C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

yakup_407

Üye
Açılışdaki animasyon biraz bozuyor bence.. Teşekkür ederiz emeğinden dolayı....

SilentOne

SilentOne

Üye
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
C7'ni sat al bi C6-01 keyfine bak. Ben yaptığım Cfwyi parayla satsam daha kıymetli olurdu değil mi? Bu Cfwyi denemeden mi farkına vardın:) Aydın abi Cfwne kötü demiyorum yanlış anlama ama arkadaşın denemeden böyle bir yorum yapması ilginç. :)

aslında son derece haklısın ama bilmediğin bi nokta var. Belco2 usta daha önce bana bi cfw yapmıştı ve ben böyle bi hız görmedim herhangi bi cfwde. Eğer 2 3 ay önceki cfw bukadar hızlıysa bu da en az o kadar hızlıdır diye düşündüğüm icin böyle yazdım. Ayrıca yapılan modlamalar çok güzel tam aradıklarım ve son güncelleme ile tam istediğim gibi bi cfw olmuş. Programsız ve sade.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca senin yazılımına da kötü demiyorum asla niye kızdın anlamadım.

- - - Eklendi - - -

yani parayla satmaktan bahsetmişsin ya

bytllh

bytllh

Üye
bende menüyü kaydırırken kasıyor kesik kesik gidiyor
acaba o sorun sadece bende mi oluyor bilemedim.:)

Febris

Febris

Üye
+ olarak hangi uygulamalar gömülü içinde?

- - - Eklendi - - -

oha ben bidaha cfw felan yapmıyom :D Helal olsun belco2 ;)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
+ olarak hangi uygulamalar gömülü içinde?

- - - Eklendi - - -

oha ben bidaha cfw felan yapmıyom :D Helal olsun belco2 ;)

​bbc i player ve e ikonlu bir uygulama vardı adını unuttum onlar silinebiliyor.ayrıca doğumgünü yöneticisi ve memory check i güncellemiş.hız konusunda 4.02 ile pek fark göremedim ama bu yenilikler bile yeterli bence..

Febris

Febris

Üye
on numara ya :tşk: belco2

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence de bu kusursuz oldu hiçbir noksanı yok

RAMSE

Üye
arkadaslar, kullanan herkes kamerasından memnun mu ???? (annaya göre)

CABBAR

CABBAR

Üye
her zaman en iyisini ve mükemel olanı yapmaya çalışıyoruz

Hocam yorumlara bakılırsa harika bişey yapmışın:tşk:. Ben acemiyim bu konularda nereden yardım alabilirim? Nasıl yükleyebilirim?

- - - Eklendi - - -

Son güncelleme ile ilgili verdiğin dosyayı indirdim bekliyorum nasıl yapabileceğimi öğrenmek için :(
Yardıııım:(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Hocam yorumlara bakılırsa harika bişey yapmışın:tşk:. Ben acemiyim bu konularda nereden yardım alabilirim? Nasıl yükleyebilirim?

- - - Eklendi - - -

Son güncelleme ile ilgili verdiğin dosyayı indirdim bekliyorum nasıl yapabileceğimi öğrenmek için :(
Yardıııım:(

team varsa yardımcı olabilirim

gelince Dm ile ulaş bana
:oke:

CABBAR

CABBAR

Üye
şimdi mobilden giriyorum saat 4-4.30 gibi bilgisayara geçeceğim teşekkürler

kartal3x

kartal3x

Üye
yazılımı yükledikten sonra soft format atmaya gerek varmı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yükleme esnasında zaten formatlanıyor telefon.tekrar format atmaya gerek yok

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Kinetic scroll modunu silemedim. 2 tane mod indirdim içindeki dosya adlarına baktım orjinal fw nin içinden aldım o dosyaları. Ama yinede silinmedi kinetic scroll. Silmek için dosyaları verir misin.

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
"Mesajlarda simge ekle bölümü 5 sayfa olarak ayarlandı."

dosyalar nerde belco hocam N8 uyarlanırmı...

ysfunll

Üye
92 sayfanın 92 sini okudum ama kimse bu phoenix nasıl çalışır telefon nasıl hacklenip bu yazılım yüklenir anlatmamış , arkadaşlar kimse anadan doğma öğrenmiyo bu konuları birinizde çıkıp bu böyle şu şöyle kurulur diye yazmamış yardımcı olmamış , eminim benim gibi bir sürü kişi vardır sıkıntı çeken. Phoenix i kurdum pcye yazılım vs hepsi pcde ama şu yazı çıkıyo önüme telefonu tanımıyo gibi ...Link koyamıyorm tek tek yazıcam çıkan yazıyı..
en son product codenin karşısındaki üç noktaya (...) tıkladıktan sonra '' neither DP1.0 or DP2.0 was found for the Product,or the Product cannot be identified.'' uyarısıyla karşılıyorm tamam a tıklayıncada gelen listede olması gereken yazı yok .s
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

CABBAR

CABBAR

Üye
Bu yüklemeyi yapmaya çalışıyorum yardımcı olabilecek var mı

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Bu yüklemeyi yapmaya çalışıyorum yardımcı olabilecek var mı

bu video izle nasıl flaş yükleniyor ögrenirsin[video=youtube;d-VTFvFfmms]http://www.youtube.com/watch?v=d-VTFvFfmms&feature=player_embedded[/video]

ysfunll

Üye
Flaş yüklerken hata alıyorm mesela yukarda no connection yazılı videoda bende öyleyken dead phoneye tıklayamıyorm usb2 rm 718 i tıkladığım zaman dead phoneye tıklanabiliyor ama o zamanda bi süre sonra hata veriyo , usbyi çıkarın bataryayı çıkarın usbyi takın sonra tekrar bataryayı takın ve power tuşuna basın sonra press ok yapın diyo bu adımları uyguluyorm ama bi hata alıyorum , yazılımıda product klasörüne attım ilerleme kaydettim kendimce ama yinede hatalar geliyo .s

Üst Alt