C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kardeşim ben onu demek istemedim ben nokia 701 için bunun gibi cfw ler var mı onu diyorum ! Yani kısaca telefonumu kullanışlı hale getirmek istitorum nokia 701 için de var mı ?

Bizim forumda yok sanırım, google'dan araştırırsan bulursun belki 1-2 tane.
Piyasada en çok N8 için CFW var. Hem de onlarca.
Ve bir kaç tane de C7 ve C6-01 için.

Diğer telefonlar için pek fazla bulamazsın. (Türkçe)
701 için varsa da 1-2 tanedir.

lance.lot

lance.lot

Üye
Ya kardeşim yapmayı bilen arkadaşlarla beraber yapamaz mısınız türkçe ? Uğraşmıcaksanız bari bana saydam widget saat cfw verir misin ?

okitox

okitox

Üye
bildirimler widgetinin sis dosyasını verebilecek olan?

Boran20

Boran20

Üye
Ana ekrana kısayollar eklerken 2 kez reset attı ama her zaman kısayol eklemediğimiz için sorun olmaz bence...

SevilayDeniz

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-araclari/restart-ve-shutdown-605443.html#post4440339 buradaki Restart ve Shoutdown uygulaması, güç düğmesinde yeniden başlat kısayolu, klasör içinde klasör oluşturma modu, giriş ekranında menü kısayolu, gizli menüler gösteriminde usb, tema, bluetooth, uygulama yöneticisi çıksa iyi olurmuş. Ayrıca, CNN Intl, Ovi Müzik, Nat Geo, Orkut v.s. çıkarılsa da hoş olur. Nokia FileBrowser uygulaması da gömülü olabilir ve RomPatcher+'ın yanında da iyi gider.

varmet

Üye
çok güzel olmuş ellerine sağlık

Kaya0362

Üye
ellerine sağlık belco 2gündür kullanıyorum hiçbir sorun yok hafıza kartı simgesini iyiki kaldırmışsın çok çirkin duruyodu ayrıca mesaj simileyi hızlı açılıyor çok mesajlaşanlar için önemli konuya yazmamışsın neyse arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum batarya bitimine yakın usbye taktım %50ye geldiğinde flaş atıp yazılımı yükledim program oyun yüklerken vs.. şarj doldu usbyi çıkardım şarj 4saatte bitti tel kapandı sadece sağı solu kurcaladım hiçbişey yapmadım ne internet ne wifi hayda noldu dedim belco neyaptın dedim kendi kendime:) sonra normal şarj cihazıyla kapalı şarj ettim şarj bitmek bilmiyor 2gün %55de
yani usb ile şarj su gibi bitiyor haberiniz olsun

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bugün bir hata aldım..mesajlaşırken ana menüye gelmedi. telefon çalışıyordu ama ekran karardı..tema efektlerini kapadım. ekstra buttons ı kaldırdım..umarım tekrarlamaz.onun dışında harika bir cfw

beyazkoza75

beyazkoza75

Üye
eline emeğine sağlık dostum gayet güzel olmuş her seferinde üstüne koyarak daha iyisini yapıyorsun

aykutozkann

aykutozkann

Üye
üstad ellerine sağlık ilk versiyondan beri sistemim eskidikçe senin hazırladığın en son versiyon ne ise onu yükleyerek kullanmaya devam ediyorum. şimdi flasa başladı bakalım bu nasıl olmuş. Süpersin takipteyim :)

• Beğen
Tepkiler: belco2

baykep

Üye
batarya bitimine yakın usbye taktım %50ye geldiğinde flaş atıp yazılımı yükledim program oyun yüklerken vs.. şarj doldu usbyi çıkardım şarj 4saatte bitti tel kapandı sadece sağı solu kurcaladım hiçbişey yapmadım ne internet ne wifi hayda noldu dedim belco neyaptın dedim kendi kendime:) sonra normal şarj cihazıyla kapalı şarj ettim şarj bitmek bilmiyor 2gün %55de yani usb ile şarj su gibi bitiyor haberiniz olsun

Aynı şeyi bende yaşadım. Normal şarj cihazıyla yapılan şarjda kullanım süresi baya iyi. USB ile yaptığım şarjda telefon kısa sürede kapanmıştı.

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
belco senden bir ricam var.dillerin içine rusça da eklemek istiyorum. Hem telefon dili hem sözlük.onu nasıl yapabilirim.veya uzun sürmeyecekse sen yapabilirsen çok makbule geçer.

holykan

holykan

Üye
müzik çalar çalışmıyor disket dolu diyor şarkı eklenmiyor tlfn ve hafıza kartında yer var

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
rompacherden tüm paçleri otomatikten al teli kapat yeniden aç düzelir

Kaya0362

Üye
belco ilk defa 67saati gördüm 18 dakka tel ve 50ye yakın mesaj 80saate çıkardım valla batarya ayarı filanmı yaptın ama mod yüklediydim şarjım ondanmı bukadar uzun gitti acep:yuru

• Beğen
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yakında geliştirme olacık

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
belco senden bir ricam var.dillerin içine rusça da eklemek istiyorum. Hem telefon dili hem sözlük.onu nasıl yapabilirim.veya uzun sürmeyecekse sen yapabilirsen çok makbule geçer.
siz ne telefonu kullaniyosunuz N8 veya C6 hangisi her konuda rusca dil yuklemesi istiyorsunuz anlamadim :hmmm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hem c6ya hem n8 e yükledim rm 718 ve rm 596 olarak ayrı ayrı.kusura bakmayın biraz karışık oldu ama Her iki konudaki arkadaşlar da görüp yardımcı olur diye iki tarafa da yazdım.

Üst Alt