Öneri CyanogenMod 4.4.2 Guncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
CyanogenMod 4.4.2 Guncelleme
Arkadaslar ben yaklasık 2 ay once falan KitKat 4.4.2 (CyanogenMod 11.0) ROM 'unu attım s3Mini telefonuma. Yalnız son zamanlarda telefonun sarjının bırden bıttıgını gosterıyo ve kapanıyo telefon. Sorum ise şu ben bu Rom' un en son cıkan surumunu ındırsem, ve bunu eski surum bozulmadan telefonda ki uygulamalar,rehber vsvs gıtmeden guncelleyebılır mıyım ? Boyle bırsey mumkunmu acaba ? Simdiden cok tesekkurler

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Romu indirip kendin kurarsan gider fakat ayarlardan cyanogenMod güncellemeye gel seçeneklerden yeni sürüm (günlük dahil) seçeneğini işaretle tarat çıkarsa indir kur rehber filan hiçbir uygulama gitmez fakat kendin kurarsan hepsi gider

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Romu indirip kendin kurarsan gider fakat ayarlardan cyanogenMod güncellemeye gel seçeneklerden yeni sürüm (günlük dahil) seçeneğini işaretle tarat çıkarsa indir kur rehber filan hiçbir uygulama gitmez fakat kendin kurarsan hepsi gider
usta yok cıkmıyo guncelleme fakat maclaw sitede bircok hatanın gıderıldıgı guncelleme paketı var :/

OTA UPTADER İS GORUR MU ?

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye

Maalesef CyanogenMod romlarında güncellemeler buraya gelmiyo yapımcının konuyu açtığı yerde paylaştığı en son sürümü indirip yüklemelisin.
Uygulamaların gitmeden yükleyemezsin fakat yedeklerini alıp romu kurduktan sonra uygulamaları geri yükleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: firat1231
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef CyanogenMod romlarında güncellemeler buraya gelmiyo yapımcının konuyu açtığı yerde paylaştığı en son sürümü indirip yüklemelisin.
Uygulamaların gitmeden yükleyemezsin fakat yedeklerini alıp romu kurduktan sonra uygulamaları geri yükleyebilirsin
off be abi napacam ben ilk baslarda hıcbır sorunu yoktu bu romun :/

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Kendi telefonumda rahatlıkla oluyordu :hmmm

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Titanium Backup ile uygulamaların yedeklerini alıp öyle rom at istersen verilerini kaybetmezsin uygulamalarının

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
edit: kafayı yıyorum bu rom yuzunden gahahahghagaaaagg :/

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
orjinale dön :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
guncel romu kur wipe yaomadan. sonra wipe cache ve wipe dalvic cache yap yeter. ama sarj sorunu devam ederse wipe data sart. onerim senkronizasyonu acarsan rehber ve marketten yukledigin uygulamalar yedekleniyor rom kurunca otomatik olarak uygulamalar yukleniyor ve nunaralar rehbere ekleniyor kurulumin ardindan

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Takipçi Satın Al

Üst Alt