dolu gozuken telefon hafizasi

Sponsorlu Bağlantılar

dmrc1143

Üye
    Konu Sahibi
dolu gozuken telefon hafizasi
merhaba arkadaslar bende 5800xm var ve telefonun hafizasi (harici kart degil) dolu gibi gozukuyor. gozukuyor diyorum cnku pc'ye baglayip 'data' klasorune sag tikladigimda 2,5mb dolu diyor geriye kalan 84mb'i ne dolduruyor nerde doldu nasil doldu hic bilmiyorum. telefonun icinde sadece data klasoru var oda 2mb gerisi ne ara bu hale geldi? ne yapmam gerekir? yardimci olursaniz sevinirim..

ahmetc503

teli bilgisayara bağla tel hafızasını aç özelliklerden bak gne dolu gözüküyosa (aynısı banada oldu) telden hafıza kartına şifre koy (önemli değil 123 koyabilirsin format tan sonra isticek) sonra *#7370# yap tel hafızasına format atar dikkat et tüm mesajlar ve rehber gider istersen işini garantiye al hafıza kartının yedeğini çek sonra tel açılıp kapancak bölge şehir falan gircen sonra tel açılınca bi süre elleme yükleme başlıcak o da hafıza kartındaki oyun uygulama vs. lerin yüklemesi iptal etme sonra hafıza kartına koyduğun şifre yi istersen kaldır (haaa bide güvenlik kodu sıfırlanabilir yani ilk aldığın gibi 12345 ama odan tam emin değilim) bende by gablin den öğrenmiştim (h)

ihsN92

Üye
formatla telefonu

ahmetc503

dediğimi uyguladınmı

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
arkadaşım sorun bende de vardı hard formattan sonra hepsi temizlendi telefon çok rahatladı..

dmrc1143

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar siteye uzun bi sure erisemedim oyuzden adaha yeni gordum yazdiklarinizi.
@ahmetc503,
pcye taktigimda gorduklerimi yazdim zaten.. cok tesekkur ederim deniyecegim dedigini
ama telefona daha yeni hard format atmistim dolmasi imkansiz gibi biseydi aslinda .s cok fazla rehberim ve mesajimda yok. zaten msjlar hafiza kartinda. videolar resimler falanda hafiza kartinda. O zaman yedekleyip dediginizi yapayim ama telefonun ajandasinda kayitli tarihleri nasil ve nereye yedekleyebilirim. onuda yedekler mi hafiza kartina?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Dosya yöneticisine gir yedekle var orda var ajanda kayıtları diye

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
Eğer siz telefonun hafızasını doldurmadıysanız, muhtemelen bir virüs :ehe bunu yapmış olabilir.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
telefonu formatla sistem klasörlerin dolmuş.data klasörü hiçbişey ifade etmez.

ahmetc503

youtube de video izledikce veya internette dolaştıkca doluyo önbelleğe alıyo yani elinde sonunda dolar ben o anlattığımı 2-3 haftada bir yapıyom uygulamalar falan silinmiyo ama 45 mb boş yer açılıyo

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Aio Patch Yüklersen Tarayıcının Önbelleğini Hafıza Kartına Taşıyabilirsin ( Sertifikan Varsa )

dmrc1143

Üye
    Konu Sahibi
size tesekkur etcek vakit bulamadim kusura bakmayin. cok sagolun ise yaradi.

Üst Alt