Püf Noktası Developer Hesabınız Yok Ve Gdr3'i Test Mi Etmek Istiyorsunuz?

Peocawe

Üye
güzel hayırlı olsun kurtuldun bazı sorunlardan

evet en büyük 2 sorun ekran döndürme kilidi ve home tuşu ile uygulamadan çıktıktan sonra multitask stili kapatmaydı. onlarda halloldu. zaten 1-2 haftaya 820 alırım bunu verip. 1gb ram şart.

PureFood

Üye
evet en büyük 2 sorun ekran döndürme kilidi ve home tuşu ile uygulamadan çıktıktan sonra multitask stili kapatmaydı. onlarda halloldu. zaten 1-2 haftaya 820 alırım bunu verip. 1gb ram şart.
Hiç bulaşma. 920'ye yönel mutlaka 8 gb hafıza yetmeyecek. 32 ile çok rahatlarsın

Tepkiler: Rainesto ve Peocawe
ben 4 aylık sıyah 920yi garantili tabi 700 e aldım sahibinden siz kaç civarı alıosunuz acaba ? : )

Beyler windowsphonehub.in sitesine ve games-wpa.com giremiyorum giren var mı? Sağlam nova3 linki verecek var mı?

Rainesto

Üye
çok isterim 920 almayı ama bütçe meselesi hocam ya. bunun üzerine 200-300 arası bi miktar verip alcağım.
bence hiç bulaşma biraz daha bekle modern combat 4 yüklüyorum 10-20 tane küçük uygulama var asphalt 8 kuramıyorum yanına

flamed45

Üye
beyler bende yükle kutucuğu yok bunu diyor You can't get apps in this region. You can check the Windows Phone Store in your home region to see if the app is available there.

byibo

Üye
beyler bende yükle kutucuğu yok bunu diyor You can't get apps in this region. You can check the Windows Phone Store in your home region to see if the app is available there.
telefonda bölge ayarını değiştirmen gerektiğini söylüyor bölge ayarlarınızı kontrol ediniz

hocam sitede start building yazmıyor ?? hocam sitede start building yazmıyor ??

emz

Üye
hocam sitede start building yazmıyor ??
hocam sitede start building yazmıyor ??

Site değişti. En aşağıda başka büyük bir buton var. Gene start gibi bir şey. Ona tıklanacak. Aynı buton şeklinde.

Telgrafla gönderildi.

Denilenleri harfiyen yaptim fakat cihaziniz güncel diyor cihaz 1520 yardimmillette pireler uçuşuyor (= sabah deneriz artık

dayanamadım yüklemeye karar verdim aklımda bi soru var bu önizleme sürümü final sürümü geldiğinde güncellemesi nasıl olcak bi sorun olmaz değil mi ?

n20x

Üye
güncelleme notlarını kapattım yanlışlıkla okumadan.
nereden bakabilirim?
bu arada; geri bildirimi nasıl yapabilirim

Kim hortlattı bu konuyu yapmayın böyle şeyler

Tepkiler: emz