Teşekkürler Belco2 hızına yetişilmiyor. Takipdeyim sözde ama bu güncelleme gözümden kaçmış
- - - Eklendi - - -
Eylenceye devam
- - - Eklendi - - -
C6-01 Belle 111.030.0609 v4.03.2 son güncelleme 08.07.2012 bu güncellemede farklı olan Mesajlarda arka görüntünün kaldırılmasımı yeni flash atmaya gerek varmı
pcye kaçkere format attım yinede olmadı. İnternet cafede flashladım ama, şimdi flashta olmadı kaçkere denedim 2–3 gün sonra deneyeceğim olmassa hackle idare ederim artık
aydın abi hayırlı çalışmalar . bu son cfw de renkli şebeke ve batarya iconu yok sanırım bunada bir çözüm bulsan . Ayrıca fp1 gelmiyormu ya bu gün ayın 2. haftasının 2. günü gelecekse gelsin artık . hayırlı forumlar
aydın abi hayırlı çalışmalar . bu son cfw de renkli şebeke ve batarya iconu yok sanırım bunada bir çözüm bulsan . Ayrıca fp1 gelmiyormu ya bu gün ayın 2. haftasının 2. günü gelecekse gelsin artık . hayırlı forumlar
microsoft net framework yoksa onuda indir ve kur ( microsoft sitesinden )
buradan indirdigin yazilimin icinden rm-718 adli dosyayi oldugu gibi kopyala(17 dosya olacak icinde) buraya - C:\Program Files\Nokia\Packages\Product ( product yoksa sen yarat ) icine ve
ilk sayfadaki flash atma videosunu izle
hata versede sen 2-3 kez dene yinede
hata verince orada yaziyo temp yolu bul o dosyayi ve sil sonra yine denemeye devam
olmayacak diye birsey yoktur
Belco kardes senden bir ricam var tek çare sensin . şimdi c6-01 var bende .hafiza karti tanimiyor sorun var garantide yapamadi. Bu telefonda fotograf çekemiyorum. Hafiza karti takin diyor. Onun için bir pack bana yollarmisin kardeş. Allah rizasi için anca sen çözersin bu işi ?
Belco kardes senden bir ricam var tek çare sensin . şimdi c6-01 var bende .hafiza karti tanimiyor sorun var garantide yapamadi. Bu telefonda fotograf çekemiyorum. Hafiza karti takin diyor. Onun için bir pack bana yollarmisin kardeş. Allah rizasi için anca sen çözersin bu işi ?