[ROM] [4.4.2] [Stock] [Sammy] [N7100 Port] ArchiPort (Temporary name) | Experimental | Buggy | WIP

Sponsorlu Bağlantılar

ciovanli

Üye
Evet Arkadaşlar Rom 2 günüm Ve Maalesef :( orj rom geri dönecem niye derseniz Rom şu anda çok sayıda sıkıntılar mevcut günlük kullanım için ideal deil Şarj açılıp kapandı şarj çıkarırken açılıp kapandı oyun sırasında açılıp kapandı Yani kapanıyor açılıyor durduk yerde durdurldu hatası almaya başladım uygulamalarda Kararlı sürüm çıktığı zaman bi denemek lazım :D
Orjinal roma nasıl geri dönebiliriz

ametbuba

ametbuba

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar CWM'den bir kernel flashlayınca mesela AGNI kernel..Bunu sonradan nasıl kaldırabiliriz telefondan?

ilkercemt

Üye
tekrar stock kernel kurmanız gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: ametbuba
mqeen

mqeen

Üye
Arkadaşlar CWM'den bir kernel flashlayınca mesela AGNI kernel..Bunu sonradan nasıl kaldırabiliriz telefondan?
Öncelikle eski kernel kalıntılarını temizlersen daha stabil olur.
ultimate kernel cleaning script ile kalıntıları sil ardından kernel kurulumu yap. ;)

ametbuba

ametbuba

Üye
    Konu Sahibi
Yeniden rom yükleme yapmadan demek istedim arkadaşlar.Biliyorum wipeları yapıpı romu yeniden kursamda eski kernelden iz kalmicağını.Demek istediğim uygulama kaldırır gibi hiç bir şeyi kaybetmeden sadece kernelden kurtulabilir miyim..Ama mümkün değil sanırım.

ilkercemt

Üye
stock kernel yüklemek için rom atmanıza gerek yok. mesela boeflla kernel in sitesinde bütün versiyonların stock kerneli var. istediğinizi mevcut romun üzerinde script yaptıktan sonra flashlayabilirsiniz ..

• Beğen
Tepkiler: ametbuba
reaurora

reaurora

Üye
firmalar yazılım geliştirmektense uygulama geliştiririz diyor. ben yüklediğim her romdan en az 50 gereksiz program ve 200 mb üstü system dosyası siliyorum. isteseler yapamayacakları şey mi var?

ortak42

ortak42

Üye
rom ne durumda?
arkadaşlar konu güncellenebilir mi? ne durumda şu anda?

Üst Alt