[ROM] [4.4.2] [Stock] [Sammy] [N7100 Port] ArchiPort (Temporary name) | Experimental | Buggy | WIP

Sponsorlu Bağlantılar

kartal2378

kartal2378

Üye
Deneme yapiliyosa umut vardir. Bu fotograf nerde paylasilmis arkadaslar. Sammobile dami yoksa baska bir yerde mi?

kartal2378

kartal2378

Üye

iptal edildi diyorlar hala deneme yapılıyor dalgamı geçiyor samsung napıyor bizle listeye artık inanmamaya başladım
Hem sen s3 u satmadinmi kardes daha. Bence satma. S3 den degistirecek kadar iyi bir model yok bence. Bu fotograf nerde paylasildi samsung sitesindemi

blackcat67

blackcat67

Üye
Deneme yapiliyosa umut vardir. Bu fotograf nerde paylasilmis arkadaslar. Sammobile dami yoksa baska bir yerde mi?
sammobile paylaştı birde sonraki haberde şu yazıyor çeviremedim bir türlü
Android 4.4.2 came a step closer to rolling out to a particular variant of the

ametbuba

ametbuba

Üye
    Konu Sahibi
Yazıda "Android 4.4.2, Galaxy SIII'ün özel bir varyantı olmaya bir adım daha yaklaştı." diyor. Sanırım 4.4.2 Galaxy SIII için en iyi ve stabil rom'du demek istemiş.

Son düzenleme:
blackcat67

blackcat67

Üye
Yazıda "Android 4.2.2, Galaxy SIII'ün özel bir varyantı olmaya bir adım daha yaklaştı." diyor. Sanırım 4.2.2 Galaxy SIII için en iyi ve stabil rom'du demek istemiş.
4.4.2 diyor :D ama ortada 4.4.2 yok bişe anladıysam yine arap olayım kelime oyunumu yapıyor sammobile :birak:

kartal2378

kartal2378

Üye
Yani ?

ilkercemt

Üye
Uzun süredir 4.4.2 için uğraşıldığı için çıkarsa en iyisi olabilir mi demek istediler acaba :)) (çok iyi niyetli oldu)

blackcat67

blackcat67

Üye
Allahım final haftası bi haber yaptılar gelde odaklan sınava :D

kartal2378

kartal2378

Üye
Tamam kesin geliyor :P

ametbuba

ametbuba

Üye
    Konu Sahibi
4.4.2 diyor :D ama ortada 4.4.2 yok bişe anladıysam yine arap olayım kelime oyunumu yapıyor sammobile :birak:
4.2.2 zaten geçen sene sunulmuştu SamMobile'da.Ve en stabil rom o olmuştu.Sanırım kendi kendilerini övüyorlar.Yoksa yeniden 4.2.2 yapacaklarını düşünmüyorum.

blackcat67

blackcat67

Üye
4.2.2 zaten geçen sene sunulmuştu SamMobile'da.Ve en stabil rom o olmuştu.Sanırım kendi kendilerini övüyorlar.Yoksa yeniden 4.2.2 yapacaklarını düşünmüyorum.

hayır yazıda 4.2.2 demiyorki 4.4.2 diyor

ametbuba

ametbuba

Üye
    Konu Sahibi
hayır yazıda 4.2.2 demiyorki 4.4.2 diyor
Ahh evet ya göz görmez akıl görür.Bu yazıyı çevirmeden önce bir yorum okudum.Arkadaş yazmış ki 4.2.2 en stabil rom şimdiye kadar ki.Kafam orada kalmış.Tamam anladım şimdi herşeyi :) Yazıda "Android 4.4.2, Galaxy SIII'ün özel bir varyantı olmaya bir adım daha yaklaştı." diyor. Sanırım 4.4.2 çalışmalarına ağırlık verdiler diyebiliriz artık.
Romun herşeyi güzelde bir de klavyeye türkçe karakter desteği koysalarmış çok güzel olacakmış. Klavyenin şeklini değiştirmeden turkçe karakterkeri eklemek mümkün mü acaba
Bunu deneyebilirsin istersen.

sir mordred

sir mordred

Üye

Yazıda "Android 4.4.2, Galaxy SIII'ün özel bir varyantı olmaya bir adım daha yaklaştı." diyor. Sanırım 4.4.2 Galaxy SIII için en iyi ve stabil rom'du demek istemiş.

hmm inşallah gelir arkadaşlar sizin adınıza sevindim fakat cümle tam olarak çevrildiğinde "4.4.2 s3'ün özel varyantlarına gelmeye bir adım daha yaklaştı" diyor özel varyant olarak s3'ün lte modellerini(sprint s3, tmobile s3 vb..) kastediyorlar olabilir

ama umudu kesmemek lazım inşallah sizin için çıkar

blackcat67

blackcat67

Üye
başlarım samsunga s5 ile öldürdü kendini lg g3 kesinlikle param olursa bunu alcam samsung s5 alanlar düşünsün şimdi :D

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bytllh

bytllh

Üye
ya ne kadar değişirse değişsin, yine aynı kalacak. Doğan görünümlü şahin yaparlar en iyi ihtimalle:D
3 günde denemediğim rom kalmadı, ama uzun süre aynı şekilde kullanınca diğer romlar hiç içime sinmedi. Baktım olmayacak Türkiye için gelen resmi 4.3 ü kurdum rootlayıp gereksiz programları sildim. Açılışta ram 450 de flan oluyor. Artık S3 ten de fazla birşey beklememek lazım sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve mesut0114
blackcat67

blackcat67

Üye
SAMSUNG UK Mesaj Atmıştım geri dönüş yaptılar gelmeyecek gibi birşey söylenmiyor

Hello Mr. Levist,

Thank you for your email. Your customer reference number is 2117134255.

In regards to the latest version of KitKat the version first releases by Samsung, it is then passed on to the network provider.

Once the network provider receives the update for the Android KitKat version you will then be able to upgrade to it

If you have any further queries regarding this matter, or any others relating to Samsung products please do not hesitate to contact us again.

Kind regards,

Nikki

Customer Service Representative.

Samsung Electronics UK

Tel - 0330 726 7864

---------- Original Message ----------

From: -----------
Sent: Sun 25. May 2014, 10:28:34
To: [email protected]
Subject: Galaxy S3 İ9300 4.4.3

Samsung Galaxy S3 Android 4.4.3 Kitkat update recaive please !!Galaxy ace style 512 mb ram and dual core cpu running smooth kitkat please update galaxy s3 kitkat version !İ9300 Kitkat Coming Please :(Galaxy Note 2 kitkat build port galaxy s3 i9300 very smooth ram usage low

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
haggar73

haggar73

Üye
Eline emeğine sağlık kardeşim. Rom harika. S3 için hemen hemen tüm romları denedim. hepsinde ağır hatalar var. ya telefon ağırladı yada saçma buğlar var. Bu rom harika. stabil sayılır. arkadaşlara öneririm. Tekrar emeğine sağlık

• Beğen
Tepkiler: ametbuba
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
ya ne kadar değişirse değişsin, yine aynı kalacak. Doğan görünümlü şahin yaparlar en iyi ihtimalle:D
3 günde denemediğim rom kalmadı, ama uzun süre aynı şekilde kullanınca diğer romlar hiç içime sinmedi. Baktım olmayacak Türkiye için gelen resmi 4.3 ü kurdum rootlayıp gereksiz programları sildim. Açılışta ram 450 de flan oluyor. Artık S3 ten de fazla birşey beklememek lazım sanırım :)
S3 en guzel hangi romda yada surumde guzel calisiyor bizim arkadasinkine yuklicez de

bytllh

bytllh

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Üst Alt