ilcarnefice
Üye
He ya önceden warkey açardık... Noob Game..
D1 de çok online oynamadığımdan sıkıntı yoktu benim için

He ya önceden warkey açardık... Noob Game..

ya şimdi onu bunu bırakın da ne zaman oynuyoz maxicep dotacıları olarak![]()
dota2 de arkadaslar bir takimda toplanabiliyor mu?
ya şimdi onu bunu bırakın da ne zaman oynuyoz maxicep dotacıları olarak![]()
. Last hit özürlüsüyüm hala, denyle de aram yok. Tradelerden karlı çıkamıyorum. Daha çok dmg alıyorum hep. Vur kaç iyi de, böyle 2 karşılıklı vuruş sonra kaç olmuyor bende. Gelin derseniz gelirim ama top/bot oynarım, çok tırsak oynarım baştan diyeyim
Bu arada sniper/huskar ikisinden biri benim 
Ben takımı batırırım, ben gelmeyim. Last hit özürlüsüyüm hala, denyle de aram yok. Tradelerden karlı çıkamıyorum. Daha çok dmg alıyorum hep. Vur kaç iyi de, böyle 2 karşılıklı vuruş sonra kaç olmuyor bende. Gelin derseniz gelirim ama top/bot oynarım, çok tırsak oynarım baştan diyeyim
Bu arada sniper/huskar ikisinden biri benim
![]()
dota2 yi az biraz oynadim okuldatolga steamdan mesaj attim nie cevap yazmadin
biraz daha oynayip alismam gerek,alistirmada 2.bolumde snipte ulti atmak icin t ye basiyordum
eski aliskanliklar iste
![]()

takım batsada batmasa da maksat eğlence boşver gitsin
hüseyin eve yeni geldim şimdi gördüm mesajını
aslında 5 kişiyiz
ben
mert
hüseyin
heavyxs
bide puck vardı alın size 5 kişi
![]()

evet amaç hoş vakit geçirmekoynayan herkes gelsin
![]()

tamam bi gun anlasip atariz belki bayrama yakin olur belki de bayramdan sonra olur belli olmaz![]()

Çok geç![]()
bi pl oynadim ilizleri creep sandim 
niye la![]()

Bayramdan sonraya çok var diyorum hani daha erken olabilir diye... Yoksa bana farketmiyor![]()
ama alismasi zaman alacak gibi duruyor,bi insan naix ile 1e 11 gider mi yav rezillik ha,alisamadim ya yavas yavas aliscaz insaallah 
he anladimama alismasi zaman alacak gibi duruyor,bi insan naix ile 1e 11 gider mi yav rezillik ha,alisamadim ya yavas yavas aliscaz insaallah
![]()
Genelde ölüyordum =P
Ben karşı tarafla bizim tarafı çözemiyordum combatta kime vuracağımı şaşırıyordum.Genelde ölüyordum =P
karsi taraf kirmizi renkte oluyo o sorun degil de naixle bi slow atiyom daha kime attigim belli bile olmuyo ya,insan biraz buyuk efekt koyar ya.sanirim alisamicam ben dota2 ye
Ayarlardan render kalitesini yükselt biraz.