C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Shazamsız olur mu ya.s oviden yükledim shazamı açılmıyor bu seferde. Radyoda dinlediğim şarkıları falan bulmamda çok yardımcı oluyordu. Gömersen iyi olur.

- - - Eklendi - - -

ayrıca telefondan mağazada açılmıyor..

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Shazamsız olur mu ya.s oviden yükledim shazamı açılmıyor bu seferde. Radyoda dinlediğim şarkıları falan bulmamda çok yardımcı oluyordu. Gömersen iyi olur.

- - - Eklendi - - -

ayrıca telefondan mağazada açılmıyor..

mağaza çalışıyo senden kaynaklanan bi sorun mobil veri açıksa baglanır kapalıysa çalışmaz

bu resme bak

anil_k.g

Üye
gayet güzel teşekürler. bunu yaptığımızda telefon hackli mi olmuş oluyo tekrardan hack yapmaya gerek varmı yani?

• Beğen
Tepkiler: belco2
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sistemin kendisi hackli zaten.

• Beğen
Tepkiler: belco2
alical33

alical33

Üye
bende reboot programına dokunduğumda telefon açılmadı yanp sönen çizgilerde kaldı ölü flash atmk zorunda kaldım. bu bitek bndemi oldu acaba? yazılmdanmı kaynaklanıyor yüklediğim reboot tanmı bilmiyorum

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
gayet güzel teşekürler. bunu yaptığımızda telefon hackli mi olmuş oluyo tekrardan hack yapmaya gerek varmı yani?

evet hackli istedin uygulamaları gönül rahatlıyla
kurabilirsin

- - - Eklendi - - -

bende reboot programına dokunduğumda telefon açılmadı yanp sönen çizgilerde kaldı ölü flash atmk zorunda kaldım. bu bitek bndemi oldu acaba? yazılmdanmı kaynaklanıyor yüklediğim reboot tanmı bilmiyorum

buyuk ihtimal belle uyumlu olmadı için programların çogu

alical33

alical33

Üye
şimdi tekrar flashladım yedeği yüklüyorum programıda kurmcam bide böyle deniyim bildiğin reboot varmı belle için?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Alla Alla. Ben kurcalamadım neden açılmıo ki O.o Shazamı koy ama sen. Sana güncelli oviyide atıyım.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
tempestshine

tempestshine

Üye
mesaj balonları var mı abi? ben var diye hatırlıyorum

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ayrıca 111-060-609 yapmalısın geri..
Ovi Suitede sürümü yeniden yükleyin falan yazmıyor mesela.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Uygun zamanın olduğunda CFW'nin programsız halini bekliyoruz Belco Hoca.
Favori uygulamalar programı/widgetı dışında diğer gömülü programlara gerek yok bence.

Programsız haline isteyen istediği programları yüklesin.
Gömülü halde olunca silemiyor millet.
Ellerine sağlık tekrar.

boytas4

Üye
arkadaşlar yazılım 610 ama geri 609 dönmek isteyen olursa 609 Yazılımi indirip flaş atabilirler.dowrage yapmanıza gerek yoktur.bilginize

kacali

Üye
Belco2 herşey iyi güzelde benim telefonumda hafıza kartına kurduğum programlar siliniyor. Sorun yazılımdamı yoksa benim telefonumdamı birşey var anlamadım.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Belco2 herşey iyi güzelde benim telefonumda hafıza kartına kurduğum programlar siliniyor. Sorun yazılımdamı yoksa benim telefonumdamı birşey var anlamadım.

yeni yazılım yükleyince
hafıza kartına kurduğun programlar silinir

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
System yenilendi ve geliştirildi
Telefon daha hızlandırıldı
Dokunmatik hassaslık ve duyarlılık ileştirildi
telefon bundan daha nasıl hızlanabilir acaba .sayende iphone ayarına geldi herhalde..bekliyoruz linkleri.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
System yenilendi ve geliştirildi
Telefon daha hızlandırıldı
Dokunmatik hassaslık ve duyarlılık ileştirildi
telefon bundan daha nasıl hızlanabilir acaba .sayende iphone ayarına geldi herhalde..bekliyoruz linkleri.

yükleyince bakarsın iphone mi nokia mi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
valla iphone hızına erişebildiysek harika diyorum.yanlış anlama kötülemek için demedim.her zaman için hız & stabilite iyidir.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt