bende de aynısı vardı bunu kurmadan önce başka cfe kulanıyordum. telefono orjinal cfw yükle sonra privateyi sil sadece indirdiklerini at oyle yap . sorun yok. adam yapmış
Amacım kötülemek değil belco2 gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık bu konuda sıkındtı yok ama bende herkes gibi bu güzel fwyi kullanabilmek için
belki fikirlerinizi alırım amacı ile yaşadığım sorunu yazıyorum yanlış anlamanızı istemem birde benim ürün kodu 059c5w6 bu konuda sizden bizzat bu konudada yardım almıştım yeniden çok teşekkür ederim
belco2 hocam sağol valla senden başka uğraşan yok )) Millet ben telefonu ses sistemine bağladığımda bağlanmıyo ama kulaklığı takınca bağlanıyo belleye geçtikten sonra böyle oldu annada çalışıyodu bu sorunu yaşayanlar varmı ?
belco2 hocam sağol valla senden başka uğraşan yok )) Millet ben telefonu ses sistemine bağladığımda bağlanmıyo ama kulaklığı takınca bağlanıyo belleye geçtikten sonra böyle oldu annada çalışıyodu bu sorunu yaşayanlar varmı ?
Hocam; nasıl kuracağız bunu. Daha yeni C6-01 sahibi oldum. İlk defa bu tip bir telefon kullanıyorum yani konulara oldukça yabancıyım. Kurulum hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Kurunca telefondaki bütün bilgiler gidiyormu. Herhalde Nokia Suite ile senkronize edeceğiz (resimler, zil sesleri, rehber v.s.) biraz bilgi verirseniz sevinirim. Dosyayı indirdim kurulum için açıklamanızı bekliyorum. Herşey için teşekkürler. Bu arada cihazımın sürümü 111.030.0609 güncel belle yüklü.