Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
O.o
silencer zor hero yav :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
benim pc masaüstü ben de evde değilim ablamın pcden girmeye çalışıyoruö getirdiği zaman kabul ederim :D

Invoke

Invoke

Üye
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
lunayı çok sevdim :D ama ultisini anlamadım :zzz:

karşı takımda bi hero vardı skeleton king mi ne ne biçim bişey o ya :off: ölmek bilmedi yemin ediyorum

ilcarnefice

Üye

karşı takımda bi hero vardı skeleton king mi ne ne biçim bişey o ya :off: ölmek bilmedi yemin ediyorum

Luna zayıf herodur ilk başlarda biraz canı fazla herolar alman daha iyi olur axe falan al ilk başlarda..
Aslında bana göre en kolay hero treant protectordur çünkü bütün skilleri dotanın temel stratejisine dayanır..

Invoke

Invoke

Üye

Luna yeni başlayanlar için zordur, ultiyi adamları yalnız yakaladığında atmaya çalış yani 2-3kişinin arasında da atabilirsin de creep olmasın demek istiyorum. Lucent Beam düşürür adamların kafasına sağlam damage vurur. Ortamda kim varsa düşer, creep varsa creebe de düşeceğinden adamlara düşmez ya da az düşer etkisi olmaz. Güzel atmak lazım. Vurduğu damagede ilk skiliin levelına göre artar =)

- - - Eklendi - - -

Luna zayıf herodur ilk başlarda biraz canı fazla herolar alman daha iyi olur axe falan al ilk başlarda..
Aslında bana göre en kolay hero treant protectordur çünkü bütün skilleri dotanın temel stratejisine dayanır..

treant en kolay değil bence yeni başlayan zorlanabilir belki. O heroyu da çok severdim önceden kuş dikerdik kuş stun atardı :D Ayrıca ward görevi görürdü. Ultisi de daha sağlamdı. Fena nerflediler onu içime oturmuştu :D

- - - Eklendi - - -

Traxex deneyebilirsin istersen, damagei sağlamdır range olması da iyi, axeı da hep yeni başlayanlara tavsiye edenler ama ben ömrümde 1-2kez oynadım ağır hero sevmiyorum :D Lunaya da Traxexe de shadow blade kasmanı tavsiye ederim. Hatta şarttır :D

- - - Eklendi - - -

Sen ne diyon skeleton king bir de aegis alıyor 3kez öldürüyon anca :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
windrunner da güzelmiş :P:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Beyler dota eglenceli mi videolarda gordugum kadariyla pek hosuma gitmedi ona gore baslayacam

Invoke

Invoke

Üye
Beyler dota eglenceli mi videolarda gordugum kadariyla pek hosuma gitmedi ona gore baslayacam

Acaip eğlenceli aslında. Taktik, strateji ve takım oyunu . Takım çok önmli. Gerçekten takım için oynarsan kazanırsın. Bn bireysel oynardım arkadaslar küfrederdi .d

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Strateji oyunlarını çok severim stratejimde haliyle iyi :)

Invoke

Invoke

Üye
Strateji oyunlarını çok severim stratejimde haliyle iyi :)

E güzel, steam yükleyeceksin önce sonra sana key lazım, göderebilirim bn yakın zamanda. Ben pcyi bozdum da :D
Yüklemek istersen msj at :)

ilcarnefice

Üye
Aynen beğenirsen bende yardımcı olurum sana..

Üst Alt