır grafikleri var 1 senedir dota 2 oynamama rağmen ben bile çok nadir hangi skill geldiğini göremiyorum ama onun dışında her şekilde dota 1 i ezer oyunun türkçe olması ve sesli konuşma yeter
Aynen bende de 30 civarı key var isteyen varsa gönderirim

5 i rezerve 25 tane var desek daha doğru olur
Maxicep üyelerine ücretsiz dışardan gelenlere 5 tl :P

key ne işe yarıyoryawdavetiye gibi bi şey mi? yok dostum sağol dota 1 daha çok hoşuma gidiyor benm ya
oyun yoktu diğer hesabımla oyununa girdim hardlara rastladım canım çok sıkkın ya sabahtan beri yeniliyoz.