10 gundur degil 10 senedir bu isin icindeyimbelconun yazilimini alip aynen paylasiyor sonra benim diyor.imza atmayi bilmiyorki.

Bi sorum olacak neden eski fwler de dahil tüm yazılımlarında 3.5g işareti kayboluyo
hocam emeğine sağlık 2-3 gündür deniyorum genelde bir hata yok ama şarj konusunda biraz sıkıntı var gibi özellikle telefonu güç tasarruf moduna alınca gündüz normal kullanımda %100 şarjdan %80 e düştü akşam saat 10 da güç tasarruf moduna almıştım sabah 7'de %60 a düşmüş
yeni güncelleme olacık yakınada
Bildirimler widgetinde birden fazla çağrı geldiğinde yada mesaj tümünü sil e basınca ana ekrana atıması çözüldü
yeni güncellemede eklenilecek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam ben yazılım yükledikten sonra format attım. Haritalar gitti geri yükleyemiyorum, yazılım güncellemede ve ovi suitede görünmüyor. Ne yapmam gerekir?
eline sağlık... bide kimse yazılımı sahiplenmiyor ki, hadi biri çıksın ben işletim sistemi yaptım desin... Ben bilişim öğrencisiyim ve saçma bir hesap makinasını yapmak bile uzun zaman alabiliyor.. ki biri kalkıp ben işletim sistemi yatım dicek.. güzelce düzenlemiş ve paylaşmış ki belco2 benim dese bile ne değişecek yani...refurbish mi deda flah mı
belco2 hocam tuş kilidi ve ışık süresini ayar seçenekleri artırılabilirmi
ha bu arada cevap gelmedi ama kinetik kaydırma var mı ? onsuz bişeye yaramıyo telefon ona göre yüklücem![]()
arkadaşlar yeri değil belki kızabilirsiniz ama gereksiz konu açmak istemiyorum biri kısa bi özet geçse sevinirim rss widgeti tam olarak ne işe yarıyor![]()
teşekkürler peki opera için geçerlimi normal tarayıcıyı kullanmıyorumrss widgetin anlamı
web beslemesi widget katalogunda seçersin istedin haberlerin bilgisi giriş ekranına ekleye bilirsin
favori RSS veya web beslemelerini rahatlıkla ana ekranda görürsün
Yer imleri menünüzde abone olduğunuz websitelerini takip ederek son gelişmeleri size ana ekranın menüsünde bilgi verir