aslinda fazladan altin vermiyosen kendin pickleyince heroyu 250 altin karsiliginda satin aliyorsun
![]()

O altın olaıynı da pickledikten sonra ikinci kez seçime dönersen random pickten gelen altını kaybedersin dedi ordan biliyorum. Ayrıca riki ye karşı bounty hunter neden gelmesin, counter falan mı? O da görünmez oluyor gıcık şey 

her heronun hemen hemen antisi mevcut rikinin en bilindikleri gondar ve slardar çünkü ultileri görünmezleri belli bir süre görünür yapabiliyor .
başlangıca gelirsek mesela ilerde hangi itemi yapacaksın bir düşün ona göre al urn yapcaksan 2 gauntletle başla gibi .. yada meka yapcaksan headress felan filan . az para kalıyosa zaten ironwood , yaparsanda magic wand yaparsın onla![]()
Random pick vakti
( İnş lifestealer gelmez, o zıkmı nasıl kullanırım en ufak fikrim yok)magic wand hayat kurtarıyor baya önemli aslındabaşlangıç işi yani ne biliyim hangi heroyu alcaksın ona da bağlı genel bir şey yok . tango salve filan başlangıçta gerekli olanlardan denebilir
bu arada sen dota 2 mi oynuyorsun ben muhabbete ortadan girdimde
![]()
magic wand hayat kurtarıyor baya önemli aslındabaşlangıç işi yani ne biliyim hangi heroyu alcaksın ona da bağlı genel bir şey yok . tango salve filan başlangıçta gerekli olanlardan denebilir
bu arada sen dota 2 mi oynuyorsun ben muhabbete ortadan girdimde
![]()

Hoş ben huskarı daha iyi oynarım derim ama neyse. Night stalker in gece ağzı açılması olayı iğrenç. Sol alta bakamadım resmen. Riki de görünmezlik güzel, ben beceremedim oynamayı
Nightstalker oynadıgımızda 1 ezikcik ( o benim 
) 3 feeder ( evet 3 tane, nasıl yapıyorlar bilmiyorum haritayı karalıyor pislikler. haritada kendimi zol buldum ). Sanırım ruslar oyundan soguttu diyorlardı, onlar
Bunlar rusça konuşuyordu. Bir de 5. adam var phantom. Herif oyunu kurtardı. Baya baya adam kastı 22 levele, karşı 15 level en fazla. Kule altına uçtu herif, quadra attı sonra kuleleri yıktı. Adam iman gücüyle deşti hepsini 

dota 2 ısınamadım ısınmaya calısıyorum betadanda cıkmış galiba ama hero eksiği var . bu arada idleriniz ne ?

Aslında haklısın ama sadece dota 2 oynayan için bu durum hiç söz konusu değil çünkü dota 2 de böyle bişey yok![]()
dota 2 ısınamadım ısınmaya calısıyorum betadanda cıkmış galiba ama hero eksiği var.

15 yok ama =P Zamanla gelir, geçen abaddon geldi, akıyom abaddonla 

Oyuna başlarken sormuştu hangisini istersin diye. O ekran yeniden nasıl gelecek ?ilcarnefice yi ekle sen, o seni bana yönlendirsin. Ben takım feeder çıkmasa kaptım biraz işi ama, illa çıkıyor. + haritayı nasıl karalıyorlar lan. Sanırım işaret etmek için hani üst kuleyi falan çizmek için koymuşlar. Millet mini mapı karalıyor. Kendimizi zor buluyoruz. Hoş yöntemi buldum "o" basıyoruz sonra resmimize tıklıyoruz.
Bu arada sorum var 2 tane. Kendimize kitlenmek için tuş var mı ? Örnegin boşluk tuşuna basılı tutacagım, harita benden sapmayacak hep beni merkezde tutacak . Bırakınca gene normale dönecek. Çünkü haritada kendimi çok kaybediyorum. "o" basmak sonra resme tıklamak falan zor geliyor
2. soru, bende skiller 1234 de, eşyalar zxcvbn de.Bunu qwer ve 123456 yapmak istiyorum. Elle ayarlamadan ama, elle ayarıma güvenim yokOyuna başlarken sormuştu hangisini istersin diye. O ekran yeniden nasıl gelecek ?
tuşları ayarlamayı bende bilmiyorum valla 
Haritayı karalamak için ctrl tuşuna basıp fare sol tık karala
Oyun tuşlarını ayarlamak için ana menü de sol üstte dişli çarklar var ona tıkla kontrol sekmesine gel f1 i de zaten puck açıklamış
cok guldum ama orda ya adama
4 kisi miydi 5 kisi miydi ne arasina girip yatmadan bi adam aldim base yaptim daha ne yapayim aga bilmiyom ki xD tek basima 5ini birden falan kesecektim galiba 
cok guldum ama orda ya adama
4 kisi miydi 5 kisi miydi ne arasina girip yatmadan bi adam aldim base yaptim daha ne yapayim aga bilmiyom ki xD tek basima 5ini birden falan kesecektim galiba 
arkadaşlar dota 2 yi nasıl indirebilirim. Steam falan kurdumda indiremedim bi türlü
Ha yani demek istediğim öyle bişey var ama heroları 250 coin e alma gibi bişeyden bahsetmiyo sadwce random atarsan 250 altın fazladan başlarsın oyuna diyo