Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 Belle 111.030.0609 v1.06 Özel 30.03.2012
Sponsorlu Bağlantılar
APOvBABA
Üye
Süper bi cfw olmuş herzamanki gibi. Eline koluna sağlık Belco2. Fakat bu ana ekran sayısını çoğaltamazmıyız?
abi ben normal belle menülü rofs2 yok mu dedim yaw
baykep
Üye
Her çıkan CFW'yi kuruyoruz. Amacımız en iyisini bulmak. Belco2 arkadaşın önceki versiyonlarınıda kurdum denedim. Bunu kuran arkadaşlar, kurulumdan sonra kasma varmı. Birde şarj süresi nasıl. Pil tüketimi iyileştirilmişmi, yoksa daha çabukmu tükeniyor merak ediyorum. Boşuna kurmayalım artık.
esqalsiz
Üye
bu klasör programı kurdum silmek istedim klasörler silinmiyor pm atan olursa cok super iyi forumlar
jugu60
Üye
elimde super yazilim var
4 gun tel surekli nette,mp3 player acik,
batarya 5ci gunde bitiyo
fakat bu forumda gunahimi bile payllasmam artik
paylasirsam onada belco2 benim diycek
baykep
Üye
Bu sürüm harika olmuş. Ne takılma var nede başka bir sorun. Teşekkürler
elimde super yazilim var
4 gun tel surekli nette,mp3 player acik,
batarya 5ci gunde bitiyo
fakat bu forumda gunahimi bile payllasmam artik
paylasirsam onada belco2 benim diycek
forumda senin benim mi var arkadaşım buraya gelip önceki konuları açmayalım lütfen ikinizde güzel şeyler başarıyosunuz, kaldı ki seninde belco2 ninde kurtuluş abininde cfw leri olay oluyo seçenek sunman en iyisi bizim için
ha bu arada cevap gelmedi ama kinetik kaydırma var mı ? onsuz bişeye yaramıyo telefon ona göre yüklücem
jugu60
Üye
ben paylasim icin sunuyom herkes faydalansin diye
benim demiyom duzenlenmis yazilimlara
fakat nedense moderator siliyo
bazi kisilerin yakin arkadasi heralde
ben paylasim icin sunuyom herkes faydalansin diye
benim demiyom duzenlenmis yazilimlara
fakat nedense moderator siliyo
bazi kisilerin yakin arkadasi heralde