Dota2 ye gelecek olan sıradaki hero ne olacak sizce?İnşallah TerrorBlade olur![]()
Dememişlermiydi ya tüm herolar gelince oyun betadan çıkacak diye fakat herolar gelmeden betadan çıktı ve oyuna çoluk çocuk doldu adam pa oynuyo mom kasıyor battle fury den önce adam feedledi hep 2-15 gitti ya resmen nooblar doldu oyuna
He ya güzel olur, daha 10-15 arası hero eksik olması lazım

Dota2 ye gelecek olan sıradaki hero ne olacak sizce?İnşallah TerrorBlade olur![]()
dota2 hicmis ya 
Bekliyoruz gelmesini
terrorblade de mi yokdota2 hicmis ya
![]()
oyunda kitap bilmemnesi var buradaki para miktarı 3,200,000$ olunca yeni bir hero gelecek.Tabi ne zaman olur bilmem 
Dememişlermiydi ya tüm herolar gelince oyun betadan çıkacak diye fakat herolar gelmeden betadan çıktı ve oyuna çoluk çocuk doldu adam pa oynuyo mom kasıyor battle fury den önce adam feedledi hep 2-15 gitti ya resmen nooblar doldu oyuna![]()
dünkü oyunumda adam traxa 6 tane pt kasmıştı intihar sebebi...
Abi ben o moda girmiyorum sonra adamlar öyle kötü oynuyor kiZate öyleleri hep senin benim takımımda çıkar
Ama dün az oynanan (last will modunda) ilk defa nyx assassin oynadım ben hayatımda bi heroyu o kadar güzel oynadığımı hatırlamıyorum![]()
Hadi biraz iyi olsan feedlemezsin ama kill de alamazsın olabilir ama adam hem kill alamıyor hem 15 kere ölüyor bu nedir ya 
Dememişlermiydi ya tüm herolar gelince oyun betadan çıkacak diye fakat herolar gelmeden betadan çıktı ve oyuna çoluk çocuk doldu adam pa oynuyo mom kasıyor battle fury den önce adam feedledi hep 2-15 gitti ya resmen nooblar doldu oyuna![]()

Cevap yazmıyor ki
Rustur kesin![]()

Benim arkadaş bir arcane çıkmıştı bir de phase biriyle hızlanıp diğeriyle mana basıyom nolacak ki diyodu.
Biri de boots of elvesnkin almış, niye hızlanmıyom diyodu.
:siz doubleHardNoob oyunlarina mi giriyonuz napiyonuzweplada oyle sorunlar olmuyor sukur
![]()
ya steam dengelemeye çalışıyo ama bazen de sapıtıyo 
O nası bişeydir ya double hard noobya steam dengelemeye çalışıyo ama bazen de sapıtıyo
![]()
adamlar ilk defa dotayi online mi oynuyor ney
bot of elvenskin aldim niye hizlanmiyo ha, o da guzel 
cok sacmaymis yaadamlar ilk defa dotayi online mi oynuyor ney
bot of elvenskin aldim niye hizlanmiyo ha, oda guzel
![]()
siz doubleHardNoob oyunlarina mi giriyonuz napiyonuzweplada oyle sorunlar olmuyor sukur
![]()
wepla her gece 2-3 gibi çökmesi , sürekli küfür yemek(hele laf yetiştirmek için ölen kamiller sonra sana yazarken öldüm diyip daha çok sövmesi
), keyif almak için girdiğin oyuna sinirle çıkabiliyosun ,saçma rat sistemi ve mh olayı
en azından dota 2 de böyle değil sürekli konuşan yok
dedikleirm +4k 5k oyunlar için geçerli