C6-01 Belle 111.030.0609 v1.06 Özel 30.03.2012

Sponsorlu Bağlantılar

benim uygulamalarmda memnumusunuz

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .

Kadirr!

Üye
hocam nasıl kuracagimizi anlatabilir misiniz

jugu60

Üye
belconun yazilimini alip aynen paylasiyor sonra benim diyor.imza atmayi bilmiyorki.
10 gundur degil 10 senedir bu isin icindeyim
imzamida atarim her istedigimide
yapmiyorum nedenide sudur
yazilimi yukledine karsina baska istemedigin yazi cikarsa hosuna gider mi acaba
kaldiki yazilim belco2 nin degil NOKIA nindir
onlar emek veriyo bizler haziri duzenliyoz ustelikte
BENIM dersek o NOKIA calisanlara ayip olmuyo mu
zannedme ki belco2 kendisi yapiyo oda baska forumdan alip duzenleme yapiyo
eyw derim yapanlara sadece suna karsiyim BENIM DEMESIN
site verem istersen :)

ferhattunc

Üye
Bi sorum olacak neden eski fwler de dahil tüm yazılımlarında 3.5g işareti kayboluyo

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Bi sorum olacak neden eski fwler de dahil tüm yazılımlarında 3.5g işareti kayboluyo

3.5g cektigi zaman gelir çekmedi zaman 3g yazar

---------- Eklendi @ 18:11:10 ---------- Yazıldı @ 18:03:29 ----------

Bildirimler widgetinde birden fazla çağrı geldiğinde yada mesaj tümünü sil e basınca ana ekrana atıması çözüldü
yeni güncellemede eklenilecek

degirmenci01

Üye
hocam emeğine sağlık 2-3 gündür deniyorum genelde bir hata yok ama şarj konusunda biraz sıkıntı var gibi özellikle telefonu güç tasarruf moduna alınca gündüz normal kullanımda %100 şarjdan %80 e düştü akşam saat 10 da güç tasarruf moduna almıştım sabah 7'de %60 a düşmüş

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
hocam emeğine sağlık 2-3 gündür deniyorum genelde bir hata yok ama şarj konusunda biraz sıkıntı var gibi özellikle telefonu güç tasarruf moduna alınca gündüz normal kullanımda %100 şarjdan %80 e düştü akşam saat 10 da güç tasarruf moduna almıştım sabah 7'de %60 a düşmüş

yeni güncelleme olacık yakınada

Bildirimler widgetinde birden fazla çağrı geldiğinde yada mesaj tümünü sil e basınca ana ekrana atıması çözüldü

APOvBABA

APOvBABA

Üye
Hocam ben yazılım yükledikten sonra format attım. Haritalar gitti geri yükleyemiyorum, yazılım güncellemede ve ovi suitede görünmüyor. Ne yapmam gerekir?

degirmenci01

Üye
yeni güncelleme olacık yakınada

ozaman bekleriz hocam emeğine sağlık yeni cfw de tercihler widgetinin tamamen şeffaf olanıda eklermisiniz

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben yazılım yükledikten sonra format attım. Haritalar gitti geri yükleyemiyorum, yazılım güncellemede ve ovi suitede görünmüyor. Ne yapmam gerekir?

hafıza kartını biçimlendirmediğim sürece gitmez
bunu yükle

• Beğen
Tepkiler: hayalet2304

mertc601

Üye
refurbish mi deda flah mı

hayalet2304

hayalet2304

Üye
Bende cfw düzenledim ve paylaştım ve de kimse kaldırmadı... Böyle bişey de olacağını sanmıyorum... Bide o dediklerinizi yapsam benim telefon hayatta 5 gün gitmez... kullanmasam 2 gün giden telefon nasıl 5 gün gidecek abi...
Cfw yi yükledim gayet iyi, üzerinde çalışılmış ha kullanıyormuyum hayır, onun sebebide toplu menü olmasıdır... karışık geliyor :) eline sağlık... bide kimse yazılımı sahiplenmiyor ki, hadi biri çıksın ben işletim sistemi yaptım desin... Ben bilişim öğrencisiyim ve saçma bir hesap makinasını yapmak bile uzun zaman alabiliyor.. ki biri kalkıp ben işletim sistemi yatım dicek.. güzelce düzenlemiş ve paylaşmış ki belco2 benim dese bile ne değişecek yani...

yorgoyorgun

yorgoyorgun

Üye
paylaşma sana kalsın . o zaman neden bu formdasın ki..

degirmenci01

Üye
belco2 hocam tuş kilidi ve ışık süresini ayar seçenekleri artırılabilirmi

degirmenci01

Üye
hocam ayarlardan telefon-ekran-ışık zaman aşımı 5sn ile 60sn. arasında ayarlanabiliyor ama ekran/tuş kilidi zaman aşımı 1dk. ile 5 dk. arasında ayrlanabiliyor bunuda ekran ışık zaman aşımı gibi ayarlayabilirmiyiz. ben ışık zaman aşımını 30sn ayarlayınca tuş kilidinide 30sn yapıp her ikisininde aynı anda devreye girmesini istiyorum mümkünse

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar yeri değil belki kızabilirsiniz ama gereksiz konu açmak istemiyorum biri kısa bi özet geçse sevinirim rss widgeti tam olarak ne işe yarıyor :)

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yeri değil belki kızabilirsiniz ama gereksiz konu açmak istemiyorum biri kısa bi özet geçse sevinirim rss widgeti tam olarak ne işe yarıyor :)

rss widgetin anlamı

web beslemesi widget katalogunda seçersin istedin haberlerin bilgisi giriş ekranına ekleye bilirsin
favori RSS veya web beslemelerini rahatlıkla ana ekranda görürsün
Yer imleri menünüzde abone olduğunuz websitelerini takip ederek son gelişmeleri size ana ekranın menüsünde bilgi verir

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
rss widgetin anlamı

web beslemesi widget katalogunda seçersin istedin haberlerin bilgisi giriş ekranına ekleye bilirsin
favori RSS veya web beslemelerini rahatlıkla ana ekranda görürsün
Yer imleri menünüzde abone olduğunuz websitelerini takip ederek son gelişmeleri size ana ekranın menüsünde bilgi verir
teşekkürler peki opera için geçerlimi normal tarayıcıyı kullanmıyorum

Üst Alt