arkadaşlar bende hava durumu widget görünmüyor bilgisi olan varmı yoksa yazılıma modife edilmemişmi herkese iyi forumlar
merhaba arkadaşlar. Bu yazılımı yükleyip de şarj sıkıntısı yaşayan varmı? Ben anna 25.007 kullanıyordum ve sarjim mükemmel gidiyordu. Çok rahat 2 gün kullanıyordum. Fakat bu yazılımı yükledim ve sarjim 1 gün bile gitmemeye başladı. Şu anda sarjim en fazla 8 saat falan gidiyor, ne yapmam lazım nolur yardımcı olun, cevaplarınızı bekliyorum.
hocam txt dosyası açınca sadece beyaz bir sayfa gözüküyor bu sorunmudur yoksa bellede başka bir programla mı açılıyor
birde ovi suitle güncellemelere bakınca microsoft apps diye birşey buluyor 28mb lık bunu yüklememizmi gerekir
belco2 hocam bunu sizin rm 718 2.0 üzerine direk kurabilirmiyiz.Ellerine sağlık buda güzel görünüyor.
kurtuluş usta yeni yazılım yapacak ama deneyecek biri olması lazım dedi çıkarmadan önce
belco2 hocam bunu sizin rm 718 2.0 üzerine direk kurabilirmiyiz.Ellerine sağlık buda güzel görünüyor.[/QUOTE' Alıntı:direk kurabilirsin sorun yok
kurdum güzel ama kurduktan sonra sürakli kendi kendine yeniden başlatıyor![]()