Çünkü snip ile 3 kule yıkacaktım.2 tane yıkabildim Düşman kule 30 can kaldı. 3. skill nerdeyse niyeyse geri döndüm ( 3. skil range veriyor). Sonra senin düşmanın kulesi deny landı dedi yani duydum. Para geldi mi bilmiyorum çünkü benim adam da mide gitti korkudan ta kule altına kadar döndüm ben

+100 falan çıkmadı.
Bu arada sanırım agi-str-int 2şer özellik veriyor. Agi hatırlayamadım da, str can yenilenmesi-can, int mana yenilenmesi-mana. Agi heroları agiden, int heroları intden, str heroları strden +1 damage alıyor. Yanlış mıyım ?
Ekleme:Gizli dükyanda bazı eşyalar yok mu? 6 item vardı üstümde 4 item birleşip 1 item olacak. 3 ü var, 4. yü aldım zulaya attı. Gizli dükkanda yok galiba o eşya. Ondan mı oldu? Oto birleşiyordu yoksa. Bu arada huskar sevdim, adam bana saldırıyor ölmeye yaklastıkca adama saniyede 2şer 3er atmaya başlıyorum mızrakları git gide hızlanıyor

Ayrıca hasar verip saniyede can sömüren item + 2. skilli kullanarak canımızı azaltabiliriz, böylece hızlı creep kesip pushlayabiliriz. Ben icat ettim

Sonra 1 ile can dolduruyorum sakim sakin

Yöntem güzel ama pudge gibi biri aniden saldırınca kötü oluyor. Can da yok. Tam batıyor

Ama ormandaki yaratıklarda, creeplerde falan iyi oluyor.