C7 İçin Belle Çalışması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
O zaman şöyle biri ihtimâlden söz edilebilir, sen belleyi ya kurar kullanırsın ya da zaten kurulmaz ve versiyon da yükselmemiş olur mevcut yazılıma devam edebilirsin.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
O zaman şöyle biri ihtimâlden söz edilebilir, sen belleyi ya kurar kullanırsın ya da zaten kurulmaz ve versiyon da yükselmemiş olur mevcut yazılıma devam edebilirsin.
ihtimaller ihtimaller. Valla bilemiyorum dostum. :) geri donulebilecek ise yarın ilk isim belleyi denemek olacaktr.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Dostum mesele zaten hep oydu. Kimse annayı daha çıkmadan 3 ay önce kullanamıyor olurdu bizimkilerden. Ben de o riski almış biri olarak konuşuyorum. Ama bahsettiğin şey farklı donanımlara sahip olduğu için, en kötü ihtimâlle olmayacak birşey gibi duruyor bana sorarsan.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
herneyse. Geri dönülüyorsa zarar çıkmaz. :) hayırlısı olsun. :))

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Ne stabilitesi umrumda ne de entegrasyonu. Bi şekilde eğer denersen de telefonu açarsan benim de işi gücü bırakıp yapacağım ilk şey senin yaptığın şey olacak.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Yarın denedikten hemen sonra sna p.m atarım dostum. :)

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim dostum. İstersen biraz daha araştıralım birlikte, şu yabancı forumlara falan bi göz atayım ben. Blogları okuyayım sonra haberleşelim garanti olsun en azından zarar görmeyeceğini bilelim.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Tamam olabilir. Ben bi kaç tane yabancı forum da baktım kurduğunu yazan var ama ne ortada bi ekran görüntüsü ne de fw'si. Dediğin gibi yarın pc'den giriş yaptığımda araştıralım garanti olsun. Bi yerde gpu ve cpu uyuşmamasndan ötürü kasılma sorunu olabilir diyordu fakat Başka biryerde kurdum çalışıyor diyordu. Herneyse, ben yarın denedktn hemen sonra sna sonucu söyleyeceğim. :)

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Bekliyorum : ) Umarım sağlıklı sonuçlanır.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
inşallah. :) Hadi hayırlı geceler.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı geceler, yarın görüşürüz.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C6 yada yapın olom üvey evlatmı harbiden :(

uribaju

uribaju

Üye
bunu bende düşündüm..
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-701-icin-olan-belle-surumunu-c7-ye-yuklemek-543878.html#post3844697

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C6 ya yapabilecek var mı :D

slant1111

slant1111

Üye
Bende düşündüm bunu..Denemek te istiyorum aslında ..ama ya telefon giderse korkum var..Bence donanımsal uyuşmazlık olmaz :hmmm

----------Eklendi @ 10:56:43 ---------- Yazıldı @ 10:48:46 ----------

beyler dailymobile da bu dosyayı buldum nedir bu ?

----------Eklendi @ 10:58:07 ---------- Yazıldı @ 10:56:43 ----------

rar :eltoffer

----------Eklendi @ 10:58:49 ---------- Yazıldı @ 10:58:07 ----------

İspanyol sürümü heralde :hmmm

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
arkadaşlar n8 için olanı denedim c7'ye, telefon ekranı ters döndü. :D telefon açılması hatalı, lütfen satıcınızla görüşün yazısı çıkıyordu telefonumda. bende dead phone ile 24.001e çevirdim.şu belle'yi yapana kadar uğraşcam.

serkanet

Üye
kim diyor geri dönüş yok diye canım sıkılınca pr 1.1 atıyorum ondan sıkılınca belle sonra delight belle sonra geri pr 1.1 :)

slant1111

slant1111

Üye
wade bekliyoru kocum yap bişeler :D

02samsat

02samsat

Üye
arkadaş şimdi de BELLE için mi bekliyoruz. Ama ben daha ANNA nın8 tadına varmadım. Şimdi çıksa bile yüklemem galiba

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
İnşallah inşallah. :D

----------Eklendi @ 17:24:36 ---------- Yazıldı @ 17:19:25 ----------

ben bu işi anlamadm beyler. :S 701 için olanı variant olarak açmıyor framework diye bi hata veriyor.

----------Eklendi @ 17:26:02 ---------- Yazıldı @ 17:24:36 ----------

product hatasıymış yav. off.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt