Dostum dün Hypermax V3 de ekledim.Bu romdan daha stabil geldi bana.Onu da deneyebilirsin.Bu konuda da en son sürümler updateler çıktığı gibi yenilenecektir.Evet Arkadaşlar Rom 2 günüm Ve Maaleseforj rom geri dönecem niye derseniz Rom şu anda çok sayıda sıkıntılar mevcut günlük kullanım için ideal deil Şarj açılıp kapandı şarj çıkarırken açılıp kapandı oyun sırasında açılıp kapandı Yani kapanıyor açılıyor durduk yerde durdurldu hatası almaya başladım uygulamalarda Kararlı sürüm çıktığı zaman bi denemek lazım
![]()
Dostum dün eklediğim Hypermax V3 de rom'u yükleyince açılışta Türkçe'yi seçiyorsun ya direk klavye falan türkçe geliyor.Dil kısmından da klavyeni Türkçe Qwerty seç ğ,ç,ü gibi bütün türkçe karakterler geliyor.hypermax iyi güzel ama toggle falan siyah iyi durmamis bana göre neden böyle bişey yapmış anlamadımama bence de stabil geldi ayrıca klavye de nedense türkçe seçilemiyor dillerde türkçe yok
![]()
blackcat67 - rom ne alemde acaba P6 ne zaman çıkacak bilgin var mı takip edemiyorum bu aralar xda yi ?
galiba çıkmayacak archi geliştirmiyor uzun zamandır

Komple bıraktı heralde kanalını paylaşmış tropico 5 oynuyorAdam bi gazla başladı sonradan söndü galiba![]()
bende kendimi watch dogs'a kaptırdım i9305 için kitkat gelirse üzerinde uğraşıcam