Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye

dota 1 deyim.6.78 haritasi ile huskarin pasifi damage yerine mr veriyor artik

- - - Eklendi - - -

ben huskarda 1 3 gitme taraftariyim :) oyun basinda adamlari kastirmamak icin 2 ye 2 defa verilebilir

Damage yerine magic, res kötü olmuş, huskarın huskarlığı kalmamış o zaman.
Ayrıca 3-2nettir bence. 1 bir kere veririm. Urnda çıkmıyorum tolga :pro:

- - - Eklendi - - -

Noob Game :ehe

ilcarnefice

Üye

- - - Eklendi - - -

Çıkmazsan çıkma lan alla alla :P :)
Şaka bi yana huskar acayip bi hero zaten dimi mert :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

iste huskarin dengesizligini goturmek icin boyle bir sey yapmislar ama attack speed yine cosmus vaziyette.arkadaslar windrunner ile huskar denemislerdi,huskar cani az iken windrunnerin powershot undan neredeyse etkilenmiyordu bile :) yani yine dengesiz bence buyuculere karsi :) mask of death ile yine cosuyor :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

iste huskarin dengesizligini goturmek icin boyle bir sey yapmislar ama attack speed yine cosmus vaziyette.arkadaslar windrunner ile huskar denemislerdi,huskar cani az iken windrunnerin powershot undan neredeyse etkilenmiyordu bile :) yani yine dengesiz bence buyuculere karsi :) mask of death ile yine cosuyor :)

- - - Eklendi - - -

Çıkmazsan çıkma lan alla alla :P :)
Şaka bi yana huskar acayip bi hero zaten dimi mert :)

ben urnu genelde biraz support veya tam supportlara mana gereksinimi olan adamlara kasiyorum.mesela bence bristlebackin baş itemi bence :)

ilcarnefice

Üye
Abi adamda %98 magic resistance var ya böyle bişey olabilirmi düşünsene skywrath 16 lvl ulti atcak 1200 dmg in sadece %2 si etki etcek yani 24 dmg vurmuş olcak 16 lv da :)
Ben sky oynayıp huskar a öyle bişey yapcam huskar ölmezse atarım kendimi aşşağı :)

O windrunner ın powershot ına gelirsek tam bilmiyom ama galiba 300 vuruyodu powershot gene yüzde 2 sini al huskardan sadece 6 dmg gidecek :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Abi adamda %98 magic resistance var ya böyle bişey olabilirmi düşünsene skywrath 16 lvl ulti atcak 1200 dmg in sadece %2 si etki etcek yani 24 dmg vurmuş olcak 16 lv da :)
Ben sky oynayıp huskar a öyle bişey yapcam huskar ölmezse atarım kendimi aşşağı :)

huskar bi de pipo kassin da goreyim seni :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

%98oldugu belli mi? sanirim cani azaldikca magic res i artiyor

ilcarnefice

Üye

huskar bi de pipo kassin da goreyim seni :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

%98oldugu belli mi? sanirim cani azaldikca magic res i artiyor

Yani dota 2 de berserk sondayken canın çok azsa öyle yani normalde canı fullken her hero gibi yüzde 25

Abi pipe kassan huskara ha rosh un immortal ha pipe farkeden bişey olmaz :)
Eğer karşı takımda stun hero yoksa doğal bkb işte :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Yani dota 2 de berserk sondayken canın çok azsa öyle yani normalde canı fullken her hero gibi yüzde 25

Abi pipe kassan huskara ha rosh un immortal ha pipe farkeden bişey olmaz :)
Eğer karşı takımda stun hero yoksa doğal bkb işte :)

yok canin %98 olacak kadar da dengesiz yapmamislardir bence :) o zaman hic yatmaz :)

ilcarnefice

Üye

yok canin %98 olacak kadar da dengesiz yapmamislardir bence :) o zaman hic yatmaz :)

Olurmu isterse hemen ölür misal witch doctorun ultisi olan death ward ın atağı fizikseldir büyüsel değildir witch doctor en fazla 3 saniye ward ı tutsa çok rahat ölür
Artık karşıda huskar varken skilleri fiziksel damage veren hero almak lazım witch doctor gibi

- - - Eklendi - - -

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
aynen oyle,dota takim oyunu oldugu icin bi tane stunci hero da yetebilir huskara karsi.obsid destroyer da cok pis keser ha :aha: orchid kasmissa bi de tamamdir :oke: pure damagee :)

- - - Eklendi - - -

aynen oyle,dota takim oyunu oldugu icin bi tane stunci hero da yetebilir huskara karsi.obsid destroyer da cok pis keser ha :aha: orchid kasmissa bi de tamamdir :oke: pure damagee :)

- - - Eklendi - - -

bi sey sorcam huskardaki ve diger herolardaki degisiklikler dota2de uygulandi mi?

ilcarnefice

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bi sey sorcam huskardaki ve diger herolardaki degisiklikler dota2de uygulandi mi?

Güncelleme hep geliyo da skillerde çok bi değişiklik olmuyo necrolyte güncellenmiş işte aganim yaptıktan sonra ulti ile adam alırsan parayla doğamıyo falan bunun gibi birkaç tane daha var silencer a bildiğim kadarıyla önceden aganim yapılmıyodu şimdi aganim de kasılıyo

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme hep geliyo da skillerde çok bi değişiklik olmuyo necrolyte güncellenmiş işte aganim yaptıktan sonra ulti ile adam alırsan parayla doğamıyo falan bunun gibi birkaç tane daha var silencer a bildiğim kadarıyla önceden aganim yapılmıyodu şimdi aganim de kasılıyo

hmm o zaman uygulanmis,6.78deki changeloglardan birini soyledin necrolyte ile :)

- - - Eklendi - - -

frk uzn

frk uzn

Üye
Dota 2 oynuyorum steam id:zenci1905 ekleyin

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi yeni kalktım telefondan gördüm pc ye geçince bakıyım :)

Demekki hala dota 2 de dota 1 ile senkronize ilerliyo..

aynen oyle,zaten ikisi de icefrogun degil mi?ben de dota2ye baslayabilirim yakinda ama cok oynayamam sanirim vaktim pek yok.dota2 de surume gecmis galiba dogru mu?

ilcarnefice

Üye

aynen oyle,zaten ikisi de icefrogun degil mi?ben de dota2ye baslayabilirim yakinda ama cok oynayamam sanirim vaktim pek yok.dota2 de surume gecmis galiba dogru mu?

Steam ve icefrog ile beraber çalışıyolar
The beta is over diyo ama hala birkaç hero yok
Zenci1905 ekledim seni

frk uzn

frk uzn

Üye
Tm şuan evde dğlm gdnce kabl edicm

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
HeavyXS

HeavyXS

Üye
Bir ara nightstalker ve riki deneyim . Bu arada biraz öğrendim sayılır, random pick atmaya karar verdim istediğim heroları denedikten sonra. Ekstra altın veriyormuş. Miktarı ne kadar ? ( azdır ama olsun, maksat yeni champ denemek ).

ilcarnefice

Üye
Bir ara nightstalker ve riki deneyim . Bu arada biraz öğrendim sayılır, random pick atmaya karar verdim istediğim heroları denedikten sonra. Ekstra altın veriyormuş. Miktarı ne kadar ? ( azdır ama olsun, maksat yeni champ denemek ).

Riki oynayacaksan sana tavsiyem hemen pickleme mümkünse en son pickle ki karşıdan bounty ya da slardar almasınlar
Random da fazladan 250 altın verir

Üst Alt