Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

HeavyXS

HeavyXS

Üye

loldeki tanklarla, dotadaki tanklar pek aynı değiller... Neyse altta saydıkların lol herosu herhalde, tanımıyorum :pro:

- - - Eklendi - - -

Başlangıç için yeter dedim, yoksa nasıl yetsin 1kill... Zamanla olur...
Esas olay son vuruşu yapabilmek, bunu becerdin mi akarsın :D

Sana basit bir iki hero daha söyleyim: Barath, Night Stalker, Bloodseeker... Deneyebilirsin... Youtube gameplay dolu, izleyebilirsin...

Dragon Knight bu da basittir, Skeleton King ya da ultisi ile en azından bir şansın daha olur :pro:

Juggernaut deneyseim geliyor, pro herosu mu ? Ayrıca son vuruş yapmak loldekinden zor. Onda bile beceremiyorum ben dogru dürüst. Onda sağ tuşu yaparsın vuruşu atar. Bunda sağ tuşu basıyorsun böyle süzüle süzüle gidiyor :D HoN başladım, 1/11/3 yaptım. En güzel grafik onda ama, en kazıgı da o be :D Şimdilik arada bir hon, arada bir dota2, genelde lol atacam. Bilgisayarı da azaltmaya başladım zaten yetsin bana :D

Invoke

Invoke

Üye
Juggernaut deneyseim geliyor, pro herosu mu ? Ayrıca son vuruş yapmak loldekinden zor. Onda bile beceremiyorum ben dogru dürüst. Onda sağ tuşu yaparsın vuruşu atar. Bunda sağ tuşu basıyorsun böyle süzüle süzüle gidiyor :D HoN başladım, 1/11/3 yaptım. En güzel grafik onda ama, en kazıgı da o be :D Şimdilik arada bir hon, arada bir dota2, genelde lol atacam. Bilgisayarı da azaltmaya başladım zaten yetsin bana :D

O nasıl azaltmak la öyle :D

Hon, dota1'in grafiği düzgün haliydi de dota2 hondan iyi bence.
Juggernaut, çok zor değil...

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Ekleyin eurobattle dan [DFS]Team

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Kuvvet, çeviklik, zeka, hasar . Bunları biri bana anlatabilir mi ? Ben bunları anlamadım, hangisi neye yarar . Büyücüye zeka alacaz falan ben böyle oynarsam 1 kill bile zor alırım :D :D

ilcarnefice

Üye
Kuvvet, çeviklik, zeka, hasar . Bunları biri bana anlatabilir mi ? Ben bunları anlamadım, hangisi neye yarar . Büyücüye zeka alacaz falan ben böyle oynarsam 1 kill bile zor alırım :D :D

Senin nickin ne hocam steam de

Invoke

Invoke

Üye
eurobattle ? Tam bir mh yuvası :D

Aynen.

- - - Eklendi - - -

Ekledim seni erken... diye bi kullanıcı adım var

ahauaha

- - - Eklendi - - -

zeka alacaz ney la, zaten önerilen itemler var :pro: Ordan esinlen... Rakiplerinin hareketlerini de izle... Sizin takımında tabi... Bir şeyler kaparsın =)

- - - Eklendi - - -

weplayı duymuşsundur bir yerlerden . iyi bir sistemi var mh açan kısa bir süre sonra banlanıyor

Aynen,2.

ilcarnefice

Üye
Aman diyim mert benim nickin devamını getirme direk ban yersin :)

lolaman

lolaman

Üye
oha dotacı gardaşlarım benim cennete düştüm ben galiba steamden ekleyin atarız yine steam id: Comandate

Invoke

Invoke

Üye
oha dotacı gardaşlarım benim cennete düştüm ben galiba steamden ekleyin atarız yine steam id: Comandate

O.o dur o zaman 2 yılını kutlayam :pro:

- - - Eklendi - - -

ahhauaha, bu daha iyi, Tolga. :sirit:

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Yok örnegin honda ( dota çakması oldugundan diyorum ) zeka + saldırı hızı itemi falan var. Şimdi ben büyücü bir heroya, zeka itemi alırsam düz vuruş artar mı ? Sadece skiller mi artar ? Tam olarak etkileri ne ?

Üst Alt