Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
ımm,hmm,şeyyy :D yoo :D hepimiiiizzzz gardaşııııızzzzz bu çile ne diyeeeee :D

SheFy

SheFy

Üye
heroyu hiç oynamadım demedim ki,sadece onlineda pek almıyorum.biliyorum heroyu.
olmaz mı kardooo :) sen yeter ki gel :) pudgenin 200$lık dragonclaw hook un çakmasını veririz gerekirse :D camide mendil açarız artık maxi ailesi olarak tolga,mert,ben falan :D
yettim garii :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
hangi bolumdu senin?hedef ne?

SheFy

SheFy

Üye
Sayısal. Hedef mimarlık :D Tercihte sadece mimarlık yazıcam :D 30Tane :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
ooo o zaman baya calisman lazim :) sen calis kazan ondan sonra beraber oyunlar atarik :)

hardal00

hardal00

Üye
Para win kac senin sormasi ayip

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bende başlamayı düşünüyorum her zaman fps oyunları oynarım zorlanırım gibi geliyor :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
bence dotada kazanma sayısını sordu :D
ben de sonradan farkettim onu sordugunu :D sabahin 5inde okuyunca adam A yaziyosa sen B okuyon :) bilmiyom benm win 100-200 arasi bi seydi cok oldu girmeyeli.en son 18 martta gitmisim ve hala yuklemedim.win e bakip da mi karar vereceksin noob veya pro olduguma????

hardal00

hardal00

Üye
ben de sonradan farkettim onu sordugunu :D sabahin 5inde okuyunca adam A yaziyosa sen B okuyon :) bilmiyom benm win 100-200 arasi bi seydi cok oldu girmeyeli.en son 18 martta gitmisim ve hala yuklemedim.win e bakip da mi karar vereceksin noob veya pro olduguma????
Win 8 demen guldurdu orasi ayri sadece merak ettim ne oldugunu.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Win 8 demen guldurdu orasi ayri sadece merak ettim ne oldugunu.
:) bizimle oynamak istersen ekle bizi diyecem de daha dota2yi yukleyemedim :) bugun yuklerim nasipse.eklemek istersen nickim Outlaw_

hardal00

hardal00

Üye
:) bizimle oynamak istersen ekle bizi diyecem de daha dota2yi yukleyemedim :) bugun yuklerim nasipse.eklemek istersen nickim Outlaw_
Tamamdir eklerim bende cok basinda oturuyorum diye sildiydim cafeye gidersek oynuyoruz iste

RaplexTR

RaplexTR

Üye
insaallah Haluk :) ben bile en son 18 martta girdim yine de cok ozledim :) bilgisayar garantiden bi gelsin de acisini cikartalim :)
dota-trade.com diye bir site var.oraya steam ile bag kurarak giris yapiyosun,daha sonra takas yapabilirsin
eyvallah :)

Üst Alt