Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
Dota2 ye gelecek olan sıradaki hero ne olacak sizce?İnşallah TerrorBlade olur :D

lolaman

lolaman

Üye

He ya güzel olur, daha 10-15 arası hero eksik olması lazım
Dememişlermiydi ya tüm herolar gelince oyun betadan çıkacak diye fakat herolar gelmeden betadan çıktı ve oyuna çoluk çocuk doldu adam pa oynuyo mom kasıyor battle fury den önce adam feedledi hep 2-15 gitti ya resmen nooblar doldu oyuna :(

Puck

Puck

Üye
Dememişlermiydi ya tüm herolar gelince oyun betadan çıkacak diye fakat herolar gelmeden betadan çıktı ve oyuna çoluk çocuk doldu adam pa oynuyo mom kasıyor battle fury den önce adam feedledi hep 2-15 gitti ya resmen nooblar doldu oyuna :(

dünkü oyunumda adam traxa 6 tane pt kasmıştı intihar sebebi...

ilcarnefice

Üye
Zate öyleleri hep senin benim takımımda çıkar :)
Ama dün az oynanan (last will modunda) ilk defa nyx assassin oynadım ben hayatımda bi heroyu o kadar güzel oynadığımı hatırlamıyorum :)

Invoke

Invoke

Üye
dünkü oyunumda adam traxa 6 tane pt kasmıştı intihar sebebi...

Benim arkadaş bir arcane çıkmıştı bir de phase biriyle hızlanıp diğeriyle mana basıyom nolacak ki diyodu.
Biri de boots of elvesnkin almış, niye hızlanmıyom diyodu.

lolaman

lolaman

Üye
Zate öyleleri hep senin benim takımımda çıkar :)
Ama dün az oynanan (last will modunda) ilk defa nyx assassin oynadım ben hayatımda bi heroyu o kadar güzel oynadığımı hatırlamıyorum :)
Abi ben o moda girmiyorum sonra adamlar öyle kötü oynuyor ki :D Hadi biraz iyi olsan feedlemezsin ama kill de alamazsın olabilir ama adam hem kill alamıyor hem 15 kere ölüyor bu nedir ya :D

Invoke

Invoke

Üye

Rustur kesin :D

ilcarnefice

Üye

Benim arkadaş bir arcane çıkmıştı bir de phase biriyle hızlanıp diğeriyle mana basıyom nolacak ki diyodu.
Biri de boots of elvesnkin almış, niye hızlanmıyom diyodu.

2 tane daha al hızlanırsın deseydin :ehe:

• Beğen
Tepkiler: Invoke
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
siz doubleHardNoob oyunlarina mi giriyonuz napiyonuz :D weplada oyle sorunlar olmuyor sukur :)

ilcarnefice

Üye
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
O nası bişeydir ya double hard noob :) ya steam dengelemeye çalışıyo ama bazen de sapıtıyo :)

cok sacmaymis ya :) adamlar ilk defa dotayi online mi oynuyor ney :) bot of elvenskin aldim niye hizlanmiyo ha, o da guzel :)

ilcarnefice

Üye
HeavyXS

HeavyXS

Üye
Arkadaş ben dota2 çözdüm biraz. Ama 1-2 item alıp tıkanıyorum, geçen undying geldi direk tıkandım hiç item alamadım. Ne alacağımı bilemeyince. Şöyle kendime güzel buildler bulup-yapıp onlardan ilerlemem lazım. Yok ki menü seçelim, ayırsın böyle can çalma, saldırı hızı falan diye rahat bulalım. Ezberlemek gerek. Bir de last hit ve deny özürlüsüyüm. Build olayını da çözeriz, siteleri var. Last hit alışmaya başladım. Deny zor olacak...

SheFy

SheFy

Üye
Ya indiremedim. İnglizce birşeyler diyor. İndirmeyi e mail yoluyla bilgilendireceğiz vs bişeyler diyor :(

Puck

Puck

Üye
siz doubleHardNoob oyunlarina mi giriyonuz napiyonuz :D weplada oyle sorunlar olmuyor sukur :)

valla bende weplada oynuyordum şu 2-3 gün öncesine kadar ama dota2 ye geçtim niye geçtim bilmiyorum arkadaşlar çağırırsa atarım oyun tabi :D wepla her gece 2-3 gibi çökmesi , sürekli küfür yemek(hele laf yetiştirmek için ölen kamiller sonra sana yazarken öldüm diyip daha çok sövmesi :D ), keyif almak için girdiğin oyuna sinirle çıkabiliyosun ,saçma rat sistemi ve mh olayı :D en azından dota 2 de böyle değil sürekli konuşan yok :D dedikleirm +4k 5k oyunlar için geçerli

SheFy

SheFy

Üye
Team wiever üzerinden yardımcı olur musunuz bana rica etsem

Üst Alt