Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

Yok ya aslında gayet belli de işte yeni başladığından dolayı öyle geliyor...Ben heroları tanıyamıyordum sen ne yine iyiymişsin. :D Ayarlardan render kalitesini yükselt biraz.

hmm bilgisayari acinca yukseltmeye calisirim,ben herolari da taniyamiyorum zaten :) ilk basta gondari magina sanmistim :)

SheFy

SheFy

Üye

Sonunda sıra geldi indiriyorm :) Sunucu yoğun galiba hız bi artıyo bi düşüyor sabit değil. :)

Invoke

Invoke

Üye
Senin internetinden de olabilir, ben 700le indiriyordum, ki normalde o kadar da değil 500ü filan görürdüm, steam reis sayesinde 700ü gördüm :D

SheFy

SheFy

Üye
Senin internetinden de olabilir, ben 700le indiriyordum, ki normalde o kadar da değil 500ü filan görürdüm, steam reis sayesinde 700ü gördüm :D
ortalama 600-700kB arası indirdim. 2.5saat falan sürdü. Telefonun netiyle :D Telefonda internet paketi yoktur. Zaten olsada bu hızı sadece 1GB paketi veriyor. 1 GB paket biter oyun 3.5GB tı. Sınırsız net paketi de 96kbps :D 4-5güne anca inerdi :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

ortalama 600-700kB arası indirdim. 2.5saat falan sürdü. Telefonun netiyle :D Telefonda internet paketi yoktur. Zaten olsada bu hızı sadece 1GB paketi veriyor. 1 GB paket biter oyun 3.5GB tı. Sınırsız net paketi de 96kbps :D 4-5güne anca inerdi :D

internet paketin olmadan telefonun netiyle mi indirdin?

SheFy

SheFy

Üye
yalnız bişey sorcam oyunu oynadım eğitim oyunu bittikten sonra mı online oynayacağım ?

Invoke

Invoke

Üye
yalnız bişey sorcam oyunu oynadım eğitim oyunu bittikten sonra mı online oynayacağım ?

Eğitimi oynamak zorunda değilsin, direk online da oynayabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Sanırım yeni başlıyordun oyuna, dota 1 geçmişin yoktu yani. Yine de botlarla takılma derim, ezilsen de normal oyun oyna. Öyle öğrenirsin ancak. Bir de öğrenmeye çalış, ölüp dirilip tekrar ölmeye gitmeye bir şeyler yapmaya çalış. :)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
SheFy

SheFy

Üye

Eğitimi oynamak zorunda değilsin, direk online da oynayabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Sanırım yeni başlıyordun oyuna, dota 1 geçmişin yoktu yani. Yine de botlarla takılma derim, ezilsen de normal oyun oyna. Öyle öğrenirsin ancak. Bir de öğrenmeye çalış, ölüp dirilip tekrar ölmeye gitmeye bir şeyler yapmaya çalış. :)
peki hangi karakteri önerirsin hangisini seçeyim :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

peki hangi karakteri önerirsin hangisini seçeyim :)

oyunda 100kkusur tane hero var sec birini skillere bakarak oyna ama egitim oyunlarini oynasan cok daha verimli olur senin icin.ben bile bir yil askin suredir dota1 oynuyorum ama bana bilr cok degisik geliyor.bak eger oyunu ogrenmek istiyorsan surekli farkli seyler dene,ayni seyleri yapar durarsan kendini tekrarlarsin :oke: ilk once sniper ile baslayabilirsin,cok kolay herodur.

Invoke

Invoke

Üye
Drow ranger kırılgandır canı azdır, fazla adamların arasına girmemeye çalış, uzaktan ok at :) Basit bir hero

ilcarnefice

Üye
alchemisti 2 saatte öğrendim çok çılgın oynuyorum :)
bu arada bir süre burda olamayacağım birkaç güne kadar gelirim..

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Sniper öneririm, 5-6 oyunluk dota2 geçmişimle ( proyum yani :D :D ) . Sağ tık herosu. Aha bu işte. Sağ tıkla yeter. Pasif olmayan 2 skill var, 1i slowluyor şarapnel yağdırıyor ki ben kullanmıyorum bile. Diğeri çok uzaktaki adama müthiş bir dmg veriyor, cd si de düşük. Rahat rahat oynarsın. 2 pasif de iş yapıyor. Biri range yükseltiyor ( benim gibi tırsak biriysen ilk fullersin ) diğeri pasif olarak arada ekstra dmg vermeni sağlıyor.

Invoke

Invoke

Üye
Snipde şarapneli kuleye de atabilirsiniz.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben bi kaç gün forumda yokum,sebep ise aveadan vodafonea geçtim ve avea hattım iptal oldu ve vodafone da açılmadı o yüzden net e giremiyorum :(

SheFy

SheFy

Üye
beyler ben bi kaç gün forumda yokum,sebep ise aveadan vodafonea geçtim ve avea hattım iptal oldu ve vodafone da açılmadı o yüzden net e giremiyorum :(

Telefon nedir bedava net yapalım ? :)

Invoke

Invoke

Üye
Bugün sizden sonra bir oyun daha attım nyx ile 20(Kill)-4(Death)-16(Asist) :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Axe, bi blademail ya da blink dagger(kelen) alsa böyle olmaz

Üst Alt