Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Youtbe gir lucky strike dota cinema yaz ilk çıkan :D

Invoke

Invoke

Üye
İzledin mi :D
Adam nasıl rampage tam anlamıyor lucky ama :D

Neyse demin rampage aldım. :tebessüm:

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Arkadaşlar şu dota nedir. Nasıl üyelik alıp indiriyoruz . Biraz teferruatlı herhalde. Oynayanlar bi yardımcı olursa merak ediyorum oyunu.

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar şu dota nedir. Nasıl üyelik alıp indiriyoruz . Biraz teferruatlı herhalde. Oynayanlar bi yardımcı olursa merak ediyorum oyunu.

Steam indiriyorsunuz, daha sonra size bir dota key lazım, keyinizi edindikten sonra, dotayı indiriyor... Oynuyorsunuz, oyun teferruatlı evet, bir iki videosuna bakın isterseniz, 5v5 karşılıklı kapışıyor iki takım, yüzküsür kahraman var oyun başı her kişi bir kahraman seçiyor, kahramana göre item alıyorsunuz, vs. Karşı tarafın kulelerini yıka yıka ilerliyorsunuz, base'i yıkan kazanıyor. Anlatarak bu kadar olur... :D

Buraxlive

Buraxlive

Üye

Steam indiriyorsunuz, daha sonra size bir dota key lazım, keyinizi edindikten sonra, dotayı indiriyor... Oynuyorsunuz, oyun teferruatlı evet, bir iki videosuna bakın isterseniz, 5v5 karşılıklı kapışıyor iki takım, yüzküsür kahraman var oyun başı her kişi bir kahraman seçiyor, kahramana göre item alıyorsunuz, vs. Karşı tarafın kulelerini yıka yıka ilerliyorsunuz, base'i yıkan kazanıyor. Anlatarak bu kadar olur... :D

2 tane can alıcı soru geliyor :D

Steami nerden indiriyoruz , Dota nereden alcaz ?

ilcarnefice

Üye

2 tane can alıcı soru geliyor :D

Steami nerden indiriyoruz , Dota nereden alcaz ?

Steam programını steam in sitesinden dotayı da steam programından indiriyosun dota inerken bana veya qarapapaq a söyle sana key gönderirim oynamaya başlarsın..

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Teşekkür ettim. İndirdiğim zaman isterim :)

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Sizde ne çok key varmış :D Acep 1-2 tane ekstra alıp satmayı mı denesek :ehe

Evet öneri üzerine drow ranger deniyeceğim . 3. oyunum olacak galiba(eskileri de botlarla) . Botla mı oynayım direk dalayım mı online ? Önerisi olan ?

Invoke

Invoke

Üye
Anlattım pmde direk gir, benim ark satıyor ona da verdim 10-15tane key satsın diye :ehe

HeavyXS

HeavyXS

Üye
1/4/5 bitti maç :D Yendik, bu silence alan etkiliymiş hepsi yan yanayken bir basıyorum team fightda yamuluyorlar :D:D 1/4/5in acısını atmak için de LoL attık, 20/6/32, ne güzel tankım :D Dota2den sonra LoL'a geçtim LoL grafikler kötü diyordum. Şimdi Dota2 döndüm bir sorun var herhalde grafikler çok bozuk duruyor, monitör ayarı + oyun ayarı da yaptım. Hadi hayırlısı. Bir de lolden sonra çok yavaş geldi dota2 :ehe Oyun bitimi item falan verdi 5 tane. Ne işe yarar bilmiyorum da, üstlerine tıklamadım inşallah bir şey olmaz.

Invoke

Invoke

Üye
Ne itemi bakarız sonra :ehe
Sandıksa bir halta yaramaz, giymelik bir şeyse adamların üstüne giydiyorsun, ve 5i de sana gelmemiştir, Sana düşen itemin üstünde adın yazıyor kocaman...
Neyse ezile ezile öğreneceksin dediğim taktiklerle oyna işte, lol neymiş la bir tankın kaç k canı var. Öyle oyun mu olur :ehe
1 kill yeter sana şimdilik, devam et :ehe

Bu arada geçen drowla az kalsın rampage alıyordum 30küsür killim vardı herhalde, riki atlayıp ks attı. Ultra aldım :pro:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Ne itemi bakarız sonra :ehe
Sandıksa bir halta yaramaz, giymelik bir şeyse adamların üstüne giydiyorsun, ve 5i de sana gelmemiştir, Sana düşen itemin üstünde adın yazıyor kocaman...
Neyse ezile ezile öğreneceksin dediğim taktiklerle oyna işte, lol neymiş la bir tankın kaç k canı var. Öyle oyun mu olur :ehe
1 kill yeter sana şimdilik, devam et :ehe

Bu arada geçen drowla az kalsın rampage alıyordum 30küsür killim vardı herhalde, riki atlayıp ks attı. Ultra aldım :pro:

bence lolde tanklar dotadakinden daha çabuk ölüyor :D

- - - Eklendi - - -

rubick op! ultisi op! Qsu op! Wsu op! Eyi anlamadım hala

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Bu dotada kuleleri o kadar tınlamıyoruz oyunun sonlarında. 15 level oldu herkes. Creep diyorsunuz sanırım minion, onlar yok takan yok adam kovalıyoruz :D Ayrıca lolde tank kasmayı bildigimden, 3 tane adam canım yarı diye daldı, 3ünü de kesip attım ultiyle :D ( Günateşi pelerini-yakındaki rakibe hasar veren item, çivili zırh-fiziksel vuranlara hasar veren item, renekton ultisi-yakındaki rakibe hasar veren skill ) zaten biri dalıp öldü diğerlerine düz vurdum + skill attım. Daha dogrusu tank, biraz da saldırı kastım ama çok az. Tabi karşıya bol bol menzilli, benim takımıma da 4 tane menzilli veren akıllı oyun bana yakın mesafe verdi :D Ama karşıda hiç ability karakter yoktu herkes ad, işime geldi. Dota güzel de, son vuruşu beceremiyorum, skillerin range ini anlayamıyorum. Ve alışmışım harita çok karanlık geliyor. Ayrıca itemler bana gelmemiş olabilir, baktım hiç item yok giyilebilecek çantamda falan.

Ekleme : 1 kill yeter demişsiniz, o da adamın canı yarıydı q attım yavaşalttım öyle yakaladık bu kadar :D Ama ben olmasam yakalayamazdı o herif, şişman bir karakteri var acaip kasmış. 2 elinde silah var. Adlarına baktım da hatırlamıyorum hiç alışamadım . Gene de, o kill benim hakkım :pro:

Bu arada niyeyse başta skilleri 1 2 3 4, nesneleri zxc falan koymusum. Düzeltmeye niyetim yok. Belki skiller q w e r, nesneler 1 2 3 4 5 6 olsa değiştiririm. LoL benzesin bir nebze :)

Invoke

Invoke

Üye

bence lolde tanklar dotadakinden daha çabuk ölüyor :D

- - - Eklendi - - -

rubick op! ultisi op! Qsu op! Wsu op! Eyi anlamadım hala

loldeki tanklarla, dotadaki tanklar pek aynı değiller... Neyse altta saydıkların lol herosu herhalde, tanımıyorum :pro:

- - - Eklendi - - -

Bu dotada kuleleri o kadar tınlamıyoruz oyunun sonlarında. 15 level oldu herkes. Creep diyorsunuz sanırım minion, onlar yok takan yok adam kovalıyoruz :D Ayrıca lolde tank kasmayı bildigimden, 3 tane adam canım yarı diye daldı, 3ünü de kesip attım ultiyle :D ( Günateşi pelerini-yakındaki rakibe hasar veren item, çivili zırh-fiziksel vuranlara hasar veren item, renekton ultisi-yakındaki rakibe hasar veren skill ) zaten biri dalıp öldü diğerlerine düz vurdum + skill attım. Daha dogrusu tank, biraz da saldırı kastım ama çok az. Tabi karşıya bol bol menzilli, benim takımıma da 4 tane menzilli veren akıllı oyun bana yakın mesafe verdi :D Ama karşıda hiç ability karakter yoktu herkes ad, işime geldi. Dota güzel de, son vuruşu beceremiyorum, skillerin range ini anlayamıyorum. Ve alışmışım harita çok karanlık geliyor. Ayrıca itemler bana gelmemiş olabilir, baktım hiç item yok giyilebilecek çantamda falan.

Ekleme : 1 kill yeter demişsiniz, o da adamın canı yarıydı q attım yavaşalttım öyle yakaladık bu kadar :D Ama ben olmasam yakalayamazdı o herif, şişman bir karakteri var acaip kasmış. 2 elinde silah var. Adlarına baktım da hatırlamıyorum hiç alışamadım . Gene de, o kill benim hakkım :pro:

Bu arada niyeyse başta skilleri 1 2 3 4, nesneleri zxc falan koymusum. Düzeltmeye niyetim yok. Belki skiller q w e r, nesneler 1 2 3 4 5 6 olsa değiştiririm. LoL benzesin bir nebze :)

Başlangıç için yeter dedim, yoksa nasıl yetsin 1kill... Zamanla olur...
Esas olay son vuruşu yapabilmek, bunu becerdin mi akarsın :D

Sana basit bir iki hero daha söyleyim: Barath, Night Stalker, Bloodseeker... Deneyebilirsin... Youtube gameplay dolu, izleyebilirsin...

Dragon Knight bu da basittir, Skeleton King ya da ultisi ile en azından bir şansın daha olur :pro:

Üst Alt