paradox07
Üye
kardeşim öğrenciyiz ne verip de alcez biz onu sorması ayıpDragon clawde var lazimsa kardesim. Ben buralardayim

kardeşim öğrenciyiz ne verip de alcez biz onu sorması ayıpDragon clawde var lazimsa kardesim. Ben buralardayim

Bizdr ogrenciyik kardeskardeşim öğrenciyiz ne verip de alcez biz onu sorması ayıp![]()
statu farkimi var 
yettim gariiheroyu hiç oynamadım demedim ki,sadece onlineda pek almıyorum.biliyorum heroyu.
olmaz mı kardooosen yeter ki gel
pudgenin 200$lık dragonclaw hook un çakmasını veririz gerekirse
camide mendil açarız artık maxi ailesi olarak tolga,mert,ben falan
![]()

sahalara ne zaman donuyon? ha bu arada ygs nasildi iyi miydi?yettim garii![]()
eh işte, 230.bininciyim. Lys konularını bitirmeye başladım şimdi.sahalara ne zaman donuyon? ha bu arada ygs nasildi iyi miydi?
yanlis anlamadiysam bana windowsumun kac oldugunu sordun dimi? win8. ne oldu ki?Para win kac senin sormasi ayip
bence dotada kazanma sayısını sorduyanlis anlamadiysam bana windowsumun kac oldugunu sordun dimi? win8. ne oldu ki?

ben de sonradan farkettim onu sordugunubence dotada kazanma sayısını sordu![]()
sabahin 5inde okuyunca adam A yaziyosa sen B okuyon
bilmiyom benm win 100-200 arasi bi seydi cok oldu girmeyeli.en son 18 martta gitmisim ve hala yuklemedim.win e bakip da mi karar vereceksin noob veya pro olduguma????Win 8 demen guldurdu orasi ayri sadece merak ettim ne oldugunu.ben de sonradan farkettim onu sordugunusabahin 5inde okuyunca adam A yaziyosa sen B okuyon
bilmiyom benm win 100-200 arasi bi seydi cok oldu girmeyeli.en son 18 martta gitmisim ve hala yuklemedim.win e bakip da mi karar vereceksin noob veya pro olduguma????
Win 8 demen guldurdu orasi ayri sadece merak ettim ne oldugunu.
bizimle oynamak istersen ekle bizi diyecem de daha dota2yi yukleyemedim
bugun yuklerim nasipse.eklemek istersen nickim Outlaw_Tamamdir eklerim bende cok basinda oturuyorum diye sildiydim cafeye gidersek oynuyoruz istebizimle oynamak istersen ekle bizi diyecem de daha dota2yi yukleyemedim
bugun yuklerim nasipse.eklemek istersen nickim Outlaw_
tamam denk gelirse atariz seninle deTamamdir eklerim bende cok basinda oturuyorum diye sildiydim cafeye gidersek oynuyoruz iste

eyvallahinsaallah Halukben bile en son 18 martta girdim yine de cok ozledim
bilgisayar garantiden bi gelsin de acisini cikartalim
dota-trade.com diye bir site var.oraya steam ile bag kurarak giris yapiyosun,daha sonra takas yapabilirsin