C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
çalışmalarından çok memnunuz devamını bekliyoruz biz de dostum :oke:

kacali

Üye
yeni yazılım yükleyince
hafıza kartına kurduğun programlar silinir

Belco2 yukarıda bahsettiğim problem 4.02 yazılımını yükledikten sonra oldu yüklemeden hem telefona hemde hafıza kartına format atmıştım zaten yazılımı kurduktan sonra program ve oyunları hafıza kartına kurdum ama silinmeye başladı bu programların tamamını 4.01 yazılımında sorunsuz kullanıyordum yani bir uyumsuzluk falan yok ama bu yazılımda böyle birşey oldu sebebini anlamadım. Amacım yazılımsal anlamda bir sorun varsa uyarmak için. 4.01 yazılımını tekrar yükledim seninle yazılım konusunda kimse aşık atamaz. 1 numarasın :oke:

• Beğen
Tepkiler: belco2
furkitare

furkitare

Üye
Belco Hocam . Ne gibi farklılıklar var önceki 4.02 den ?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Belco Hocam . Ne gibi farklılıklar var önceki 4.02 den ?

ilk sayfada ki resimlere bak anlarsın farkını

- - - Eklendi - - -

Belco2 yukarıda bahsettiğim problem 4.02 yazılımını yükledikten sonra oldu yüklemeden hem telefona hemde hafıza kartına format atmıştım zaten yazılımı kurduktan sonra program ve oyunları hafıza kartına kurdum ama silinmeye başladı bu programların tamamını 4.01 yazılımında sorunsuz kullanıyordum yani bir uyumsuzluk falan yok ama bu yazılımda böyle birşey oldu sebebini anlamadım. Amacım yazılımsal anlamda bir sorun varsa uyarmak için. 4.01 yazılımını tekrar yükledim seninle yazılım konusunda kimse aşık atamaz. 1 numarasın :oke:

sagolasın teşekkürler.......

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Ah be kardeşim. Şu yazılımı c7 yede yapsan ve parayla satsan alırım allah belamı versinki. Çok iyi cfwler çıkartıyorsun muhteşemsin. Eline sağlık. Bide c7ye modlasan ne güzel olurdu walla billa.

C7'ni sat al bi C6-01 keyfine bak. Ben yaptığım Cfwyi parayla satsam daha kıymetli olurdu değil mi? Bu Cfwyi denemeden mi farkına vardın:) Aydın abi Cfwne kötü demiyorum yanlış anlama ama arkadaşın denemeden böyle bir yorum yapması ilginç. :)

• Beğen
furkitare

furkitare

Üye
Hocam 2 saat geçmedi mi ? Bana 2 sene gibi geldi :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
gelir acele yok :) bunun üzerine eklentiler olacak mı yoksa final mi bu.

kacali

Üye
:tşk: Belco2 iyi eylenceler :oke:

• Beğen
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
sanada iyi eylenceler

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bir önceki sürümle olan farkları yazarsa deneyenler iyi olur..hız farkı vesaire..

RAMSE

Üye
bugun üye oldum ve öğrenmem gereken bir konu varsa yardımcı olursanız cok sevinirim

2 hafta önce C6-01 aldım. içinde hangi yazılım olduğunu bilmeden suit ile belle yukledim ve pişman oldum. Pişman olduğum konu ise kamerası.
eskisinde foto çekmek çok iyiydi yakın çekim v.s. bellede kalite inanılmayacak derecede kötüleşti.
video ise eskisinde HD çekim yapabiliyordum bunda ise sadece yuksek kalite mevcut.
bende sık sık foto ve video cektiğim için önerebileceğiniz bir uygulama yada belleden eskiye dönebilirmiyim
tesekkurler

kartal3x

kartal3x

Üye
deneyen arkadaşlar yazarsa iyi olur gerçi şu ana kadar belco2 nin cfwlerinde problem çıkmadı şimdiden teşekkürler

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hız olarak pek bi fark göremedim ben.duvar kağıtları değişmiş güzel olmuş.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bluetooth ile veri alırken gizle tuşuna basınca gönderiyi iptal ediyor arkadaşlar deneyin

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende bir sorun yok veri alıp gönderirken

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
denedim göndermeye devam ediyor sorun yok. *#7370# yapıp formatla telefonu öyle yazılımı at tekrar

deadlydesire

deadlydesire

Üye
ohaa çüşş 392 mb tel hafızası mı :D:D:D ne yaptın hacı sen yaa :)) telefon uçuyo resmen ellerine sağlık :D süper olmuş yazılım...

Üst Alt