Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Biz genelde arkadaşlarla atardık, bana da sıkıntı yoktu da önemli bir şey sonuçta :D

ilcarnefice

Üye
ya şimdi onu bunu bırakın da ne zaman oynuyoz maxicep dotacıları olarak :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
ben bi dota2 ye alışma evrelerini geçeyim de bi ara düşünürüz :)

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Ben takımı batırırım, ben gelmeyim :D . Last hit özürlüsüyüm hala, denyle de aram yok. Tradelerden karlı çıkamıyorum. Daha çok dmg alıyorum hep. Vur kaç iyi de, böyle 2 karşılıklı vuruş sonra kaç olmuyor bende. Gelin derseniz gelirim ama top/bot oynarım, çok tırsak oynarım baştan diyeyim :D Bu arada sniper/huskar ikisinden biri benim :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
dota2 yi az biraz oynadim okulda :) tolga steamdan mesaj attim nie cevap yazmadin :) biraz daha oynayip alismam gerek,alistirmada 2.bolumde snipte ulti atmak icin t ye basiyordum :D eski aliskanliklar iste :)

ilcarnefice

Üye
Ben takımı batırırım, ben gelmeyim :D . Last hit özürlüsüyüm hala, denyle de aram yok. Tradelerden karlı çıkamıyorum. Daha çok dmg alıyorum hep. Vur kaç iyi de, böyle 2 karşılıklı vuruş sonra kaç olmuyor bende. Gelin derseniz gelirim ama top/bot oynarım, çok tırsak oynarım baştan diyeyim :D Bu arada sniper/huskar ikisinden biri benim :D

takım batsada batmasa da maksat eğlence boşver gitsin

dota2 yi az biraz oynadim okulda :) tolga steamdan mesaj attim nie cevap yazmadin :) biraz daha oynayip alismam gerek,alistirmada 2.bolumde snipte ulti atmak icin t ye basiyordum :D eski aliskanliklar iste :)

hüseyin eve yeni geldim şimdi gördüm mesajını :)

aslında 5 kişiyiz
ben
mert
hüseyin
heavyxs
bide puck vardı alın size 5 kişi
:)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
takım batsada batmasa da maksat eğlence boşver gitsin

hüseyin eve yeni geldim şimdi gördüm mesajını :)

aslında 5 kişiyiz
ben
mert
hüseyin
heavyxs
bide puck vardı alın size 5 kişi
:)

tamam bi gun anlasip atariz belki bayrama yakin olur belki de bayramdan sonra olur belli olmaz :)

Puck

Puck

Üye
evet amaç hoş vakit geçirmek :good: oynayan herkes gelsin :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

Bayramdan sonraya çok var diyorum hani daha erken olabilir diye... Yoksa bana farketmiyor :pro:

he anladim :) ama alismasi zaman alacak gibi duruyor,bi insan naix ile 1e 11 gider mi yav rezillik ha,alisamadim ya yavas yavas aliscaz insaallah :)

Invoke

Invoke

Üye

he anladim :) ama alismasi zaman alacak gibi duruyor,bi insan naix ile 1e 11 gider mi yav rezillik ha,alisamadim ya yavas yavas aliscaz insaallah :)

Ben karşı tarafla bizim tarafı çözemiyordum combatta kime vuracağımı şaşırıyordum. :D Genelde ölüyordum =P

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

Ben karşı tarafla bizim tarafı çözemiyordum combatta kime vuracağımı şaşırıyordum. :D Genelde ölüyordum =P

karsi taraf kirmizi renkte oluyo o sorun degil de naixle bi slow atiyom daha kime attigim belli bile olmuyo ya,insan biraz buyuk efekt koyar ya.sanirim alisamicam ben dota2 ye

Invoke

Invoke

Üye

karsi taraf kirmizi renkte oluyo o sorun degil de naixle bi slow atiyom daha kime attigim belli bile olmuyo ya,insan biraz buyuk efekt koyar ya.sanirim alisamicam ben dota2 ye

Yok ya aslında gayet belli de işte yeni başladığından dolayı öyle geliyor...Ben heroları tanıyamıyordum sen ne yine iyiymişsin. :D Ayarlardan render kalitesini yükselt biraz.

Üst Alt