C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Hocam v4.01 de Nokia Pure font mu kullandın?

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Hocam v4.01 de Nokia Pure font mu kullandın?

orjinal font

---------- Eklendi @ 16:16:02 ---------- Yazıldı @ 16:11:57 ----------

beyendine sevindim sagolasın dostum

79mm79

Üye
belco2 hocam öncelikle cfw için teşekkür ederim ellerine sağlık yalnız bişey sorucam. konuya koyduğun ekran görüntülerinde pil ve bağlantı göstergesi renkli fakat bende renkli olmadı. onu nasıl renkli yapabilirim yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürler

---------- Eklendi @ 23:50:00 ---------- Yazıldı @ 23:12:48 ----------

birde orjinal açılış sesi ve animasyonunu vermeniz mümkün mü acaba? forumdaki bir konu yardımıyla değiştirdim fakat orjinal dosyaları bulamadım

belco2

Üye
    Konu Sahibi

eklerim link indirisin

79mm79

Üye
Renkli pil göstergesi. Mavi dilimli. (Çok güzel)

Resource/apps dizinine atacaksın.

xplore ile atmaya çalışıyorum ama dosya açılamıyor c:\resource\avkon2.mif diye bir uyarı veriyor. nasıl atıcağım? yardım ederseniz sevinirim

---------- Eklendi @ 12:53:05 ---------- Yazıldı @ 12:48:37 ----------

rompatcher de etkin değilmiş yamaları etkinleştirdim attı fakat bir değişiklik olmadı. yine hepsi beyaz. nerde yanlış yaptım acaba?

belco2

Üye
    Konu Sahibi

renkli pil göstergesi rofs3 deyiştirip yükleyin

Resource'un içindeki "Apps" klasörünün içine atacaksın. Doğrudan resource'un içine değil.
Ayrıca xplore ile değiştiremeyebilirsin, değiştirsen bile etkin hale gelmeyebilir.
Tıpkı Wi-fi widgetı gibi pil göstergesi de muhtemelen sadece flaşlama ile değişir.
O yüzden rofs2 yada rofs3 dosyasını nokia cooker ile açıp Resource/apps'ın içine attıktan sonra
tekrar flaşlaman gerekecek.

tipo2000

Üye
bulutsuzge az önce pylaştığın ekranlardaki digital saat witgetini paylaşabilirmisin

hizan

Üye
sa. belco özeline bakabilirmisin.

belco2

Üye
    Konu Sahibi

renkli pil göstergesi rofs3 deyiştirip yükleyin

---------- Eklendi @ 13:36:43 ---------- Yazıldı @ 13:36:01 ----------

sa. belco özeline bakabilirmisin.

tamam

belco2

Üye