[ROM] [4.4.2] [Stock] [Sammy] [N7100 Port] ArchiPort (Temporary name) | Experimental | Buggy | WIP

Sponsorlu Bağlantılar

Kontrol

Kontrol

Üye
illa ki sıkıntıları olacak çünkü böyle bir port gerçekten kolay değil ;) her versiyonda eskisine göre daha stabil ve hatasız oluyor konuyu takip edin sürekli güncel kalacak

ametbuba

ametbuba

Üye
    Konu Sahibi
Evet Arkadaşlar Rom 2 günüm Ve Maalesef :( orj rom geri dönecem niye derseniz Rom şu anda çok sayıda sıkıntılar mevcut günlük kullanım için ideal deil Şarj açılıp kapandı şarj çıkarırken açılıp kapandı oyun sırasında açılıp kapandı Yani kapanıyor açılıyor durduk yerde durdurldu hatası almaya başladım uygulamalarda Kararlı sürüm çıktığı zaman bi denemek lazım :D
Dostum dün Hypermax V3 de ekledim.Bu romdan daha stabil geldi bana.Onu da deneyebilirsin.Bu konuda da en son sürümler updateler çıktığı gibi yenilenecektir.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
hypermax iyi güzel ama toggle falan siyah iyi durmamis bana göre neden böyle bişey yapmış anlamadım :D ama bence de stabil geldi ayrıca klavye de nedense türkçe seçilemiyor dillerde türkçe yok :)

blackcat67

blackcat67

Üye
Yeni kernel geldi deneyin

ametbuba

ametbuba

Üye
    Konu Sahibi
hypermax iyi güzel ama toggle falan siyah iyi durmamis bana göre neden böyle bişey yapmış anlamadım :D ama bence de stabil geldi ayrıca klavye de nedense türkçe seçilemiyor dillerde türkçe yok :)
Dostum dün eklediğim Hypermax V3 de rom'u yükleyince açılışta Türkçe'yi seçiyorsun ya direk klavye falan türkçe geliyor.Dil kısmından da klavyeni Türkçe Qwerty seç ğ,ç,ü gibi bütün türkçe karakterler geliyor.

• Beğen

ilkercemt

Üye
Hyper v3.1 de nerdeyse bütün s5 modlarını kaldırıp stock versiyona dönmüş kötü olmuş. Gerçi daha stabil olur belki ama s5 özellikleri arayanlar için kötü oldu

Kontrol

Kontrol

Üye
xda da themes bölümünde S5 uygulamaları var paket halinde archi romu için ama buna da olur bence çünkü ilk archi çıktı hemen ardından o paket çıktı ismi öyle kaldı deneyin bence oda olur 3.1 i denemedim daha ama bence S5 portlari rami yoruyor çocuk modu vs. gereksiz bence sırf ram şişiriyor

• Beğen
Tepkiler: ametbuba
blackcat67

blackcat67

Üye
Agni bir kernel daha yayınladı mutlaka deneyin

İlk önce archi preview 5 portlanan romu kuruyoruz kurdukdan sonra cihaz açılcak bir kere kamerayı çalıştırıyoruz ve sonra tekrar recovery'ye gelip verdiğim kerneli kuruyorsunuz üzerine wipe cache ondan sonra advanced yerinde bulunan wipe dalvik cache yapıyorsunuz bunu sadece bu Recovery ile yapabilirsiniz en sorunsuz şekilde bununla kuruluyor

Recovery'nin Linki

• Beğen
Kontrol

Kontrol

Üye
blackcat67 - rom ne alemde acaba P6 ne zaman çıkacak bilgin var mı takip edemiyorum bu aralar xda yi ?

mennes35

Üye
arkadaslar bunlarin yerine slimkat 4.4.2 kursaniz daha iyi degilmi. En azindan stabil olup sorunsuz calisincaya kadar. Nette arayin, kesinlikle memnun kalirsiniz.

bayramq

bayramq

Üye
bunu yukledim ama hic memnun olmadim.tekrar temasek 4.4.2 roma donecegim galiba

blackcat67

blackcat67

Üye
Adam bi gazla başladı sonradan söndü galiba :)
Komple bıraktı heralde kanalını paylaşmış tropico 5 oynuyor :D bende kendimi watch dogs'a kaptırdım i9305 için kitkat gelirse üzerinde uğraşıcam :)

Kontrol

Kontrol

Üye
Clash of clans oynuyorum bende bu aralar rom işi düzene girene kadar :D

• Beğen
bytllh

bytllh

Üye
Romun herşeyi güzelde bir de klavyeye türkçe karakter desteği koysalarmış çok güzel olacakmış. Klavyenin şeklini değiştirmeden turkçe karakterkeri eklemek mümkün mü acaba

ciwano0114

Üye
Galeri yine 4.3 te olduğu gibi geç cevap veriyor. . Üstelik 4.3 ten fazla bir farkı yok. Root attıktan sonra en iyi rom 4.2.2 dir. Sıfır sorun:)

blackcat67

blackcat67

Üye

iptal edildi diyorlar hala deneme yapılıyor dalgamı geçiyor samsung napıyor bizle listeye artık inanmamaya başladım

kartal2378

kartal2378

Üye
Ne denemesi yapiliyomus. Galiba verecekler kit kat i. Ben umutlanmaya basladim :)

Kontrol

Kontrol

Üye
Gökkuşağı yağmurdan sonra çıkar :D bu kadar yağmurlu bir güncelleme havası yaşadık bakalım gökkuşağı olur mu :D

• Beğen

Üst Alt